Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Tepalas

Naujienlaiškis

BUTTR - fisting Gelis

Jei norite įsitikinti, kad jūsų ranka ar kumštis fisting Jei norite, kad ranka ar kumštis seanso metu ypač gerai slystų, BUTTR fisting gelis yra kaip tik jums tinkamas lubrikantas. Dėl atpalaiduojančio poveikio fisting Išangę ar makštį galima nuostabiai išsitempti. BUTTR fisting Lubrikantas yra vandens pagrindo, todėl jį taip pat galima naudoti kartu su sekso žaislais ir

Daugiau informacijos

3267/500

34,90 €


-10,00 €

24,90 €

49,80 €/L

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Jei norite įsitikinti, kad jūsų ranka ar kumštis fisting Sesija, BUTTR gelis yra kaip tik jums tinkamas lubrikantas fisting Gelis yra kaip tik jums tinkamas lubrikantas. Dėl atpalaiduojančio poveikio fisting Išangę ar makštį galima nuostabiai išsitempti. BUTTR fisting Lubrikantas yra vandens pagrindo, todėl jį taip pat galima naudoti kartu su sekso žaislais ir prezervatyvais.

     

    BUTTR fisting Gelis

     

    BUTTR fisting Gelis idealiai tinka fisting ir analiniam įsiskverbimui. fisting Gelis yra tirštesnės konsistencijos nei įprasti lubrikantai, todėl įsiskverbimas tampa sklandesnis ir lengvesnis. Dėl vandens pagrindu pagamintos formulės šį produktą galima naudoti net su silikoniniais dildo ar užpakaliuko kištukais ir latekso prezervatyvais. fisting Lubrikantą po naudojimo galima nuplauti vandeniu. Be to, BUTTR fisting Gelis yra neriebus, bekvapis ir visiškai bekvapis. Didelis 500 ml indelis palengvina lubrikanto naudojimą sekso metu, kad galėtumėte visiškai susikoncentruoti į savo malonumą. Idealus nuostabus kompanionas fisting Potyrius dviese.

     

    fisting Lubrikantas, fisting Lubrikantas, fisting Lubrikantas..

     

    A fisting Lubrikantas yra nepakeičiamas analinio ar vaginalinio įsiskverbimo ranka ar kumščiu priedas! Net jei tai ne visada turi būti sugniaužtas kumštis, atitinkama kūno anga vis tiek stipriai iššaukiama. Kad fistingas būtų kuo malonesnis, naudojami specialūs lubrikantai fisting Lubrikantai. fisting Vandens pagrindo gelis, fisting Silikono pagrindo lubrikantai ir fisting Aliejaus arba riebalų pagrindu pagamintų lubrikantų rasite čia, MEO.de. Tarp jų yra ne tik mūsų patikrintų prekės ženklų " Le Fist" ir " Let's Fuck Ultimate", " Let's Fuck Extreme", " Mancunt" ir " Let's Fuck Hot ", bet ir tokių produktų, pvz J-Lube arba klasikinis " Crisco".

     

    Kas yra fisting Lubrikantas?

     

    Analiniam arba vaginaliniam fisting kalbama apie maksimalų atitinkamos kūno angos ištempimą ir gilų įsiskverbimą. Tam palengvinti naudojami specialūs fisting lubrikantai, kurie pasižymi didele lubrikacine geba ir nėra linkę greitai išdžiūti. A fisting Seansas sling gali trukti kelias valandas, o naudojamas lubrikantas turi gebėti fisting Turi atlaikyti! fisting Lubrikantai gali būti silikono, tepalo ir vandens pagrindo bei pasižymintys specialiomis savybėmis, tokiomis kaip nuskausminamasis poveikis, pavyzdžiui, mūsų "Let's Fuck Extreme", arba karščio poveikis, pavyzdžiui, "Let's Fuck Hot".

     

    Daugiau informacijos:

     

    • BUTTR fisting Gelis
    • Sudėtis: 500 ml
    • BUTTR yra visiškai naujoviškas lubrikantas. Jis suteikia daugiau malonumo, gilesnį įsiskverbimą, tobulą seansą fisting Seansą, tvirtesnius judesius ir atpalaiduojantį analinį seksą su dilde ar partneriu.
    • Sudedamosios dalys: Sudėtis: vanduo, glicerinas, hidroksietilceliuliozė, natrio benzoatas, kalio sorbatas, citrinos rūgštis

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Geil

    Können wir tatsächlich empfehlen . Es gab keine Probleme. es lässt sich sogar mit der Spritze aufziehen.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Great

    Wow I love this stuff I had the clear gell before but decided to try this one and certainly wasn't disappointed highly recommended thanks

      Vertinimas 

      Good product - long lasting

      Lets be honest some lubes dry quickly and become sticky or tacky. I rate this this lube as it stays "creamy" without drying out. Big tub and easy to apply, doesn't stain the sheets or leave oily residues everywhere and is non scented

        Vertinimas 

        Meine Empfehlung

        Das Fisting Gel ist ganz gut allerdings sind die Produkte von LETS FUCK (auch hier im Shop) viel besser

          Vertinimas 

          Attention à ne pas se laisser emporter

          J'ai pris en version gel, je testerai les autres version à l'occasion pour trouver celui que je préfère.
          Vraiment efficace, le gel reste bien en place sûr n'importe quel jouet contrairement au lubrifiant que j'utilisais avant, et qu'elle lubrification !
          Pas de sensation désagréable de chauffe, pas d'odeur et se nettoie facilement, que demander de plus ?
          Et bien justement, il manque un moyen simple d'application, le gel étant assez épais, un système type pousse mousse pour appliquer une petite noisette ou il faut serait un plus, et c'est plus hygiénique.

            Vertinimas 

            Bon pouvoir lubrifiant

            Ni trop chauffant ni gras a outrance, le gel est parfait pour des pratiques Fist

              Vertinimas 

              Sèche un peu vite mais pas désagréable

              Sèche un peu vite mais sa texture passe bien. Si vous recherchez la même sensation qu'avec un gel exclusivement a base d'eau, oublié

                Vertinimas 

                Superbe glisse

                Voici un bon lubrifiant sans odeur, assez glissant qui reste longtemps sur vos jouets et muqueuses. Le nettoyage est très facile et il ne fait aucune trace sur les tissus.
                Bravo, on recommande. En revanche, on a aussi la version creme qui est beaucoup moins lubrifiante (agréable tout de même) mais qui peut laisser des taches sur les tissus et qui se nettoye beaucoup moins bien. En revanche elle reste assez bien sur les jouet mais aussi et surtout sur les doigts.

                  Parašykite savo atsiliepimą

                  BUTTR - fisting Gelis

                  BUTTR - fisting Gelis

                  Jei norite įsitikinti, kad jūsų ranka ar kumštis fisting Jei norite, kad ranka ar kumštis seanso metu ypač gerai slystų, BUTTR fisting gelis yra kaip tik jums tinkamas lubrikantas. Dėl atpalaiduojančio poveikio fisting Išangę ar makštį galima nuostabiai išsitempti. BUTTR fisting Lubrikantas yra vandens pagrindo, todėl jį taip pat galima naudoti kartu su sekso žaislais ir

                  Parašykite savo atsiliepimą

                  Kiti klientai taip pat pirko:

                  12 kitų tos pačios kategorijos prekių: