Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Sinnovator sekso žaislai

Naujienlaiškis

Analinis dildo Sinnovator Surge

Pasinerkite į analinio malonumo bangą su " Sinnovator" Surge analiniu dildo! Jis pagamintas rankomis iš geriausio silikono ir turi jaudinantį dizainą, todėl puikiai tinka giliems analiniams mokymams.

Daugiau informacijos

2718/00

Netrukus bus galima įsigyti

    Daugiau informacijos

    Pasinerkite į analinių malonumų bangą su "Sinnovator Surge Analiniu dildo! Jis pagamintas rankomis iš geriausio silikono ir turi jaudinantį dizainą, todėl puikiai tinka giliems analiniams mokymams.

     

    Šie dideli, gražūs rutuliukai suteiks visiškai naujų pojūčių analinių seansų metu! Rutuliukai su malonumu vienas po kito įšoka į vidų ir stimuliuoja jautrias analinio kanalo nervų galūnėles. Bangos formos kotas, judėdamas link jūsų saldžiosios vietos - prostatos, sukelia bangas ir susijaudinimo virpesius. Saugumu taip pat pasirūpinta, nes T formos pagrindas leidžia greitai ir lengvai jį ištraukti malonumo viršūnėje!

     

    Šie milžiniški analiniai karoliukai sukurti naudojant naujausias 3D spausdinimo technologijas ir rankomis suformuoti iš aukštos kokybės platininio silikono. Jie atrodo taip pat gerai, kaip ir jaučiasi! Be to, jie 100 % saugūs kūnui, netoksiški ir be ftalatų. Jie suderinami su silikoniniais ir vandens pagrindo lubrikantais.

     

    Šiam SINNOVATOR sekso žaislui rekomenduojame mūsų MANCUNT lubrikantą. Šis lubrikantas sujungia dviejų pasaulių privalumus: Jis slysta kaip silikonas ir nuplaunamas taip pat lengvai kaip vanduo. Dėl MANCUNT SINNOVATOR sekso žaislų naudojimas tampa kvapą gniaužiančiu malonumu. Užtepkite pakankamą kiekį lubrikanto ant sekso žaisliuko ir įkiškite šiek tiek lubrikanto į analinę angą su mūsų "Lubrikanto šautuvu". Taip pat rekomenduojame naudoti mūsų EXTREMEO purškiklį. Šis purškiklis yra puikus pasirinkimas tiek analinio sekso pradedantiesiems, tiek patyrusiems SINNOVATOR sekso žaisliukų gerbėjams. Prieš naudodami SINNOVATOR sekso žaislą, turėtumėte jį kruopščiai nuvalyti mūsų purškikliu "VeryClean".

     

    Daugiau informacijos:

     

    • SINNOVATOR analiniai rutuliukai: Pasinerkite į malonumo bangą su šiais didžiuliais analiniais rutuliukais iš SINNOVATOR!
    • Idealiai tinka giliam analiniam mokymui
    • T formos pagrindas greitam ir lengvam išėmimui.
    • Sukurta naudojant naujausią 3D spausdinimo technologiją ir suformuota rankomis iš aukštos kokybės platininio silikono - 100 % saugaus kūnui, netoksiško ir be ftalatų.
    • Apskritimas: galvutė: 15,5 cm, kotas: 10 cm
    • Įstatomas ilgis: 22 cm
    • Ilgis: 25 cm
    • Bendras skersmuo: galvutė: 5 cm, kotas: 3 cm
    • Svoris: 0,35 kg

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Ein sehr tolles Material

    Der Anal Dildo selbst ist aus einem tollen Material, das sich wunderbar weich anfühlt. Störende "Nähte", wie man sie an ähnlichen Dildos findet, sind hier nicht vorhanden. Man kann dem Anal Dildo also eine hervorragende Verarbeitung attestieren.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Analinis dildo Sinnovator Surge

    Analinis dildo Sinnovator Surge

    Pasinerkite į analinio malonumo bangą su " Sinnovator" Surge analiniu dildo! Jis pagamintas rankomis iš geriausio silikono ir turi jaudinantį dizainą, todėl puikiai tinka giliems analiniams mokymams.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    11 kitų tos pačios kategorijos prekių: