Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Varpos kištukai

Naujienlaiškis

Tailbone Alpha Urethral sonde Penis Plug

Mūsų "Tailbone" "Alpha" šlaplės sonde Penio kištukas žada geriausią šlaplės stimuliaciją ir ilgalaikį šlaplės išsiplėtimą.

Daugiau informacijos

1147/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Mūsų "Tailbone" "Alpha" šlaplės sonde Penio kištukas žada geriausią šlaplės stimuliaciją ir ilgalaikę šlaplės praplėtimo treniruotę.

     

    Mūsų varpos kištuko ilgis yra apie 120 mm, o didžiausias skersmuo - 10 mm. Pagamintas iš itin poliruoto nerūdijančio plieno, kuriame nėra nikelio.

     

    Judantis žiedas ne tik apsaugo varpos kištuką nuo įkišimo, bet ir užtikrina maksimalų saugumą naudojant. Jis taip pat gali būti naudojamas kaip "žiedas žandikauliui". Vidinis skersmuo yra maždaug 27,5 mm. Žiedas uždedamas ant žando krašto ir varpos kištukas įkišamas į šlaplę. Taigi varpos kaištis yra nuostabus papuošalas, turintis jaudinantį poveikį.

     

    Naudojimo instrukcija:

     

    Naudojimo instrukcija: Sondes arba varpos kištuką reikia naudoti atsargiai ir sąžiningai. Būtina laikytis higienos ir naudoti lubrikantą. Šlaplę supa daugybė raumenų ir nervų, todėl ji tokia jautri ir nuostabiai stimuliuojama.

     

    Prieš naudojimą varpos kištuką reikia nuvalyti ir dezinfekuoti tinkama, odai nekenksminga priemone. Lubrikanto reikėtų užtepti didelį kiekį, kad nebūtų pažeista jautri šlaplė. Šiam tikslui rekomenduojame mūsų produktus VERYCLEAN Spray ir VERYDEEP Lubricant.

     

    Žaidimo idėjos:

     

    Kodėl jūsų partnerio varpą visada reikėtų palepinti tik iš išorės? Jis dejuos iš malonumo, jei tinkamu penio kištuku jį stimuliuosite ir iš vidaus! Įdėjus ilgesnį dilatatorių, žandikaulis bučiuojamas, trinamas, varpos kotas minkomas ir lenkiamas prieš vidinį strypo pasipriešinimą.

     

    Daugumą vyrų pakankamai jaudina suvaržymas ir surišimas. Jei papildomai ir netikėtai partnerei įvedamas vienas iš mūsų varpos kištukų arba sondes, beginklio vyro širdis iškart ima plakti greičiau ... Jis vos galės sulaikyti save iš susijaudinimo.....

     

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Sehr gutes Produkt EMPFEHLUNG

    Der Tailbone Penis Plug Sound mit Ring ist richtig gut verarbeitet. Das Einführen mit Gleitmittel ist ein herrliches Gefühl, zu spüren wenn er immer tiefer in dich eindringt.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Unglaublich geil

    Wir sind vom Tailbone Alpha Urethral Sound Penis Plug total begeistert und möchten ihn nicht mehr missen. Ich kann den Plug in kompletter Länge einführen. Ab einer gewissen Tiefe habe ich wirklich das Gefühl, das er sich bei Bewegung wie von selbst in die Harnröhre einsaugt.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Tailbone Alpha Urethral sonde Penis Plug

      Tailbone Alpha Urethral sonde Penis Plug

      Mūsų "Tailbone" "Alpha" šlaplės sonde Penio kištukas žada geriausią šlaplės stimuliaciją ir ilgalaikį šlaplės išsiplėtimą.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: