Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Fistingo gelis

Naujienlaiškis

Slam Dunk Unscented - fisting Tepalas

Naujas

Lubrikantas be kvapiklių iš Slam Dunk turi visus originalios versijos privalumus Slam Dunktačiau jo sudėtyje nėra gvazdikėlių aliejaus. Slam Dunk Unscented buvo specialiai sukurtas tiems, kurie nori apsieiti be ypatingo kvapo, neprarasdami stimuliuojančio poveikio analinių santykių metu arba fisting stimuliuojančio poveikio analinio sekso metu. Pagamintas JAV, jis yra Slam Dunk Unscented

Daugiau informacijos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Lubrikantas be kvapiklių iš Slam Dunk turi visus originalios versijos privalumus Slam Dunktačiau jo sudėtyje nėra gvazdikėlių aliejaus. Slam Dunk Unscented buvo specialiai sukurtas tiems, kurie nori apsieiti be ypatingo kvapo, neprarasdami stimuliuojančio poveikio analinių santykių metu arba fisting stimuliuojančio poveikio analinio sekso metu. Pagaminta JAV, ji yra Slam Dunk Unscented puikiai tinka ekstremalesnėms sekso praktikoms.

    Slam Dunk Unscented unikali šio lubrikanto formulė išskiria jį iš kitų rinkoje esančių fistingui skirtų lubrikantų ir užtikrina ilgalaikį lubrikantą neišsausėdamas - tai akivaizdus pranašumas prieš įprastus vandens pagrindo lubrikantus. Be to, jis yra Slam Dunk Unscented lengviau nuplauti po naudojimo nei daugumą aliejaus pagrindo lubrikantų.

    Slam Dunk Unscented - Lubrikantas gelis: fisting

    • Specialiai sukurtas intensyviam analiniam seksui ir fisting sukurtas.
    • Siūlo visus privalumus Slam Dunk Originalbet be gvazdikėlių aliejaus kvapo.
    • Jaučiasi tarsi tobulas J-Lube ir "Crisco" mišinys.
    • Ilgai išliekantis lubrikantas be išsausėjimo rizikos - akivaizdus pranašumas prieš daugelį vandens pagrindo lubrikantų.
    • Lengviau valomas nei dauguma aliejaus pagrindo lubrikantų.
    • Leidžia maksimaliai stimuliuoti ir suteikti malonumą abiem partneriams, nesukeldamas nutirpimo pojūčio.
    • Galima įsigyti įvairių dydžių, kad atitiktų visus poreikius.
    • Pastaba: netinka latekso prezervatyvams.
    • Aukštos kokybės, bekvapiai ingredientai maloniai patirčiai.


    Slam Dunk Unscented idealus lubrikantas fistinganaliniams santykiams ar masturbacijai. Dėl naujoviškos sudėties abu partneriai gali patirti maksimalią stimuliaciją ir malonumą net intensyvaus sekso metu. Slam Dunk Unscented jaučiasi kaip sėkmingas klasikinių J-Lube ir Crisco mišinys.

    Slam Dunk puikiausiai analinio sekso patirčiai!

    Slam Dunk Unscented buvo specialiai sukurtas fisting ir intensyviam analiniam seksui. Lubrikantas yra itin švelnus ir ilgai išliekantis, todėl leidžia lengvai ir patogiai įsiskverbti net ir ilgo sekso ar intensyvaus fistingo seanso metu.

    Unikalus ingredientų derinys atpalaiduoja analinę angą visiškai jos nesutraumuodamas, todėl abu partneriai sekso metu patiria maksimalią stimuliaciją ir malonumą. Valymas po sekso taip pat nėra problema, nes, skirtingai nei daugelis aliejinių lubrikantų, šis lubrikantas yra Slam Dunk tirpsta vandenyje. Slam Dunk Unscented yra įvairių dydžių, kad kiekvienam poreikiui būtų galima parinkti tinkamą lubrikantą.

    Nepaisant daugybės privalumų, jis turėtų Slam Dunk Unscented neturėtų būti naudojamas su latekso prezervatyvais. Todėl saugesniam seksui rekomenduojame naudoti tinkamą vandens pagrindo lubrikantą, pavyzdžiui, MEO "Aquameo".

    Nekvapnioji lubrikanto versija Slam Dunk kaip ir originalus, užtikrina ilgalaikį lubrikantą neišsausėdamas, jį galima įsigyti iš MEO 237 ml, 473 ml ir 769 ml dydžių.

    Daugiau informacijos:

    • Slam Dunk Unscented - fisting Lubrikantas
    • Galima įsigyti įvairių dydžių: Slam Dunk Unscented 237 ml, Slam Dunk Unscented 473 ml / 16 fl.oz, Slam Dunk - Nekvepiantis 768 ml / 26 fl.oz.
    • Sudėtis (INCI): Sudėtis (ingredientai): hidrintas aliejus, polietileno polimeras, dispersinė medžiaga, mineralinis aliejus, distiliuotas vanduo
    • MEO yra MEO prekės ženklas Vokietijoje. Visi kiti prekių ženklai, logotipai ir prekių ženklai yra atitinkamų savininkų nuosavybė.
    • Pagaminta JAV.
    • Slam Dunk yra alyvos pagrindo tepalas. Dėl alyvos pagrindo lubrikantų silikoniniai sekso žaislai gali greičiau susidėvėti. Todėl paprastai patariame nenaudoti alyvos pagrindo lubrikantų su silikoniniais sekso žaislais. Šiuo atveju saugiau būtų rinktis vandens pagrindo lubrikantą, pavyzdžiui, "Aquameo". Tačiau visada patartina patikrinti konkrečias sekso žaislų gamintojo priežiūros instrukcijas.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Flutscht sehr gut

    Sehr ergiebig und langanhaltender FF-Spaß

      Vertinimas 

      Very pleased

      Wasn't sure what to expect. The lube is smooth and easy to apply, giving amazing movement and much more slippery than I expected. Very happy with purchase

        Vertinimas 

        magnifico

        provato appena arrivato, veramente funziona da dio, molto spesso e non si secca. perfetto per l'anale

          Vertinimas 

          gibt bessere

          Trocknet zu schnell aus keine Gleitfähigkeit da gibt es bessere Produkte wie das Lets Fuck von MEO

            Parašykite savo atsiliepimą

            Slam Dunk Unscented - fisting Tepalas

            Slam Dunk Unscented - fisting Tepalas

            Lubrikantas be kvapiklių iš Slam Dunk turi visus originalios versijos privalumus Slam Dunktačiau jo sudėtyje nėra gvazdikėlių aliejaus. Slam Dunk Unscented buvo specialiai sukurtas tiems, kurie nori apsieiti be ypatingo kvapo, neprarasdami stimuliuojančio poveikio analinių santykių metu arba fisting stimuliuojančio poveikio analinio sekso metu. Pagamintas JAV, jis yra Slam Dunk Unscented

            Parašykite savo atsiliepimą

            Kiti klientai taip pat pirko:

            19 kitų tos pačios kategorijos prekių: