Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Sinnovator sekso žaislai

Naujienlaiškis

"Sinnovator Mandrake" silikoninis dildo

Sinovatorius Mandraklis buvo aptiktas tamsioje vietovėje ir dabar ieško naujos, iškreiptos vietos, kur galėtų įleisti šaknis! Ji jaučiasi kaip namie tamsiausiose analinėse gelmėse ir ieško vienišos vietos, kur galėtų klestėti po paviršiumi! Ar ateityje ji apsigyvens giliai tavyje?

Daugiau informacijos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Sinovatorius Mandraklis buvo aptiktas tamsioje vietovėje ir dabar ieško naujos, iškreiptos vietos, kur galėtų įleisti šaknis! Ji jaučiasi kaip namie tamsiausiose analinėse gelmėse ir ieško vienišos vietos, kur galėtų klestėti po paviršiumi! Ar ateityje ji apsigyvens giliai jūsų viduje?

     

    Priklausomai nuo augimo stadijos, "Sinnovator Mandrake" galima įsigyti trijų skirtingų dydžių. Įkišamas ilgis svyruoja nuo 16 cm iki 27 cm. Atkreipkite dėmesį, kad tik patyrę analinio tempimo entuziastai turėtų išbandyti didesnį dydį! Mandrake yra nuostabus egzempliorius, kuris atrodo taip pat gerai, kaip ir jaučiasi. Sodri tekstūra ir išraiškingos briaunos suteikia malonų užpildymo pojūtį giliai jūsų viduje, o rafinuoti kontūrai atitinka natūralią analinio kanalo formą, kad būtų tikslingai stimuliuojami. Remiantis fototropizmo principu, šis iškrypęs augalas išsitiesia ir pailgėja ieškodamas prostatos, kad visiškai patenkintų jūsų poreikius.

     

    Ši stulbinanti skulptūra buvo kruopščiai pagaminta rankomis, o jos sudėtingos ir unikalios detalės - tikra puota akims. Pagaminta iš geriausio platininio silikono, ji 100 % saugi kūnui, natūraliai netoksiška, joje nėra ftalatų ir ją galima lieti tiek su silikono, tiek su vandens pagrindo lubrikantais.

     

    Sinnovator Mandrake Silicone Dildo yra stebuklingas augalo ir gyvūno hibridas, kuris sukels jums iškrypėlišką siautulį ir paralyžiuos jus iš siaubo. Ir galite būti visiškai tikri, kad tai nėra mitas!

     

    Šiam SINNOVATOR sekso žaislui rekomenduojame mūsų MANCUNT lubrikantą. Šis lubrikantas sujungia dviejų pasaulių privalumus: Jis slysta kaip silikonas ir nuplaunamas taip pat lengvai kaip vanduo. Dėl MANCUNT SINNOVATOR sekso žaislų naudojimas tampa kvapą gniaužiančiu malonumu. Užtepkite pakankamai lubrikanto ant sekso žaisliuko ir šiek tiek įkiškite į išangę naudodami mūsų "Lubrikanto šautuvą". Taip pat rekomenduojame naudoti mūsų EXTREMEO purškiklį. Šis purškiklis yra puikus pasirinkimas tiek analinio sekso pradedantiesiems, tiek patyrusiems SINNOVATOR sekso žaisliukų gerbėjams. Prieš naudodami SINNOVATOR sekso žaislą, turėtumėte jį kruopščiai nuvalyti mūsų purškikliu "VeryClean".

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Mandragora panaši į žmogaus pavidalą arba mandragorų šaknį, kuri, pasak liaudies tikėjimo, turi magiškų galių ir padeda atnešti turtus bei sėkmę
    • Magiškas gyvūno ir augalo kryžminimas, pasižymintis viliojančiomis formomis ir sodria struktūra bei tekstūra, kuri maloniai jausis jūsų viduje
    • Rankų darbo, su sudėtingomis ir unikaliomis detalėmis - stulbinanti skulptūra ir grožis, kurio negalima nepastebėti.
    • Galimi 3 dydžiai su skirtingo ilgio ir skersmens įdėklais.
    • Rankomis nulietas iš geriausio platininio silikono - 100 % saugus kūnui, netoksiškas, be ftalatų. Reguliariai tepkite vandeniu arba silikono pagrindo lubrikantais.
    • Apskritimas: mažas - galvutė 9 cm, kotelis 14,5 cm, vidutinis - galvutė 11 cm, kotelis 5 cm, didelis - galvutė 14,5 cm, kotelis 24,5 cm.
    • Įstatomas ilgis: mažas: 16 cm, vidutinis: 20,5 cm, didelis: 27 cm.
    • Ilgis: mažas: 18,5 cm, vidutinis: 24 cm, didelis: 31 cm.
    • Bendras skersmuo: Mažas - galvutė: 2,5 cm, kotas: 5 cm, Vidutinis - galvutė: 3 cm, kotas: 6,5 cm, Didelis - galvutė: 4 cm, kotas: 8,5 cm.
    • Svoris: mažas: 0,24 kg, vidutinis: 0,66 kg, didelis: 1,73 kg

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Sinnovator

    Ancora da provare, ma descrizione perfetta, texture setosa, non vedo l’ora!

      Vertinimas 

      This was a first animal dildo for my wife and she LOVED it!

      This was a first animal dildo for my wife and she LOVED it! The medium size and firmness for her was perfect. She loved the gradual girth and the way it filled her up. We were skeptical but it was worth every penny! But don’t take my or my wife’s word for it, do yourself a favor and get one! Your partner will thank you!!

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      A must buy

      - angle self correctly and both buttons get push
      - the curve fits naturally into place
      -the ridge is amazing during insertion and he love watching me grind my clit on it.
      - signature color is BEAUTIFUL
      - the base is very sturdy and will not move easily

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

      Parašykite savo atsiliepimą

      "Sinnovator Mandrake" silikoninis dildo

      "Sinnovator Mandrake" silikoninis dildo

      Sinovatorius Mandraklis buvo aptiktas tamsioje vietovėje ir dabar ieško naujos, iškreiptos vietos, kur galėtų įleisti šaknis! Ji jaučiasi kaip namie tamsiausiose analinėse gelmėse ir ieško vienišos vietos, kur galėtų klestėti po paviršiumi! Ar ateityje ji apsigyvens giliai tavyje?

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      11 kitų tos pačios kategorijos prekių: