Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Vibratoriai

Naujienlaiškis

Analinis kaištis iš nerūdijančio plieno - Didelis analinis vibratorius "The Glider" iš Alphamale

Naujas

Didesnė Alphamale "The Glider" versija yra daugiau nei prabangus nerūdijančio plieno kištukas - tai tobulo kištuko įkūnijimas, nustatantis naujus estetikos ir funkcionalumo standartus.

Daugiau informacijos

3708/00

galima rasti

Daugiau informacijos

Didesnė Alphamale "The Glider" versija yra daugiau nei prabangus nerūdijančio plieno kištukas - tai tobulo kištuko įkūnijimas, nustatantis naujus estetikos ir funkcionalumo standartus. Iš aukštos kokybės nerūdijančiojo plieno pagamintas analinis vibratorius stebina poliruotu paviršiumi, kuris ne tik džiugina akį, bet ir žada kvapą gniaužiančius pojūčius.

Iš viso yra 7 skirtingi vibracijos režimai ir 3 greičiai, todėl analinę stimuliaciją galite pritaikyti tiksliai pagal savo pageidavimus ir patirti kvapą gniaužiančių malonumo akimirkų. Nerūdijančio plieno analinio kaiščio kūgio forma ir lygus paviršius palengvina švelnų įvedimą į analinę angą ir užtikrina malonų komfortą naudojantis.

Nerūdijančio plieno analinis kaištis yra 8,5 cm ilgio ir 3,4 cm skersmens, todėl jo dydis puikiai tinka pradedantiesiems ir pažengusiems naudotojams. Įkišamas 7,4 cm ilgis leidžia tikslingai stimuliuoti išangę ir žada intensyvius orgazmus. Dėl vandeniui atsparios konstrukcijos nerūdijančio plieno analinis kaištis yra atsparus purslams ir gali būti naudojamas duše ar vonioje.

Nerūdijančio plieno analinis kaištis įkraunamas per USB jungtį, todėl yra ypač praktiškas ir ekologiškas. Nesvarbu, ar norite žaisti vieni, ar dalytis nerūdijančio plieno užpakaliuko kaiščiu su partneriu, su šiuo analiniu vibratoriumi galite patirti jaudinančių ir malonių akimirkų. Pasinerkite į malonumų pasaulį, kuriame dizainas dera su sensacinga stimuliacija - su "AlphaMale" nerūdijančio plieno analiniu kaiščiu!

Daugiau informacijos:

  • Nerūdijančio plieno užpakaliuko kištukas
  • Analinis vibratorius
  • Bendras ilgis: 8,5 cm
  • Skersmuo: 3,4 cm
  • Įkišamas ilgis: 7,4 cm
  • Vibracijos režimai: 7
  • Greičio lygiai: 3
  • Atsparus vandeniui: atsparus purslams
  • Medžiaga: nerūdijantis plienas
  • Įkraunama per USB
  • Ličio jonų baterija
  • MEO ir Alphamale yra registruotieji MEO Vokietijos prekių ženklai.


Analinė stimuliacija analiniu vibratoriumi:

Analinė stimuliacija analiniu vibratoriumi - tai seksualinė praktika, kai naudojamas specialiai išangei stimuliuoti sukurtas vibratorius. Mūsų analiniai vibratoriai yra kūginės formos, kad būtų lengviau įvesti, ir siūlo skirtingus vibracijos režimus bei greičius, kad būtų galima pritaikyti stimuliaciją.

Pirmasis analinės stimuliacijos analiniu vibratoriumi žingsnis yra pasiruošimas. Svarbu naudoti pakankamą kiekį lubrikanto, pavyzdžiui, mūsų "FuckBuddy" lubrikantą, kad būtų užtikrintas švelnus ir patogus įkišimas ir sumažėtų trintis. Tada lėtai ir atsargiai įveskite analinį vibratorių į išangę.

Įdėję analinį vibratorių, galite išbandyti skirtingus vibracijos režimus ir greičius, kad pasiektumėte norimą stimuliaciją. Galbūt jums labiau patinka lėta, švelni vibracija, o kitiems - intensyvesnė stimuliacija. Analinio vibratoriaus universalumas leidžia pritaikyti malonumą pagal savo pageidavimus ir atrasti naujų pojūčių.

Naudojimo metu analiniu vibratoriumi taip pat galite stimuliuoti prostatą, specialiai spausdami prie priekinės išangės sienelės. Toks stimuliavimas daugeliui vyrų gali sukelti intensyvesnius orgazmus ir didesnį seksualinį pasitenkinimą.

Po naudojimo analinį vibratorių turėtumėte kruopščiai nuvalyti mūsų VERYCLEAN purškikliu, kad užtikrintumėte higieną ir išvengtumėte infekcijų. Daugelis analinių vibratorių yra atsparūs vandeniui, todėl juos galima lengvai išvalyti šiltu vandeniu ir švelniu muilu.

Tai taip pat gali jus sudominti:

KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

Klientų komentarų dar nėra

Parašykite savo atsiliepimą

Analinis kaištis iš nerūdijančio plieno - Didelis analinis vibratorius "The Glider" iš Alphamale

Analinis kaištis iš nerūdijančio plieno - Didelis analinis vibratorius "The Glider" iš Alphamale

Didesnė Alphamale "The Glider" versija yra daugiau nei prabangus nerūdijančio plieno kištukas - tai tobulo kištuko įkūnijimas, nustatantis naujus estetikos ir funkcionalumo standartus.

Parašykite savo atsiliepimą

30 kitų tos pačios kategorijos prekių: