Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Glans žiedai ir varpos kištukai

Naujienlaiškis

Ilgas silikoninis varpos kištukas su siurbtuku

Pasirengę naujam iššūkiui? Mūsų ilgas silikoninis varpos kištukas ne tik žavi savo įspūdingu 42 cm ilgiu, bet ir įmantriu dizainu bei lankstumu, kuris leidžia lengvai ir intensyviai save stimuliuoti.

Daugiau informacijos

24,90 €


-5,00 €

19,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Pasirengę naujam iššūkiui? Mūsų ilgas silikoninis varpos kištukas ne tik žavi savo įspūdingu 42 cm ilgiu, bet ir įmantriu dizainu bei lankstumu, leidžiančiu lengvai ir intensyviai stimuliuoti save.

     

    Atraskite varpos kištuką, kuris iš naujo apibrėžia savistimuliaciją!

     

    Įvairių spalvų varpos kaištis privers greičiau plakti visų Urethral Play mėgėjų širdis. Ypatinga mūsų varpos kaiščio ypatybė - integruotas siurbtukas. Tai suteikia neįkainojamą universalumą, nes jį galima pritvirtinti prie visų lygių paviršių. Nesvarbu, ar vonios kambaryje, ar ant baldų, ar kelionėje - jūsų fantazijai ribų nėra.

     

    Šis varpos kištukas yra 42 cm ilgio ir 5-10 mm skersmens, todėl puikiai tinka giliems ir intensyviems pojūčiams sukelti. Nesvarbu, ar esate Urethral Play naujokas, ar patyręs naudotojas, šis varpos kištukas suteiks jums neįtikėtiną malonumą.

     

    Kad būtų lengviau įkišti, rekomenduojame mūsų VERYDEEP lubrikantą, specialiai sukurtą kateteriams, varpos kištukams ir zondams. Šis lubrikantas suteikia švelnią ir kartu intensyvią lubrikaciją, todėl varpos kištuko įvedimas tampa nesudėtinga ir kartu jaudinančia patirtimi.

     

    Prieš ir po malonumo ateina priežiūra: Kad optimaliai išvalytumėte varpos kištuką, rekomenduojame mūsų VERYCLEAN purškiklį. Jis palaiko higienišką varpos kištuko švarą ir užtikrina, kad jis visada būtų paruoštas kitam naudojimui.

     

    Vyrai mėgsta šį varpos kištuką - dabar metas ir jums išmokti jį pamilti.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Ilgas varpos kaištis su siurbtuku
    • Galimos įvairios spalvos
    • Matmenys: nuo 5 iki 10 mm skersmens, bendras ilgis apie 42 cm. Prisisiurbimo kaušelio skersmuo apie 30 mm.
    • MEO yra internetinė parduotuvė, kurios specializacija - ne tik sekso žaislai vyrams, bet ir varpos kaiščiai, šlaplės plėstuvai ir šlaplės plėstuvai. Leiskite mums nukelti jus į žavų šlaplės stimuliavimo pasaulį ir atrasti su šiais jaudinančiais sekso žaislais susijusius sensacingus pojūčius. Mūsų platus šlaplės žaislų asortimentas - nuo pradinio lygio gaminių iki profesionalams skirtų dilatatorių ir varpos kištukų - buvo kruopščiai atrinktas siekiant užtikrinti geriausią įmanomą kokybę ir saugumą. Nesvarbu, ar ieškote švelnios įžangos į šlaplės stimuliavimą, ar intensyvaus ir gilaus įsiskverbimo su varpos kaiščiu, mūsų asortimentas patenkins visus jūsų poreikius. Atraskite aukštos kokybės nerūdijančio plieno varpos kaiščius, lanksčius silikoninius dilatatorius, naujoviškus šlaplės plėstuvus ir daug daugiau. Patirkite intensyvius ir nepakartojamus šlaplės stimuliavimo pojūčius ir pakelkite savo seksualinį malonumą į naują lygį. Be to, siūlome kompetentingą patarimą bei diskretišką ir greitą pristatymą. Pasinaudokite mūsų ilgamete patirtimi šlaplės žaislų srityje ir leiskite mums įtikinti jus mūsų gaminių kokybe.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Qualité "made in Germany"

    J'avais d'abord des réserves sur le fait de commander à l'étranger, mais j'ai finalement osé. Je suis vraiment impressionné par MEO - le service client, la discrétion et bien sûr ce plug flexible. Chapeau!

      Vertinimas 

      Geil!

      Geil! Der Penisplug ist echt der Hammer. Super Qualität und das Design ist top! Hab ihn ruckzuck nach Berlin geliefert bekommen (gestern bestellt und heute da). Solo-Sessions mit diesem Ding sind suuuuuuper und der Saugnapf? Hält wie festgeklebt. Definitiv mein neues Lieblingstoy!

        Vertinimas 

        WOW

        All right guys, let's dive into this: The flexible penis plug I recently got my hands on is next level!

          Parašykite savo atsiliepimą

          Ilgas silikoninis varpos kištukas su siurbtuku

          Ilgas silikoninis varpos kištukas su siurbtuku

          Pasirengę naujam iššūkiui? Mūsų ilgas silikoninis varpos kištukas ne tik žavi savo įspūdingu 42 cm ilgiu, bet ir įmantriu dizainu bei lankstumu, kuris leidžia lengvai ir intensyviai save stimuliuoti.

          Parašykite savo atsiliepimą

          Kiti klientai taip pat pirko:

          30 kitų tos pačios kategorijos prekių: