Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Varpos ir kamuolio surišimas

Naujienlaiškis

Cock Bondage Veršiuko odos virvė

Patirkite naują ir daug geresnį varpos surišimo būdą su mūsų Cock Bondage virve! Pagaminta iš aukštos kokybės medvilninės virvės ir padengta minkšta juoda veršiuko oda, ši virvė suteikia ne tik įspūdingą pojūtį, bet ir aukščiausios klasės patirtį.

Daugiau informacijos

3505/00

99,90 €


-10,00 €

89,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Patirkite naują ir daug geresnį varpos surišimo būdą su mūsų Cock Bondage virve! Pagaminta iš aukštos kokybės medvilninės virvės ir kruopščiai aptraukta minkšta juoda veršiuko oda, ši virvė ne tik suteikia įspūdingą pojūtį, bet ir savo klasę. 0,5 cm skersmens ir 1,25 m bendro ilgio virvė puikiai tinka varpai ir sėklidėms surišti.

     

    Atraskite nesuskaičiuojamas varpos ir sėklidžių surišimo ar glaudaus surišimo galimybes su mūsų Cock Bondage veršienos virve. O jei esate nusiteikę kažkam tikrai ypatingam, virvę taip pat galite puikiai naudoti kaip ball stretcher. Sėklidėms tai patiks!

     

    Jei virvę norite naudoti pakabinamajam surišimui, atkreipkite dėmesį į tai, kad didžiausias svoris arba tempimo jėga yra 20 kg. Tik taip užtikrinsite, kad aukštos kokybės odinis apmušalas išliktų nepažeistas ir galėtumėte ilgai džiaugtis šiuo aukštos kokybės BDSM gaminiu.

     

    Kuo ypatinga ši Cock Bondage veršiuko odos virvė?

     

    Įprastos medvilninės bondage virvės padengimas aukštos kokybės itališka veršiuko oda ne tik suteikia virvei prabangos, bet ir išskiria ją iš įprastų bondage virvių. Itališka veršienos oda visame pasaulyje žinoma dėl savo aukščiausios kokybės, elastingumo ir malonaus pojūčio prie odos. Šis aukštos kokybės odos apvalkalas ne tik apsaugo odą nuo galimo medvilnės dirginimo, bet ir suteikia virvei ypatingą estetinį akcentą, kuris sustiprina jausmingus pojūčius surišimo metu. Be to, oda suteikia papildomo stabilumo ir patvarumo, todėl virvė ilgiau tarnauja. Be to, dėl veršiuko odos apvalkalo virvė traukia akį ir sukuria prabangius akcentus. Taigi ji unikaliai sujungia funkcionalumą ir estetiką ir yra aukštos kokybės alternatyva įprastoms surišimo virvėms.

     

    Kas yra "Cock & Ball Bondage"?

     

    Cock & Ball Bondage (varpos ir kamuolio surišimas) - tai BDSM praktika, kai varpos ir (arba) sėklidžių surišimui naudojamos virvės, diržai ar odiniai dirželiai. Tikslas gali būti įvairus - nuo jautrumo ir stimuliacijos didinimo iki erekcijos ir ejakuliacijos apribojimo ar atitolinimo. Varpos ir varpos surišimas gali būti naudojamas kaip erotinės stimuliacijos forma, taip pat kaip galios ir kontrolės metodas BDSM scenarijuose. Priklausomai nuo jūsų pageidavimų ir patirties, surišimas gali būti griežtas arba laisvas. Egzistuoja daugybė skirtingų technikų ir stilių - nuo paprasto varpos kotelio surišimo iki sudėtingesnių modelių, apimančių visą lytinių organų sritį.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Cock Bondage Virvė, aukščiausios kokybės
    • Mūsų virvę itin preciziškai gamina labiausiai patyrę meistrai Italijoje. Minkšta veršiuko oda ne tik užtikrina patogų pojūtį, bet ir suteikia virvei prabangos.
    • Medžiaga: veršiuko oda, medvilninė virvė
    • Išmatavimai: Skersmuo apie 0,5 cm, ilgis 125 cm
    • Pagaminta Italijoje.
    • Mūsų parduotuvę italų kalba rasite adresu www.meoteam.it

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Voll zufrieden

    Preis-Leistung Top!!! Das Lederseil fühlt sich super angenehm auf der Haut an. Perfekte Dicke, perfekte Länge. Absolut beeindruckt von der Qualität.

      Vertinimas 

      Très bien

      Fidèle à la description

        Parašykite savo atsiliepimą

        Cock Bondage Veršiuko odos virvė

        Cock Bondage Veršiuko odos virvė

        Patirkite naują ir daug geresnį varpos surišimo būdą su mūsų Cock Bondage virve! Pagaminta iš aukštos kokybės medvilninės virvės ir padengta minkšta juoda veršiuko oda, ši virvė suteikia ne tik įspūdingą pojūtį, bet ir aukščiausios klasės patirtį.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Kiti klientai taip pat pirko:

        26 kitų tos pačios kategorijos prekių: