Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Dildo

Naujienlaiškis

Didelis vibratorius "Victor

Didelės, išsipūtusios venos ir storos sėklidės! "MEO®" 10 cm ø " Victor" dildo pagamintas iš minkšto, lankstaus vinilo ir puikiai tinka analiniams malonumams, nes turi tiesų kotą ir ryškų žandikaulį. Storos sėklidės taip pat suteikia saugumo, kurio reikia jojant.

Daugiau informacijos

2550/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Didelės, išsipūtusios venos ir storos sėklidės! "MEO®" 10 cm ø " Victor" dildo pagamintas iš minkšto, lankstaus vinilo ir puikiai tinka analiniams malonumams, nes turi tiesų kotą ir ryškų žandikaulį. Storos sėklidės taip pat suteikia saugumo, kurio reikia jojant.

     

    Norite įsigyti storą dildo? Tuomet "Victor" yra puikus pasirinkimas, nes tai tikrai puikus storas dildo, kuris tik ir laukia, kad išpildytų visas jūsų analines fantazijas! Storas dildo yra 20 cm ilgio ir 10 cm skersmens!

     

    Kaip naudoti storą analinį dildo?

     

    Kvapą gniaužiančioms akimirkoms su storuoju dildo galite pasiruošti vos keliais veiksmais:

     

    1.) Išvalykite storą dildo:

     

    Net jei Jūsų storas dildo yra visiškai naujas arba valėte jį po paskutinio karto, turėtumėte jį kruopščiai nuplauti karštu vandeniu arba higieniškai nuvalyti mūsų purškiamuoju VERYCLEAN, nes šis storas dildo įsiskverbs į giliausias Jūsų vidines zonas. Kruopštus valymas užtikrins Jūsų saugumą, higieną ir sveikatą, kad patirtis Jums būtų kuo geresnė.

     

    2.) Naudokite daug lubrikanto ir "Extremeo" purškalo:

     

    Šio dildo storis lems, kokį lubrikantą turėtumėte naudoti. Rinkitės MEO® lubrikantą, kuris būtų tirštas, bet švelnus, nes taip lengviau įkišti ir puikiai jaučiasi sekso metu. Jei planuojate naudoti didelį dildo, rekomenduojame mūsų tirštą MANCUNT analinio sekso lubrikantą. Jis tirpus vandenyje, baltas ir kreminės konsistencijos, o pojūtis toks, kaip jokio kito lubrikanto. MANCUNT sujungia dviejų pasaulių privalumus: Jis slysta kaip silikonas ir nuplaunamas taip pat lengvai kaip vanduo. MANCUNT beveik primena spermą ir storą dildo naudojimą paverčia maloniu malonumu.

     

    Mūsų EXTREMEO purškiklis yra puikus pasirinkimas tiek analinio sekso pradedančiajam, tiek patyrusiam storų dildžių naudotojui. EXTREMEO yra specialus produktas, skirtas analiniam seksui ir net analiniam išsiplėtimui. Dėl ypatingo veikliųjų medžiagų derinio šis purškalas užtikrina, kad net labai storus dildo ir analinius kaiščius būtų galima lengviau įkišti. Ypatingas EXTREMEO poveikis skatina lengvą įsiskverbimą ir taip lemia atsipalaidavimą bei aistringą malonumą. Tai analinis purškalas, kuris per trumpą laiką prižiūri odą ir atpalaiduoja išangę. Purškalas veikia neprarandant pojūčio, sumažina skausmingą sfinkterio jautrumą ir padeda pasiekti nevaržomą dildo seksą!

     

    3.) Ir štai čia mes pradedame!

     

    Dėl ilgio ir apimties iš pradžių gali būti sunku įkišti storus dildo. Neskubėkite, eikite lėtai ir pasirinkite tokią padėtį, kuri leistų ištiesti kūną. Atsigulkite ant nugaros, po užpakaliu pasidėję mūsų ASS UP pagalvę, o kojas pakelkite ir išskėskite. ASS UP pagalvė suteiks jūsų kūnui stabilią ir patogią atramą net ir įtemptose padėtyse. Tvirta ASS UP pagalvė taip pat neleis Jums nugrimzti į lovą ir palengvins daugybę kitų sekso ir solo sekso pozų. Žinoma, taip pat galite pritūpti virš storo vibratoriaus, kad galėtumėte geriau kontroliuoti storo vibratoriaus įsiskverbimo gylį. Mes tikrai rekomenduojame "apšilti" su mažesniu dildo, o tada pereiti prie storo dildo.

     

    4.) Atsiduokite savo geismui be jokių suvaržymų!

     

    Įdėjus storą storo dildo galvutę - didžiausio skersmens žandikaulį, Jūsų kūnas turėtų būti pakankamai atsipalaidavęs, kad dabar galėtumėte ramiai mėgautis storo dildo sukeliamais pojūčiais ir tuo metu masturbuotis. Daugeliui mūsų klientų patinka sukti didelį dildo savo kūne, kad pasiektų visas vidines erogenines zonas, o kiti renkasi stūmimo judesius. Eksperimentuokite ir patys išsiaiškinkite, kas jums patinka, tačiau nepamirškite judinti storo dildo lėtai, kad išvengtumėte sužeidimų!

     

    Ar yra kokių nors pavojų naudojant storą analinį dildo?

     

    Ne ir taip. Jei storą dildo įkišite švelniai, problemų neturėtų kilti, tačiau jei įkišite dildo paskubomis, neturėdami patirties, be preliudijos ar neįkaitę, gali būti vidinių audinių plyšimas ir skausmas. Jei neskubėsite, pirmiausia apšilsite su mažesniu dildo iš mūsų dildo parduotuvės, naudosite daug lubrikanto ir įsiklausysite į savo kūną, turėtumėte mėgautis kiekvienu storo dildo centimetru. Jei jaučiate diskomfortą ar net skausmą, nustokite naudoti storą dildo, nes jūsų išangė nėra pasiruošusi tokiam storam dildo.

     

    MEO ® storų analinių dildo medžiaga ir priežiūra:

     

    Šis storas dildo pagamintas iš aukštos kokybės vinilo medžiagos. Medžiaga yra labai lanksti ir slidi. Be to, mūsų naudojamas vinilas yra labai stabilus, todėl jūsų storas dildo tarnaus ilgai. Victor storą dildo galite valyti švelniu muilu ir vandeniu. Norėdami užtikrinti kruopščią higieną, taip pat rekomenduojame reguliariai naudoti mūsų purškiklį VERYCLEAN.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Storas dildo vyrams ir moterims
    • Pagaminta Europoje! Šį analinio sekso žaisliuką MEO™ jums pagamino Europoje
    • Medžiaga: vinilas, be ftalatų, lengvai valomas ir nekenksmingas odai
    • Lubrikantas: Rekomenduojame mūsų lubrikantus FUCKSLUT, EZ2FUCK, MANCUNT arba FORMULA X HYBRID.
    • Valymas: Šiltas vanduo ir mūsų žaislų valiklis VERYCLEAN
    • Nebijokite didelių sekso žaisliukų analinio sekso metu: mūsų EXTREMEO purškalas atpalaiduoja sfinkterio raumenis ir palengvina įvedimą

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Massive ass stretcher

    Great dildo, major ass stretcher. Good material and not too long so you can sit on it.

      Vertinimas 

      Ich musste etwas üben bevor ich seine Größe genießen konnte.

      Der dicke Dildo ist der pure Wahnsinn. Ich musste etwas üben bevor ich seine Größe genießen konnte. Auf dem Bild kann man nicht mal annähernd die großen Ausmaße erkennen, denn dieser geile Dildo ist echt groß. Die Verarbeitung ist sehr gut, ich konnte keine Nähte oder andere Mängel feststellen und auch gibt es keinen Geruch.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Didelis vibratorius "Victor

        Didelis vibratorius "Victor

        Didelės, išsipūtusios venos ir storos sėklidės! "MEO®" 10 cm ø " Victor" dildo pagamintas iš minkšto, lankstaus vinilo ir puikiai tinka analiniams malonumams, nes turi tiesų kotą ir ryškų žandikaulį. Storos sėklidės taip pat suteikia saugumo, kurio reikia jojant.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Kiti klientai taip pat pirko:

        30 kitų tos pačios kategorijos prekių: