Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Tikrasis Ass Play

Naujienlaiškis

fisting Dildo - THE FISTER - Ranka su dilbiu

Būkite drąsūs, smalsūs ir mėgaukitės kaip niekad didele fistingo patirtimi. Išpildykite slapčiausias fistingo fantazijas su MEO® fistingo dildo THE FISTER. Ši tikroviška vyro rankos su dilbiu kopija nukels jus į analinio kumščio ekstazės pasaulį.

Daugiau informacijos

2019/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Būkite drąsūs, smalsūs ir mėgaukitės kaip niekad didele fistingo patirtimi. Išpildykite slapčiausias fistingo fantazijas su MEO® fistingo dildo THE FISTER. Ši tikroviška vyro rankos su dilbiu kopija perkels jus į analinio kumščio ekstazės pasaulį.

    Šis novatoriškas sekso žaislas buvo specialiai sukurtas tam, kad peržengtų jūsų galimybių ribas ir suteiktų jums fistingo be partnerio potyrių, apie kuriuos galėtumėte tik pasvajoti. Dėl savo švelnios, bet tvirtos tekstūros šis fistingo dildo nukels jus į neįsivaizduojamas ekstazės aukštumas.

    THE FISTER ne tik įgyvendins jūsų fantazijas, bet ir pranoks jas!

    THE FISTER fistingo dildo, kurio perimetras prilygsta vyriškos rankos apimčiai ir dilbio ilgiui, visiškai užpildo analinę angą arba makštį. Tikroviškos šio dildo detalės ištempia paslėptas erogenines zonas ir masažuoja giliausias kūno vietas. Kiekvienas šios rankos pirštas sumaniai išdėstytas taip, kad palengvintų analinį ar vaginalinį įvedimą ir puikiai masažuotų jūsų vidų. Tai leidžia atlikti kvapą gniaužiančią stimuliaciją, visai kaip iš tikrųjų fisting.

    Atraskite neatrastas savo malonumo gelmes su THE FISTER!

    Mūsų fisting Dildo pagamintas iš aukštos kokybės, kūnui nekenksmingos medžiagos, kuri puikiai prisitaiko prie jūsų vidinės anatomijos. Tvirtas, bet lankstus vinilas yra be ftalatų, nekenksmingas odai ir suderinamas su vandens ir silikono pagrindo lubrikantais.

    fisting Kaip profesionalas su fantastišku "ManCunt" lubrikantu!

    "ManCunt"lubrikantas padaro fistingą dar tikroviškesnį! Patirkite didžiausią, tikrovišką fistingo malonumą su "ManCunt" lubrikantu. Mūsų hibridinis analinis lubrikantas "ManCunt" panardins jus į intensyvaus malonumo pasaulį. Dėl unikalios tekstūros, kuri atrodo ir jaučiasi kaip tikra sperma, patirsite neprilygstamą jausmingumą. Viename lubrikante "ManCunt" sujungti silikono ir vandens pagrindo lubrikantų privalumai. Jis pasižymi silikono pagrindo lubrikantų slidumu, tačiau lengvai nuplaunamas vandeniu. Taigi galite susikoncentruoti į malonumą ir nesirūpinti, kaip po to išvalyti vibratorių. Mūsų "ManCunt" lubrikantas yra vandenyje tirpus, baltas ir kreminis - puikiai tinka intensyviai ir autentiškai fistingo patirčiai. Jis buvo specialiai sukurtas ekstremaliam analiniam seksui ir suteikia pojūtį, kurio negali suteikti joks kitas lubrikantas.

    Šį specialų analinį dildo išvalyti labai paprasta. Norėdami kruopščiai ir higieniškai išvalyti, tiesiog naudokite šiltą vandenį ir švelnų muilą arba mūsų specialų higieninį purškiklį VERYCLEAN.

    Pasiruoškite nepakartojamai patirčiai, kuri išpildys jūsų fistingo fantazijas. Su mūsų fistingo dildo pateksite į jausmingų atradimų pasaulį, kuriame peržengsite savo galimybių ribas ir pasieksite naujas ekstazės aukštumas. Pasinerkite į beribio geismo ir aistros pasaulį. Būkite drąsūs, būkite smalsūs ir mėgaukitės aukščiausio lygio fistingu kaip niekada anksčiau.

    Daugiau informacijos:

    • Tikroviškas rankos formos dildo.
    • Matmenys: 38 cm bendras ilgis, 35 cm įterpiamas ilgis, 7,4 cm didžiausias skersmuo.
    • Medžiaga: vinilas, be ftalatų.
    • Rankos formos dildo tarnauja keliems tikslams atliekant analinį ir vaginalinį fistingą be partnerio. Dildo leidžia asmeniui saugiai ir kontroliuojamai tyrinėti savo fistingo fantazijas ir troškimus, nepasikliaujant partneriu. Fistingo dildė gali padėti švelniai ištirti individualias ribas ir paruošti kūną didesniems įdėjimams, o tai ypač svarbu atliekant analinį fistingą. Jis taip pat leidžia vartotojams ištirti savo komforto zonas ir pageidavimus, susijusius su gyliu, greičiu ir spaudimu. Be to, fistingo dildo gali padėti realistiškai įsivaizduoti ir patirti fistingo fantazijas masturbacijos ar sekso su partneriu metu. Galiausiai, fistingo dildė taip pat gali būti naudojama siekiant ištempti ir treniruoti sfinkterio raumenis, kad ateityje būtų lengviau patirti fistingą su partneriu.
    • Atraskite naują erotinio malonumo dimensiją naudodami fistingo dildo. Nesvarbu, ar ieškote realistiško, didelio, ar lankstaus fistingo dildo, MEO rasite būtent tai, ko jums reikia. Mūsų siūlomi aukštos kokybės silikoniniai analiniai fistingo dildos siūlo nepakartojamą patirtį ir yra specialiai sukurti išrankiems fistingo mėgėjams. Tikroviškas fistingo dildas, pasižymintis tikroviška išvaizda ir tekstūra, panardins jus į kumščių dulkinimo malonumų pasaulį. Šių fistingo dildų lankstumas ir paslankumas leidžia patenkinti individualius poreikius ir pasiruošti intensyviam malonumui. Naudodami specialų pažangų fistingo dildę galite drąsiai žengti į naujas stimuliacijos aukštumas. BDSM entuziastams siūlome specialius fistingo dildes, kurie patenkina dominavimo ir paklusnumo troškimą. Tvirto dizaino ir tvirtos rankenos jie leidžia patirti autentišką fistingo patirtį, kuri peržengia ribas ir įkvepia vaizduotę. Fistingo dildė su siurbtuku atveria plačias savęs mušimo galimybes. Pritvirtinkite fistingo dildo prie lygaus paviršiaus ir mėgaukitės malonumais be rankų. Strap-On fisting Dildo yra puikus sprendimas poroms, norinčioms dalytis intymiomis akimirkomis kartu. XL fisting Dildos suteikia ypatingų pojūčių ir puikiai tinka ieškantiems intensyvių pojūčių. Su didžiausiu fistingo dildu patirsite naują intensyvumo ir pasitenkinimo dimensiją. Vykdykite paiešką MEO ir raskite jūsų pageidavimus atitinkantį fistingo dildę. Pasinerkite į beribio malonumo pasaulį ir patirkite ypatingą fistingo jaudulį kaip niekada anksčiau fisting kaip niekada anksčiau.

     

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    A wimper & moan Generator!

    A fantastic way to end hours of foreplay!
    A wimper & moan Generator!

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    fisting Dildo - THE FISTER - Ranka su dilbiu

    fisting Dildo - THE FISTER - Ranka su dilbiu

    Būkite drąsūs, smalsūs ir mėgaukitės kaip niekad didele fistingo patirtimi. Išpildykite slapčiausias fistingo fantazijas su MEO® fistingo dildo THE FISTER. Ši tikroviška vyro rankos su dilbiu kopija nukels jus į analinio kumščio ekstazės pasaulį.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: