Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Sinnovator sekso žaislai

Naujienlaiškis

Arklio varpos dildo Sinnovator "Stallion

Ar ieškote gerai aprūpinto vaikino, kuris atiduotų jums jį kaip tikras eržilas? Tada neieškokite toliau, nes " Sinnovator horse dildo " siūlo tai, apie ką visada svajojote! Pagamintas iš geriausio platininio silikono ir sukurtas taip detaliai ir tikroviškai, kad lengvai nustelbia kitų gamintojų arklio dildo!

Daugiau informacijos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Ar ieškote gerai aprūpinto vaikino, kuris atiduotų jums jį kaip tikras eržilas? Tuomet neieškokite toliau, nes "Sinnovator horse dildo" yra būtent tai, apie ką visada svajojote! Pagamintas iš geriausio platininio silikono, animal dildo yra toks detalus ir tikroviškas, kad lengvai nustelbia kitų gamintojų arklių dildo!

     

    Sinnovator Stallion yra didžiulis animal dildo, kuris patenkins labiausiai patyrusių Size Queens, patyrusių užpakaliukų žaidėjų ir ponių žaidimų mėgėjų apetitą. Tačiau šis dildo skirtas ne tik žiūrėti, jis taip pat siūlo jums unikalų analinį iššūkį! Šį žavų eržilą galima įsigyti 4 skirtingų dydžių - nuo 18 cm iki 41 cm ilgio, todėl jis tinka visų lygių - pradedantiesiems, vidutinio lygio ar profesionalams. Sinnovator Stallion Penis jaučiasi tiesiog nuostabiai, nes jis tyrinėja giliausias gelmes ir įtraukia jus į laukinę kelionę, kuri jus maksimaliai ištempia ir pripildo.

     

    Šis fantastiškas silikoninis dildo yra tiksliai atkurtas ir turi tobulai išreikštą žandikaulį su išsikišusiu grioveliu, kuris nuostabiai jaučiasi, kai patenka į išangę. Be to, odos raukšlė, esanti pusiaukelėje į viršų, papildomai stimuliuoja, o dideli putlūs rutuliukai prie pagrindo suteikia nepakartojamą pojūtį, kai jie atsitrenkia į dugną! Vibratorius yra visiškai lankstus ir prisitaiko prie jūsų kūno, todėl galėsite juo mėgautis taip giliai ir jausmingai, kaip jokiu kitu vibratoriumi!

     

    Sinnovator Stallion animal dildo pagamintas iš aukštos kokybės platininio silikono, todėl jį įkišus jaučiamas pojūtis, ypač kai naudojate jį su mėgstamu lubrikantu. Dildo yra saugus kūnui, netoksiškas, lengvai valomas ir sukurtas galvojant apie malonumą IR saugumą. Dėl sunkios konstrukcijos ir didelio, tvirto pagrindo galite atsisėsti ant šio didelio, juodo dildo ir nerūpestingai važiuoti link horizonto.

     

    Manote, kad šį puikų sekso žaislą rasite kur nors kitur? Tikrai ne, nes šis dildo yra originalus "Sinnovator" gaminys, kurį galima įsigyti tik MEO!

     

    Šiam SINNOVATOR sekso žaislui rekomenduojame mūsų MANCUNT lubrikantą. Šis lubrikantas sujungia dviejų pasaulių privalumus: Jis slysta kaip silikonas ir nuplaunamas taip pat lengvai kaip vanduo. Dėl MANCUNT SINNOVATOR sekso žaislų naudojimas tampa kvapą gniaužiančiu malonumu. Užtepkite pakankamai lubrikanto ant sekso žaisliuko ir šiek tiek įkiškite į išangę naudodami mūsų "Lubrikanto šautuvą". Taip pat rekomenduojame naudoti mūsų EXTREMEO purškiklį. Šis purškiklis yra puikus pasirinkimas tiek analinio sekso pradedantiesiems, tiek patyrusiems SINNOVATOR sekso žaisliukų gerbėjams. Prieš naudodami SINNOVATOR sekso žaislą, turėtumėte jį kruopščiai nuvalyti mūsų purškikliu "VeryClean".

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Rankų darbo arklio vibratorius pagamintas iš platininio silikono - malonus liesti, jame visiškai nėra kenksmingų medžiagų ir yra švelnus kūnui.
    • Įmantrios detalės, tokios kaip tobulai išreikštas žandikaulis, odos raukšlė iki pusės ir stori rutuliukai prie pagrindo.
    • Galimi 4 skirtingi dydžiai.
    • Puikus lankstumas, kad prisitaikytų prie natūralių kūno kontūrų ir suteiktų individualų pasitenkinimą
    • Tvirtas pagrindas, užtikrinantis didesnį stabilumą.
    • Originalus "Sinnovator" dizainas, kurį galima įsigyti tik MEO.
    • Apskritimas: mažas - galvutė: 11,9 cm, kotas: 15 cm, vidutinis - galvutė: 13,5 cm, kotas: 17,3 cm, didelis - galvutė: 16,7 cm, kotas: 17,9 cm, XL - galvutė: 20,3 cm, kotas: 23,6 cm.
    • Įstatomas ilgis: mažas: 18 cm, vidutinis: 22,8 cm, didelis: 30,5 cm, XL: 40,64 cm.
    • Ilgis: mažas: 23,5 cm, vidutinis: 28 cm, didelis: 36,4 cm, XL: 46,99 cm.
    • Bendras skersmuo: Mažas - galva: 3,8 cm, kotas: 4,8 cm, Vidutinis - galva: 4,3 cm, kotas: 5,5 cm, Didelis - galva: 5,3 cm, kotas: 5,7 cm, XL - galva: 6,5 cm, kotas: 7,5 cm.
    • Svoris: mažas: 0,48 kg, vidutinis: 0,76 kg, didelis: 1,42 kg, XL: 1,92 kg

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Ideal gradient for depth training.

    Speaking personally, this dildo has the ideal gradient for depth training. The ridge below the halfway point (research tells me that it's actually called a 'preputial ring') is always a nice surprise when sliding down this beast. Also, I'd recommend the more rigid 'medium' firmness for a smoother insertion.

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    This toy isn't for beginners ...

    Looks incredible, the platinum silicone is flexible however firm enough for effective penetration. The size is exactly what I was looking for

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Arklio varpos dildo Sinnovator "Stallion

    Arklio varpos dildo Sinnovator "Stallion

    Ar ieškote gerai aprūpinto vaikino, kuris atiduotų jums jį kaip tikras eržilas? Tada neieškokite toliau, nes " Sinnovator horse dildo " siūlo tai, apie ką visada svajojote! Pagamintas iš geriausio platininio silikono ir sukurtas taip detaliai ir tikroviškai, kad lengvai nustelbia kitų gamintojų arklio dildo!

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    11 kitų tos pačios kategorijos prekių: