Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Saugūs skaistybės diržai

Naujienlaiškis

NoPacha™ Eternal Lock Nekaltybės diržas - originalus

"NoPacha™ Eternal Lock Skaistybės diržas yra geriausias ilgalaikės nekaltybės produktas ir vienas iš pirmaujančių šios srities sprendimų pasaulyje. Dėl savo išskirtinių saugumo, patogumo ir estetikos savybių jis buvo specialiai sukurtas naudoti kelis mėnesius - nesumažinant komforto ar higienos.

Daugiau informacijos

3829/00

149,90 €


-20,00 €

129,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    "NoPacha™ Eternal Lock Skaistybės diržas yra geriausias ilgalaikės nekaltybės produktas ir vienas iš pirmaujančių šios srities sprendimų pasaulyje. Išskirtinėmis saugumo, komforto ir estetikos savybėmis pasižymintis diržas buvo specialiai sukurtas naudoti kelis mėnesius - nesumažinant komforto ar higienos.

    NoPacha™ Eternal Lock

    Ypatinga "NoPacha™" savybė Eternal Lock Yra reguliuojamas varpos žiedas, kurio skersmuo gali būti nuo 32 mm iki 50 mm. Jis patikimai pritvirtintas specialiu spaudimo fiksavimo kaiščiu ir gali būti atidaromas tik atitinkamu raktu. Nepakaltinamumo diržas turi šonines ventiliacijos angas palei varpos kotą, papildomas ventiliacijos angas ir plyšį varpos žando srityje, kad būtų užtikrinta optimali higiena, dėvėjimo patogumas ir galimybė šlapintis su nekaltybės diržu.

    Anatomiškai idealiai prigludęs ir vos 265 g sveriantis "NoPacha™" Eternal Lock Iš aukštos kokybės chromuoto metalo pagamintas skaistybės diržas nustato naujus kokybės ir dizaino standartus. Varpos žiedas ir narvelis tvirtai pritvirtinti vienas prie kito, juos lengva naudoti, todėl garantuojamas patogus ir saugus prigludimas.

    The NoPacha™ Eternal Lock yra tradicinio vokiško prekės ženklo "NoPacha" pavyzdys ir parodo jo geriausią pusę: metalinis skaistybės diržas, kuris žavi ne tik savo funkcionalumu, bet ir estetišku dizainu.

    Dėl savo sudėtingos konstrukcijos "NoPacha™ Eternal Lock Skaistybės diržo nereikia nuimti valymui. Tiesiog nusiprauskite duše su uždėtu nekaltybės diržu, kruopščiai nuplaukite ir palikite gerai išdžiūti. Kai nekaltybės diržas nedėvimas, rekomenduojame jį kruopščiai išvalyti mūsų INSTACLEAN purškikliu, kad užtikrintumėte maksimalią higieną. Siūlome mūsų "PlowBoy" gelį varpos priežiūrai dėvint skaistybės diržą. Praturtintas vitaminu D ir alaviju, jis švelniai prižiūri ir optimaliai kondicionuoja odą.

    Daugiau informacijos:

    • Skaistumo diržas NoPacha™ Eternal Lock
    • Išmatavimai: Vidinis varpos narvelio skersmuo 35 mm ir 43 mm, išorinis skersmuo 40 mm ir 48 mm. Vidinis varpos narvelio ilgis 69 mm. Bendras ilgis 92 mm, reguliuojamas varpos žiedo vidinis skersmuo nuo 32 iki 50 mm.
    • Svoris: apie 265 g
    • Medžiaga: aukštos kokybės metalas, chromuotas paviršius.
    • "NoPacha™" skaistybės diržas Eternal Lock yra ne tik aukštos kokybės nekaltybės priemonė, bet ir estetiškas aksesuaras, patraukiantis jausmus ir žadinantis vaizduotę.
    • Dėl išradingo narvo dizaino jis yra idealus kompanionas vaidmeniniams žaidimams, kuriuose svarbiausia - galia ir paklusnumas. Jis tarnauja kaip vyro nekaltybės garantas ir yra atsidavimo partnerei simbolis. "NoPacha™" nešiotojai Eternal Lock atsiduria pasaulyje, kuriame atsisakoma kontrolės ir pažabojamas geismas - tai jausmingas iššūkis, galintis sustiprinti partnerių emocinį ryšį.
    • Dėl tikslių reguliavimo galimybių ir tvirtos, bet anatomiškos konstrukcijos diržas užtikrina puikią pusiausvyrą tarp griežtumo ir patogumo. NoPacha™ Eternal Lock yra universalus tiek namuose, tiek BDSM bendruomenės renginiuose, kur jis traukia dėmesį ir yra kalbų objektas.
    • Su "NoPacha™" skaistybės scenarijai įgauna naują estetikos dimensiją Eternal Lock suteikia naują estetikos ir saugumo dimensiją. Nesvarbu, ar tai trumpalaikiai scenarijai, ar ilgalaikio galios žaidimo dalis, šis nekaltybės diržas sukurtas taip, kad atitiktų išrankių BDSM mėgėjų reikalavimus. Su "NoPacha™ Eternal Lock renkatės skaistybės diržą, kuris ne tik atspindi jūsų pageidavimus, bet ir yra skirtas ilgaamžiškumui bei kokybei.
    • Taip pat atraskite mūsų išskirtinę "CUMELOT" seriją, specialiai sukurtą intensyviai stimuliuoti prostatą ir privesti pasyvius vyrus prie neprilygstamo priverstinio orgazmo be erekcijos. Privalomas visiems dominuojantiems keyholder, kurie visada nori kontroliuoti situaciją.
    • MEO, "Cumelot", "NoPacha" ir "PlowBoy" yra registruotieji MEO prekių ženklai Vokietijoje. Visi kiti prekių ženklai, logotipai ir prekių ženklai yra atitinkamų savininkų nuosavybė.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Secure

    It is very secure, comfterable to wear and easy to put on

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Ausgezeichnet

    Sehr schnittig, das Gewicht ist gut und der Verschluss leichtgängig. Insgesamt sehr gut gemacht.

      Vertinimas 

      Great

      So far this Eternal Lock has been great for me, it is a very comfortable fit for the day. I wear this regularly to work and when I'm out and about.However the wife is out of town for the weekend and took the keys with her so we will see how it feels when she gets back!

      • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Very discreet underneath clothes

      Fits great with a good weight. Very discreet underneath clothes

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

      Parašykite savo atsiliepimą

      NoPacha™ Eternal Lock Nekaltybės diržas - originalus

      NoPacha™ Eternal Lock Nekaltybės diržas - originalus

      "NoPacha™ Eternal Lock Skaistybės diržas yra geriausias ilgalaikės nekaltybės produktas ir vienas iš pirmaujančių šios srities sprendimų pasaulyje. Dėl savo išskirtinių saugumo, patogumo ir estetikos savybių jis buvo specialiai sukurtas naudoti kelis mėnesius - nesumažinant komforto ar higienos.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: