Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Neopreno kaukės

Naujienlaiškis

Neopreno kaukė

Mūsų neopreninė kaukė, skirta Dom arba dominatrix, suteikia puikią galimybę vergą paversti asmeniniu geismo objektu. Nuimamas akių raištis ir burnos dangtelis leidžia savo nuožiūra valdyti partnerio pojūčius. Matyti ar nematyti? Kalbėti ar mėgautis tyloje? Spręskite patys.

Daugiau informacijos

3552/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Neopreninė kaukė su nuimamu akių raiščiu ir burnos dangteliu.

    Dom ar dominatrix, mūsų neopreninė kaukė suteikia puikią galimybę paversti vergą ar vergę asmeniniu geismo objektu pagal pageidavimą. Nuimamas akių raištis ir burnos dangtelis leidžia savo nuožiūra valdyti partnerio pojūčius. Matyti ar nematyti? Kalbėti ar mėgautis tyloje? Spręskite patys.

    Kaukė pagaminta iš elastingo, patogaus ir kvėpuojančio neopreno ir prisitaiko prie daugumos galvos formų. Ji tokia patogi, kad ją galima dėvėti ilgą laiką - idealiai tinka ilgesniems BDSM seansams. Neopreninę kaukę derinkite su kitais BDSM aksesuarais, tokiais kaip plaktukai, bičai ir antrankiai, kad patirtis būtų išbaigta!

    Neopreninė kaukė su nuimamu burnos dangteliu idealiai tinka anoniminiam, pasyviam oraliniam seksui:

    Visiškai uždengdama veidą, neopreninė kaukė suteikia didelį anonimiškumą, kuris gali būti psichologiškai stimuliuojantis ir leisti patirti intensyvesnę patirtį. Ypač patrauklus yra nuimamas burnos dangtelis, kuris leidžia vergui atlikti oralinį veiksmą, nors likusi veido dalis lieka uždengta. Tai sustiprina paklusnumo jausmą ir susitelkimą į patį veiksmą. Be to, patogi elastinga neopreno medžiaga užtikrina aukštą dėvėjimo komfortą net ir ilgesnį laiką. Be to, dėvint akių kaukę galima apriboti vaizdą ir taip labiau susikoncentruoti į blowjob, o tai gali padidinti aktyvaus partnerio intensyvumą. Apskritai ši neopreninė kaukė siūlo unikalų anonimiškumo, komforto ir jausmingos patirties derinį, idealiai tinkantį pasyviam oraliniam seksui.

    Ieškote tobulos medžiagos BDSM kaukei? Neoprenas gali būti tai, ko ieškote. Kaukės, pagamintos iš neopreno, turi nemažai privalumų, palyginti su tradicinėmis odinėmis ar latekso kaukėmis, todėl daugeliui jos yra idealus pasirinkimas.

    Patogumas ir pritaikomumas: neoprenas pasižymi elastingumu ir prisitaikymu. Skirtingai nei oda, kuri dažnai būna standi ir varžanti, neoprenas švelniai prisitaiko prie galvos kontūrų, nespaudžia ir nespaudžia. Tai reiškia, kad neopreno kaukes galima patogiai dėvėti ilgą laiką, todėl jos idealiai tinka ilgesniems BDSM seansams.

    Kvėpuojamumas: Kitas neopreno privalumas - jo pralaidumas orui. Lateksas ir kartais oda linkę sulaikyti šilumą, dėl to gali būti per šilta ir nepatogu, o neoprenas leidžia geriau cirkuliuoti orui. Dėl to neopreninės kaukės ypač patogios intensyvesnės veiklos metu.

    Lengva priežiūra: Neoprenas taip pat pranašesnis priežiūros ir valymo požiūriu. Jį lengva valyti ir jis greitai džiūsta, priešingai nei oda, kurios kokybei išlaikyti reikia specialių valymo priemonių ir priežiūros. Latekso priežiūra taip pat gali būti sudėtinga ir dažnai reikia specialaus apdorojimo, kad būtų išlaikytas jo blizgesys ir elastingumas.

    Hipoalerginės savybės: Jautrią odą turintiems arba alergiškiems žmonėms neoprenas dažnai yra geresnis pasirinkimas. Lateksas dažnai sukelia alergines reakcijas, o neoprenas paprastai yra hipoalergiškas ir nekenkia odai.

    Apskritai neoprenas puikiai suderina patogumą, funkcionalumą ir stilių, todėl yra puikus pasirinkimas visiems, ieškantiems alternatyvos odinėms ir latekso kaukėms. Nesvarbu, ar esate naujokas BDSM scenoje, ar jau turite patirties, neopreno kaukė gali būti kaip tik tai, ko jums reikia, kad įgyvendintumėte geriausias savo fantazijas.

    Daugiau informacijos:

    • Neopreninė kaukė su nuimama akių kauke ir burnos dangteliu
    • Dydis: vienas dydis, kaklo apimtis iki maždaug 46 cm.
    • Medžiaga: neoprenas

    Atsisiųsti

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Love it!

    This was a great addition to our hood assortment my girlfriend and I have and we both enjoyed this hood so much we want to get another one so we can both wear one at the same time. We added our favorite ball gag and it made the playtime even better.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Schöne Maske

    Leichtes An- und Ausziehen. Einfach zu reinigen. Der Druck auf das Kinn ist etwas gewöhnungsbedürftig, beeinträchtigt den Langzeitgebrauch aber nicht

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Awesome and Comfortable

    Fits great nice and snug

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Neopreno kaukė

    Neopreno kaukė

    Mūsų neopreninė kaukė, skirta Dom arba dominatrix, suteikia puikią galimybę vergą paversti asmeniniu geismo objektu. Nuimamas akių raištis ir burnos dangtelis leidžia savo nuožiūra valdyti partnerio pojūčius. Matyti ar nematyti? Kalbėti ar mėgautis tyloje? Spręskite patys.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    14 kitų tos pačios kategorijos prekių: