Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Fistingo gelis

Naujienlaiškis

Boy Butter Fistingo lubrikantas - Original Formula

Naujas Pasiūlymas

Atraskite fistingui skirtą lubrikantą iš JAV: Boy Butter! Šis fistingo lubrikantas yra švelnus kaip lydytas sviestas, idealiai tinka lengvai įsiskverbti į kiekvieną angą! Su tokiais ingredientais kaip kokosų aliejus ir silikonas Boy Butter švelniam ir visiškai maloniam poveikiui. Boy Butter ilgai išlieka slidus ir netampa lipnus.

Daugiau informacijos

19,90 €


-25%

14,93 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

Daugiau informacijos

Atraskite originalų fistingo lubrikantą iš JAV: Boy Butterpagamintas tik iš augalinių aliejų. Šis fistingo lubrikantas yra švelnus kaip lydytas sviestas, idealiai tinka lengvai įsiskverbti į kiekvieną angą! Su tokiais ingredientais kaip kokosų aliejus ir silikonas Boy Butter švelniam ir visiškai maloniam poveikiui. Boy Butter ilgai išlieka slidus ir nelimpa prie rankų.

Niekada daugiau be jo neliksite: Boy Butter

Analinis fistingas be gero lubrikanto gali būti nemalonus ir net pavojingas Boy Butter gali būti nemalonus ir net pavojingas. Kadangi išangė ir tiesioji žarna neturi natūralios lubrikacijos kaip makštis ar burna, norint išvengti trinties ir galimų sužalojimų fistingo metu, būtina naudoti lubrikantą fisting kad išvengtumėte trinties ir galimų sužalojimų.

Boy Butter yra idealus lubrikantas rankos ar kumščio įsiskverbimui į išangę, nes dėl augalinio aliejaus pagrindo yra itin švelnios tekstūros, panašios į lydyto sviesto. Tai užtikrina sklandų slydimą ir didesnį saugumą. Sudėtyje esančio kokosų aliejaus ir silikono drėkinamosios savybės taip pat prisideda prie švelnumo ir sumažina bet kokį diskomfortą.

Boy Butter be to, yra ypač ilgalaikis, todėl ilgesnio fistingo seanso metu lubrikanto nereikia nuolat tepti iš naujo. Skirtingai nei daugelis kitų aliejaus pagrindo lubrikantų, jis yra Boy Butter tirpsta vandenyje ir gali būti lengvai nuplaunamas šiltu vandeniu.

Nepatikėsite, koks švelnus šis fistingo gelis!

Tokie ingredientai kaip kokosų aliejus ir silikonas taip pat suteikia puikų slydimo efektą, kuris palengvina įsiskverbimą į išangę ir padidina komfortą. Kreminės konsistencijos Boy Butter leidžia lengvai naudoti ir efektyviai paskirstyti. Boy Butter jis lieka ten, kur reikia, ir nelašėja, kaip daugelis kitų lubrikantų.

Tegul sviestas teka: Kodėl Boy Butter yra jūsų naujasis privalomas lubrikantas!

Boy Butter Original Formula yra pagamintas kokosų aliejaus pagrindu ir virsta nuostabiai kreminės konsistencijos lubrikantu. Susilietęs su oda jis tampa skaidrus ir išsilaiko taip pat ilgai, kaip ir silikoniniai variantai. Jis toks švelnus ir lengvas, kad puikiai lubrikuoja kiekvieną kartą jį naudojant. Jis yra valgomas, netoksiškas ir lengvai pašalinamas nuo odos ir tekstilės gaminių vandeniu. Nesvarbu, ar tai būtų masažai, ar visų rūšių analiniai malonumai - jis Boy Butter visada yra tinkamas pasirinkimas.

Kuo ypatingas "Boy Butter"? Nors jis yra aliejinio pagrindo, tačiau tirpsta vandenyje - taigi jį galima lengvai nuplauti šiltu vandeniu. Tačiau būkite atsargūs! Boy Butter jis nesuderinamas su prezervatyvais. Jei norite užsiimti saugesniu seksu, rekomenduojame Aquameo - vandens pagrindo lubrikantą.

Boy Butter iš pirmo žvilgsnio:

  • 100 % augalinės kilmės ir veganiškas.
  • Itin slidus, idealiai tinka fisting.
  • Lengvai valomas - tirpsta vandenyje, nors yra aliejaus pagrindo.
  • Ilgai išliekantis lubrikantas.
  • Odą tausojantys ingredientai, tokie kaip kokosų aliejus ir silikonas.
  • Nesuderinamas su latekso prezervatyvais.
  • Valgomi ir netoksiški.
  • Saugus silikoniniams sekso žaislams.
  • Tinka visų rūšių analiniam seksui.
  • Pagaminta JAV iš aukštos kokybės natūralių ingredientų.


Jei Boy Butter specialiai fistingui, turėkite omenyje, kad pakartotinai panardindami ranką į lubrikanto indelį galite užteršti likusią lubrikanto dalį. Todėl išimkite reikiamą kiekį Boy Butterprieš pradėdami fisting pradėti jį naudoti. Kaip alternatyvą pakuotei stiklainyje taip pat siūlome lubrikantą Boy Butter higieniškesniame užspaudžiamame buteliuke.

Daugiau informacijos:

  • fisting Boy Butter Original Formula
  • Praktiškame indelyje, į kurį galima panardinti visą ranką.
  • Galimi 3 dydžiai: Boy Butter Original 118 ml, Boy Butter Original 237 ml ir Boy Butter Original 473 ml / 16 ml.
  • Pastaba: Boy Butter nesuderinamas su latekso prezervatyvais, bet gali būti naudojamas su prezervatyvais, pagamintais iš kitų medžiagų.
  • Sudedamosios dalys (INCI): iš dalies hidrinti augaliniai aliejai, glicerinas, polisorbatas 60, tokoferilo acetatas, glicerilo stearatas, feniltrimetikonas.
  • Visi Boy Butter Produktai gaminami atsakingai, iš aukščiausios kokybės, natūralių ir veganiškų ingredientų.
  • Pagaminta JAV.
  • MEO ir Boy Butter yra du gerai žinomi prekės ženklai lubrikantų ir seksualinės gerovės srityje. Abi įmonės siūlo įvairius produktus, įskaitant aliejaus ir vandens pagrindo lubrikantus, pvz Boy Butter ir "Aquameo".
  • MEO ir MEO už savo reputaciją yra dėkingi Boy Butter ne tik dėl aukštos produktų kokybės, bet ir dėl savo įsipareigojimo užtikrinti produktų saugą ir klientų pasitenkinimą. Bendrovės žino specialius klientų poreikius, o tai atsispindi jų siūlomų produktų įvairovėje.
  • Atraskite pasaulį fisting su mūsų aukštos kokybės asortimentu fisting Tepalų ir fisting Kremų. MEO siūlo platų produktų pasirinkimą, įskaitant populiarius Boy Butter Original Formula ir specialiai fistingui sukurtą lubrikantą. Mūsų lubrikantas fistingui puikiai sutepa ir yra saugus jaudinantiems fistingo nuotykiams. Nesvarbu, ar ieškote patikimo fisting Lubrikanto, ar fisting Kremo ar fistingo lubrikanto, turime geriausių produktų fistingo malonumams. Patirkite intensyvų malonumą ir atsipalaidavimą fistingo seanso metu naudodami mūsų aukštos kokybės lubrikantus fistingui fisting. Atraskite mūsų lubrikantus kumščiams dabar ir mėgaukitės jaudinančiais ir saugiais fistingo potyriais.
  • MEO yra MEO prekės ženklas Vokietijoje. Visi kiti prekių ženklai, logotipai ir prekių ženklai yra atitinkamų savininkų nuosavybė.

Tai taip pat gali jus sudominti:

KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

Klientų komentarų dar nėra

Parašykite savo atsiliepimą

Boy Butter Fistingo lubrikantas - Original Formula

Boy Butter Fistingo lubrikantas - Original Formula

Atraskite fistingui skirtą lubrikantą iš JAV: Boy Butter! Šis fistingo lubrikantas yra švelnus kaip lydytas sviestas, idealiai tinka lengvai įsiskverbti į kiekvieną angą! Su tokiais ingredientais kaip kokosų aliejus ir silikonas Boy Butter švelniam ir visiškai maloniam poveikiui. Boy Butter ilgai išlieka slidus ir netampa lipnus.

Parašykite savo atsiliepimą

Kiti klientai taip pat pirko:

19 kitų tos pačios kategorijos prekių: