Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Stiklo dildės

Naujienlaiškis

3 dalių rinkinys - Stiklinis analinis kaištis - Popstars

Patirkite gryną prabangą su šiais 3 aukščiausios klasės analiniais kaiščiais! Aukštos kokybės "Popstars" stiklinių analinių kaiščių rinkinį sudaro trys skirtingų dydžių ploni analiniai kaiščiai, puikiai tinkantys tiems, kurie nori stilingai patirti analinę stimuliaciją. Nesvarbu, ar esate pradedantysis, ar žinovas, šis rinkinys žada intensyvias akimirkas ir jausmingus potyrius.

Daugiau informacijos

3448/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Patirkite gryną prabangą su šiais 3 savo klase išsiskiriančiais analiniais kaiščiais! Aukštos kokybės "Popstars" stiklinių analinių kaiščių rinkinį sudaro trys skirtingų dydžių ploni analiniai kaiščiai, puikiai tinkantys tiems, kurie nori stilingai patirti analinę stimuliaciją. Nesvarbu, ar esate pradedantysis, ar ekspertas, šis rinkinys žada intensyvias akimirkas ir jausmingus potyrius.

     

    Analinių malonumų ateitis jau čia - ir ji pagaminta iš stiklo!

     

    Stiklas turi daug privalumų: Stiklas ne tik hipoalergiškas, bet ir leidžia patirti visiškai kitokią stimuliaciją. Dėl plonos ir kūgio formos stiklo butt plug lengviau naudotis analiniu būdu, o apvalus pagrindas neleidžia jo įvesti per giliai į išangę ir taip pat palengvina naudojimą. Įlašinus nedidelį lašelį lubrikanto, stiklinis butt plug beveik savaime slysta į išangę. Be to, šie prabangūs analiniai kaiščiai yra individualiai pagaminti rankomis, visiškai vientisi, visiškai saugūs ir pateikiami ypač patrauklioje pakuotėje.

     

    Kodėl stiklinis užpakaliuko kištukas?

     

    • Gryna prabanga: iš stiklo pagaminti analiniai kaiščiai suteikia prabangos pojūtį. Nors jie kieti, su trupučiu lubrikanto tampa neįtikėtinai slidūs. Be to, jie puikiai išlaiko temperatūrą - prieš naudodami įdėkite analinius kaištukus į šiltą vandenį ir mėgaukitės šildančia patirtimi. O kai įvaldysite didžiausią kištuką? Tuomet jūsų analiniams malonumams nėra ribų!

     

    • Puikiai tinka analiniams kaiščiams mokyti: "Popstars" rinkinyje yra trys skirtingų dydžių analiniai kaiščiai, todėl galite pradėti nuo mažų ir pamažu pereiti prie didžiausio analinio kaiščio. Pradėkite nuo mažo kištuko, kuris į jus įsiskverbia itin švelniai, didinkite analinį malonumą naudodami vidutinį butt plug, o tada "gerai pasiruošę" atsiduokite tikrai dideliam butt plug!

     

    • Pirmiausia saugumas: Borosilikatinis stiklas yra labai trapus. Ši medžiaga gali atlaikyti net kritimą ant betono. O po linksmybių? Valyti labai paprasta. Galite juos valyti plovikliu, dėti į indaplovę ar net išvirti. Šie užpakaliuko kištukai yra ne tik smagūs, bet ir saugūs bei higieniški.

     

    • Ploni ir elegantiški: dėl plonos mūsų "Popstars" analinių kaiščių formos jie yra pirmasis pasirinkimas visiems, kurie nori pirmą kartą atrasti analinį malonumą. Dėl plono dizaino lengviau įkišti, o borosilikatinis stiklas užtikrina patogų ir lygų paviršių.

     

    Suderinami su visais MEO lubrikantais! Nesvarbu, ar mėgstate silikoninius, aliejinius, ar vandens pagrindo lubrikantus, kiekvieną "Popstars" rinkinio analinį kaištį galima naudoti su visais lubrikantais.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • "Popstars"
    • 3 išskirtinio dizaino analiniai kaiščiai iš stiklo.
    • Aukštos kokybės dizainas: kruopščiai pagamintas rankomis.
    • Mažasis analinis kaištis: bendras ilgis 114 mm, įkišamas ilgis 110 mm, skersmuo 29 mm.
    • Vidutinis analinis kaištis: bendras ilgis 121 mm, įkišamas ilgis 114 mm, skersmuo 34 mm.
    • Didelis kaištis: bendras ilgis 146 mm, įkišamas ilgis 140 mm, skersmuo 39 mm.
    • Pristatymo apimtis: 3 "Popstars" analiniai kaiščiai
    • Su apvaliu pagrindu: palengvina įkišimą ir neleidžia butt plug įsiskverbti per giliai į išangę.
    • Galima naudoti karštą ir šaltą: Analinį kaištį galima atšaldyti arba pašildyti.
    • Hipoalerginis: tiesiog sėdėkite ir mėgaukitės.
    • Pristatymo apimtis: 3 "Popstars" analiniai kaiščiai iš "Extremeo" serijos
    • Daugelis mūsų klientų šiuo rinkiniu reguliariai treniruoja savo sfinkterio raumenis, pvz., siekdami neskausmingo analinio lytinio akto. Įdomiai skambantis terminas "analinių kaiščių treniruotė" yra ne kas kita, kaip reguliarus sfinkterio raumens tempimas su įvairių dydžių analiniais kaiščiais.
    • Extremeo: jei žinote, kaip tai daryti tinkamai, analinio kaiščio įkišimas į išangę gali būti nuostabi ir maloni patirtis. Rekomenduojame mūsų populiarųjį "Extremeo" purškiklį, kad būtų lengviau įkišti analinį kaištį į išangę. Trumpas purškimas purškalu atpalaiduoja sfinkterio raumenis. Dėl to analinio kaiščio įkišimas tampa neskausmingu malonumu.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Da provare

    Come prima esperienza la mia compagna è molto soddisfatta ,io lo trovo molto divertente lo consiglio per ravvivare e divertirsi

      Vertinimas 

      Just the right sizes

      Just the right sizes. Very sensual.

        Vertinimas 

        Anal Play Game Changer

        My wife and I have been trying anal play for several years with varying degrees of success. We never found the right toy for us until we discovered these. The smooth glass slides in easily, feels great and is easy to clean. As we progress to the larger sizes, they feel very forgiving despite the potentially rigid nature of the glass. We prefer these to any of the anal silicone toys we have tried in the past. You can't go wrong with the price either.

          Vertinimas 

          Sexy Trio

          Das Trio von MEO wirkt wie drei kleine Kunstwerke und sieht wunderschön aus. Wenn ich nicht die verwunderten Fragen von Besuchern scheuen würde, kämen die kleinen Schmuckstücke direkt in meine Vitrine.

          Die Form ist sehr angenehm und recht leicht einzuführen. Eigentlich habe ich noch nie Analplugs verwendet, die sich so angenehm anfühlten.

          Aufgrund des im Gegensatz zu anderen Plugs, hinten relativ flachen Winkels, war ich zunächst skeptisch, ob die Plugs an Ort und Stelle bleiben und nicht leicht herausrutschen würden. Das taten sie aber überhaupt nicht. Ganz im Gegenteil hielten sie absolut sicher. Durch dem flacheren Winkel zugleich noch viel angenehmer, da nicht so stark auf den Schließmuskel gedrückt wird. Die Form ist einfach perfekt. Gerade für Anfänger sehr gut geeignet.

          Meine Empfehlung!

            Parašykite savo atsiliepimą

            3 dalių rinkinys - Stiklinis analinis kaištis - Popstars

            3 dalių rinkinys - Stiklinis analinis kaištis - Popstars

            Patirkite gryną prabangą su šiais 3 aukščiausios klasės analiniais kaiščiais! Aukštos kokybės "Popstars" stiklinių analinių kaiščių rinkinį sudaro trys skirtingų dydžių ploni analiniai kaiščiai, puikiai tinkantys tiems, kurie nori stilingai patirti analinę stimuliaciją. Nesvarbu, ar esate pradedantysis, ar žinovas, šis rinkinys žada intensyvias akimirkas ir jausmingus potyrius.

            Parašykite savo atsiliepimą

            Kiti klientai taip pat pirko:

            7 kitų tos pačios kategorijos prekių: