Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Varpos žiedai

Naujienlaiškis

Sport Fucker Cock Chute

Atraskite sensacingą Sport Fucker "Cock Chute": aukščiausios klasės penio žiedas iš JAV, skirtas ypač intensyviam malonumui ir nepamirštamai patirčiai!

Daugiau informacijos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Atraskite sensacingą Sport Fucker "Cock Chute": aukščiausios klasės penio žiedas iš JAV, skirtas ypač intensyviam malonumui ir nepamirštamai patirčiai!

     

    Mūsų "Sport Fucker Cock Chute" pagamintas iš itin minkšto Liquid Silicone ir puikiai sukurtas taip, kad suteiktų jums unikalią stimuliaciją. Jis švelniai ištempia kapšelį ir maloniai išskleidžia sėklides, kad būtų galima patirti sensacingai didesnį malonumą.

     

    Sport Fucker Cock Chute yra ne tik stilingas aksesuaras, bet ir galingas jūsų malonumo palydovas. Glaudžiai prigludęs prie varpos pagrindo suintensyvina kraujotaką, todėl erekcija būna stipresnė ir ilgiau trunkanti. Tuo pat metu jaučiate malonų įtempimą kapšelyje, kuris skatina jūsų susijaudinimą iki neįsivaizduojamų aukštumų.

     

    Dėl nepaprasto elastingumo "Sport Fucker Cock Chute" puikiai prisitaiko prie jūsų individualių poreikių ir suteikia malonų pojūtį dėvint. Lygus, neporėtas paviršius užtikrina malonumą be trinties ir leidžia lengvai išvalyti po naudojimo.

     

    Bendras dydis - apie 7,2 x 6,3 cm, o gaktos anga - apie 4,7 x 3 cm, todėl "Sport Fucker Cock Chute" idealiai tinka ir padeda pasiekti intensyvių orgazmų. Tamprus maždaug 3,8 cm skersmens sėklidžių žiedas ir maždaug 3 x 3,6 cm dydžio varpos anga užtikrina saugų laikymąsi ir maksimalų komfortą.

     

    Rinkitės iš patrauklių raudonos, mėlynos ir juodos spalvų Sport Fucker Cock Chuteiš patrauklių raudonos, mėlynos ir juodos spalvų pasirinkite jums labiausiai patinkančią spalvą ir mėgaukitės jaudinančia geismo ir aistros kupina patirtimi.

     

    Kas yra skystas silikonas?

     

    Liquid Silicone yra tikras vidinis patarimas tarp sekso žaislams skirtų medžiagų. Jis visiškai nekenksmingas odai, todėl saugus ir malonus naudoti - be jokių kompromisų. Be to, jis neįtikėtinai tvirtas, todėl gali atlaikyti pačius beprotiškiausius nuotykius ir vis dar išlikti puikios formos. O lankstumas? Neprilygstamas! Liquid Silicone prisitaiko prie visų įmanomų formų ir vis tiek užtikrina reikiamą tvirtumą. O geriausia, kad jis jaučiasi nuostabiai natūraliai. Trumpai tariant: Liquid Silicone yra universali sekso žaislams skirta medžiaga, kuri nepalieka nieko, ko norėtųsi, kalbant apie saugumą ir malonumą!

     

    Sekso žaislų iš skysto silikono valymas ir priežiūra?

     

    Sekso žaisliuką reikia kruopščiai išvalyti po kiekvieno naudojimo. Tiesiog nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu. Nesijaudinkite, medžiaga yra atspari vandeniui ir ją galima lengvai nuplauti. Jei norite, galite netgi naudoti specialų sekso žaisliukų valiklį, pavyzdžiui, mūsų purškiklį VERYCLEAN. Po valymo turėtumėte leisti sekso žaisliukui visiškai išdžiūti. Geriausia leisti jam išdžiūti ore, o ne tiesiogiai saulėje ar ant šildytuvo. Kai jis visiškai išdžius, laikykite jį švarioje ir sausoje vietoje, atskirai nuo kitų sekso žaislų. Geriausia jį įdėti į specialų sekso žaislų laikymo maišelį, kad būtų apsaugotas nuo dulkių ir purvo. Ir dar vienas patarimas: visada naudokite tinkamą lubrikantą. Silikono pagrindo sekso žaisliukas puikiai tinka su vandens pagrindo lubrikantais, pavyzdžiui, "Aquameo". Tačiau turėtumėte vengti silikono pagrindo lubrikantų, nes jie gali pažeisti medžiagą. Jei laikysitės šių paprastų priežiūros patarimų, sekso žaisliuku džiaugsitės ilgai!

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Žiedas su varpa ir sėklidėmis
    • Sport Fucker Cock Chute
    • Su sėklidžių skirtuku (plačiai išskleidžia dvi sėklides)
    • Itin minkštas, vadinamasis Liquid Silicone.
    • Lygus, neporėtas paviršius.
    • Labai elastingas.
    • Sandariai apgaubia varpos šaknį ir sėklidžių pagrindą.
    • Tvirtesnei ir ilgiau trunkančiai erekcijai.
    • Bendrieji matmenys: maždaug 7,2 x 6,3 cm
    • Anga ties gaktos kaulu: apie 4,7 x 3 cm, galima išplėsti.
    • Sėklidžių angos: kiekvienos maždaug 3,8 cm skersmens, ištempiamos.
    • Angos varpai: maždaug 3 x 3,6 cm, ištempiamos
    • Lengvai valomas
    • Medžiaga: silikonas, TPR
    • Sport Fucker ir MEO yra žinomos kompanijos, kurios specializuojasi aukštos kokybės sekso žaislų ir BDSM gaminių gamyboje. Platus asortimentas siūlo novatoriškus ir jaudinančius sprendimus visiems, kurie nori pakelti savo seksualinę patirtį į naują lygį. Sport Fucker ir MEO reiškia kokybę, funkcionalumą ir didžiausią malonumą. Produktai kruopščiai kuriami ir gaminami laikantis griežtų kokybės standartų, kad būtų užtikrinta saugi ir jaudinanti seksualinė patirtis. Šis gaminys taip pat yra įspūdingas aukščiausios kokybės ir unikalaus dizaino pavyzdys, už kurį Sport Fucker ir MEO yra žinomi.

    Atsisiųsti

    Varpos žiedai

    Kaip užsidėti varpos žiedą ir kaip pasirinkti tinkamą varpos žiedo dydį

    Atsisiųsti (1.21M)

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Sehr zufrieden

    Ich bin mit diesem Penisring sehr zufrieden! Die Anwendung ist einfach und der Ring hat einen festen, aber nicht zu engen Griff, der meiner Erektion zu mehr Stärke und Dauer verholfen hat. Das Material fühlt sich angenehm auf der Haut an und der Ring ist auch über einen längeren Zeitraum bequem zu tragen. Ich würde ihn wieder kaufen.

    • 0 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Sport Fucker Cock Chute

    Sport Fucker Cock Chute

    Atraskite sensacingą Sport Fucker "Cock Chute": aukščiausios klasės penio žiedas iš JAV, skirtas ypač intensyviam malonumui ir nepamirštamai patirčiai!

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: