Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Varpos žiedai

Naujienlaiškis

Metalinis penio žiedas - STEALTH

Toks paprastas ir kartu toks neįtikėtinai geras. Mūsų modernus varpos žiedas ne tik užtikrina putlią ir kietą varpą, bet ir erotišką, klubų paslėptą išvaizdą.

Daugiau informacijos

39,90 €


-65%

13,97 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Toks paprastas ir kartu toks neįtikėtinai geras. Mūsų modernus penio žiedas ne tik užtikrina putlų ir kietą penį, bet ir erotišką, klubus slepiančią išvaizdą.

    Minimalistinis dizainas ir juodas anoduotas paviršius pabrėžia kilnią laikui nepavaldžią išvaizdą!

    Pagamintas iš lengvo, ypač patvaraus aliuminio, galima rinktis iš trijų skirtingų dydžių: 45 mm, 50 ir 55 mm vidinio skersmens.

    Informacija:

    Anodavimas - tai paviršiaus technologijos metodas, kuriuo ant aliuminio sukuriamas apsauginis sluoksnis. Jo metu sukuriamas plonas sluoksnis, kuris apsaugo gilesnius sluoksnius nuo korozijos, jei tik šiame sluoksnyje nėra tarpų, pavyzdžiui, dėl mechaninių pažeidimų.

    Su mūsų varpos žiedu pasieksite kiečiausią erekciją savo gyvenime!

    Varpa kieta kaip plienas ir ištverminga kaip olimpinis maratono bėgikas. MEO® varpos žiedas natūraliai suteikia didžiulį stabilumą ir daugiau malonumo sekso metu.

    Varpos žiedas, sandariai pritvirtintas aplink varpą ir sėklides, gali ne tik padidinti ir sutvirtinti varpą, bet ir padėti ilgiau ištverti bei patirti intensyvesnį orgazmą.

    MEO® varpos žiedas stabdo kraują corpus cavernosum, neleisdamas jam venomis ištekėti iš varpos. Akimirksniu pasieksite kietą kaip uola, išsipūtusią erekciją.

    Kokio dydžio žiedas man idealiai tinka ir kiek laiko galiu nešioti varpos žiedą?

    Varpos žiedą arba žiedą žandikauliui reikėtų nešioti tik tiek laiko, kiek jaučiuosi patogiai. Toliau rasite atsisiunčiamas instrukcijas, kuriose paaiškinta, kaip užsidėti varpos žiedą, ir išsamiai patariama, kaip pasirinkti tinkamą dydį. Šios instrukcijos taip pat pridedamos prie kiekvieno varpos žiedo arba jų galima paprašyti telefonu iš "MEO® Versandhandel". Apskritai varpos žiedas arba varpos žiedas turi sudaryti spaudimą, kuris būtų jaučiamas kaip malonus, tačiau taip pat neturėtų būti per daug įtemptas. Remiantis mūsų, kaip paštu užsakomų varpos žiedų, patirtimi, 45 mm skersmuo tinka įprastiems varpos dydžiams (kai varpos žiedas nešiojamas aplink varpą ir sėklides). Pastaba: šiek tiek "Aquameo" lubrikanto palengvina žiedo uždėjimą.

    Atsisiųsti

    Varpos žiedai

    Kaip užsidėti varpos žiedą ir kaip pasirinkti tinkamą varpos žiedo dydį

    Atsisiųsti (1.21M)

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Nothing can beat this cock ring

    Nothing can beat this cock ring for its beautiful finish and workmanship. The inside surface has a slight radius so there are no sharp 90 degree edges to cut off circulation. You won't find a more beautiful piece than this one.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    I'm impressed

    This is my second ring, and I have to say I'm impressed! I love the weight, really lets you know it's there. The surface is silky smooth, with no seams. It looks and feels great! I enjoy the feel so much, I wear it everywhere. As far as performance/enhancement, I haven't been this hard since my teenage years. Make sure to get the right size!!

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Metalinis penio žiedas - STEALTH

    Metalinis penio žiedas - STEALTH

    Toks paprastas ir kartu toks neįtikėtinai geras. Mūsų modernus varpos žiedas ne tik užtikrina putlią ir kietą varpą, bet ir erotišką, klubų paslėptą išvaizdą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: