Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Varpos žiedai

Naujienlaiškis

Reguliuojamas penio žiedas, pagamintas iš odos

Mūsų reguliuojamo dydžio odinis varpos žiedas, dar vadinamas varpos diržu, gali gerokai pailginti erekcijos laiką, nes yra sandarus ir puikiai pritaikomas. Odinis varpos žiedas yra vienas populiariausių varpos žiedų dėl daugybės privalumų.

Daugiau informacijos

6004/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Mūsų reguliuojamas odinis varpos žiedas, dar vadinamas varpos diržu, gali gerokai pailginti erekcijos laiką, nes yra sandarus ir puikiai pritaikomas. Odinis varpos žiedas yra vienas populiariausių varpos žiedų dėl daugybės privalumų.

    Mūsų reguliuojamo dydžio odinis varpos žiedas yra puikus aksesuaras vyrams, kuris tinka aplink varpos pagrindą. Varpos žiedas pagamintas iš veršiuko odos ir turi spaudžiamuosius užsegimus, leidžiančius reguliuoti dydį. Varpos žiedas naudojamas siekiant apriboti kraujo nutekėjimą iš varpos ir pasiekti kietesnę, ilgiau trunkančią erekciją sulaikant kraują varpos erekciniame audinyje.

    Ką daro varpos žiedas ir kaip naudoti odinį varpos diržą?

    Odinis varpos žiedas uždedamas aplink varpos pagrindą ir kapšelį, kai varpa yra suglebusi. Kai varpa tampa kieta ir kraujas teka į erekcijos audinį, varpos žiedas priglunda taip sandariai, kad kraujas nebegali tekėti atgal. Odinis varpos žiedas ne tik padaro varpą kietesnę ir didesnę, bet ir atitolina ejakuliaciją. Varpa gali išlikti kieta ir labai putli net po orgazmo. Odinis varpos žiedas taip pat gali padėti esant lengviems erekcijos sutrikimams arba kai varpa po ilgesnio lytinio akto savaime nusilpsta. Ypatinga išvaizda taip pat patinka daugeliui vyrų ir moterų, nes odinis varpos žiedas itin išryškina varpos venas ir suteikia varpai itin putlią išvaizdą.

    Odinio varpos žiedo su mygtukiniu užsegimu privalumai, palyginti su kitais varpos žiedais, pagamintais iš plieno ar gumos:

    • Patogumas: oda dažnai būna patogesnė prie odos nei metalas ar guma, o dėl reguliuojamo dydžio ją galima pritaikyti pagal poreikius.
    • Lankstumas: skirtingai nei metaliniai varpos žiedai, odiniai varpos žiedai su užspaudžiamaisiais mygtukais yra lankstesni ir gali būti ištempti arba pritaikyti taip, kad patogiai priglustų, todėl tinka vyrams su didelėmis arba labai mažomis varpomis.
    • Šauni išvaizda: Odiniai varpos žiedai dažnai laikomi vizualiai patrauklesniais nei metaliniai ar guminiai žiedai, be to, juos galima įsigyti įvairių spalvų ir dizaino, kad atitiktų individualius pageidavimus.
    • Diskretiškumas: odiniai varpos žiedai su užspaudžiamais užraktais dažnai yra diskretiškesni nei metaliniai ar guminiai varpos žiedai, nes jie nepastebimi po drabužiais ir gali būti diskretiškai naudojami viešose vietose.


    Dar vienas odinio varpos žiedo su užtrauktuku privalumas, palyginti su kitų tipų varpos žiedais, pavyzdžiui, plieniniais ar guminiais, yra tas, kad jis yra patogesnis ir reguliuojamas. Oda yra minkštesnė ir elastingesnė nei metalas, ją lengviau pritaikyti prie varpos dydžio ir individualaus patogumo. Be to, dėl užspaudžiamo užsegimo, palyginti su kitų tipų varpos žiedais, jį lengviau užsidėti ir nuimti, o tai ypač naudinga sekso metu.

    Daugiau informacijos:

    • Odinis varpos žiedas
    • Rankų darbo varpos diržas
    • Medžiaga: veršio oda, nerūdijančio plieno kniedės
    • Universalus dydis
    • Varpos žiedas su užtrauktuku
    • Penio žiedas puikiai prisitaiko prie reikiamo dydžio.
    • Išmatavimai: Plotis 15 mm, ilgis 20 cm.
    • Svarbu atkreipti dėmesį, kad odinį varpos žiedą, kaip ir visus kitus varpos žiedus, reikėtų naudoti atsargiai ir tik ribotą laiką, kad išvengtumėte diskomforto.
    • CAZZOMEO varpos žiedas
    • Valymas Po naudojimo nuvalykite drėgna šluoste ir retkarčiais patepkite odos tepalu.
    • CAZZOMEO ™ yra registruotas MEO prekės ženklas Vokietijoje.

     

    Atsisiųsti

    Varpos žiedai

    Kaip užsidėti varpos žiedą ir kaip pasirinkti tinkamą varpos žiedo dydį

    Atsisiųsti (1.21M)

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Ottimo

    Perfetto in tutto!!!

      Vertinimas 

      Foto non corrispondenti

      Anello completamente diverso da come rappresentato. Manifattura scarsa, cuciture singole e giuntura centrale incollata. In pratica… un altro oggetto.

        Vertinimas 

        Sitzt perfekt und macht ihn ziemlich groß

        Dieser Cockring ist wirklich sehr empfehlenswert. Der Cockring ist individuell einstellbar und kann wirklich entweder um den Penis oder den Hoden oder Penis und Hoden getragen werden. Es ist sehr bequem und drückt nicht. Das perfekte Produkt.

        • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
        Vertinimas 

        Macht alles schön prall

        Sitz der Druckknöpfe des Cockrings ist gut kann sehr eng gestellt werden ansonsten ist das teil super und bring seine Wirkung

        • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
        Vertinimas 

        Buy this!

        A very comfortable, yet hefty cock strap. Because it is adjustable, you can wear it all day, every day, slightly looser, with just enough snugness to remind you that you're cock and balls are there. At other times, tighten it up for more effect.

        • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
        Vertinimas 

        Cock strap

        I've been wearing mine for a few days now: comfortable when a bit looser, stimulating when tighter. It really lifts your balls in your underpants during the day - and keeps you rock hard later on.

        • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Reguliuojamas penio žiedas, pagamintas iš odos

        Reguliuojamas penio žiedas, pagamintas iš odos

        Mūsų reguliuojamo dydžio odinis varpos žiedas, dar vadinamas varpos diržu, gali gerokai pailginti erekcijos laiką, nes yra sandarus ir puikiai pritaikomas. Odinis varpos žiedas yra vienas populiariausių varpos žiedų dėl daugybės privalumų.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Kiti klientai taip pat pirko:

        30 kitų tos pačios kategorijos prekių: