Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Seksas slings ir meilės sūpuoklės

Naujienlaiškis

King Size Love Swing

Mūsų klientai džiaugiasi šiomis ypač patogiomis meilės sūpynėmis King Size Love Swing mEO, tikras meistriškumo šedevras, atveria naujas analinio, oralinio ir vaginalinio sekso galimybes Anal Depth Playanaliniam, oraliniam ir vaginaliniam seksui.

Daugiau informacijos

3731/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Mūsų klientai džiaugiasi šiomis ypač patogiomis meilės sūpynėmis King Size Love Swing mEO, tikras meistriškumo šedevras, atveria naujas analinio, oralinio ir vaginalinio sekso galimybes Anal Depth Playanaliniam, oraliniam ir vaginaliniam seksui. Šios meilės sūpynės yra tikros universalios sūpynės, kurios ne tik leidžia užimti įvairias jaudinančias ir universalias pozas, bet ir stebina savo lengva, tačiau itin tvirta ir ilgaamže konstrukcija.

    Svarbiausios "King Size Love Swing" savybės:

    • Plieninė pakaba: aukštos kokybės, itin tvirta plieninė pakaba užtikrina maksimalų saugumą ir ilgaamžiškumą, kad galėtumėte visiškai susikoncentruoti į seksą.
    • Tvirti nailoniniai dirželiai: tvirti nailoniniai dirželiai užtikrina patikimą atramą ir leidžia lengvai keisti bei išlaikyti įvairias sekso pozas.
    • Tvirtas, bet patogus porolono čiužinys: iš aukštos kokybės porolono pagamintas čiužinys užtikrina komfortą ir patogumą net ir intensyviausių užsiėmimų metu.
    • Ergonomiškos formos rankenos: Ergonomiškos formos rankenos suteikia papildomą atramą ir leidžia keisti pozicijas, kad sekso metu būtų dar maloniau.
    • Minkšti kulkšnių antrankiai ir kojų įtvarai: Paminkštinti surišimo antrankiai suteikia daugybę galimybių žaisti surišimo žaidimus, o pėdų įtvarai - papildomą atramą ir komfortą.
    • Ypač didelis, kad būtų patogiau: platus gulėjimo paviršius suteikia papildomo saugumo ir stabilumo, kad galėtumėte visiškai susikoncentruoti į erotinį malonumą.
    • Apkrova iki 180 kg: šios meilės sūpynės tinka beveik visiems ir be problemų atlaiko intensyvų seksą.


    King Size Love Swing by MEO sukurta pagal visiškai naują koncepciją, kuri atveria daugybę erotinių galimybių, įskaitant oralinį, vaginalinį ir analinį seksą bei vadinamuosius "analinius giluminius žaidimus".

    Oralinis seksas ir gilioji gerklė:

    Oralinio sekso metu meilės sūpynės leidžia patogiai ir tobulai įsitaisyti. Pasyvusis partneris gali atsilošti, atsipalaiduoti ir mėgautis jausmingais pojūčiais, o aktyvusis partneris randa tobulą aukštį ir kampą didžiausiam malonumui pasiekti. Ši padėtis leidžia intensyviau ir giliau stimuliuoti, o tai sustiprina oralinį seksą.

    Vaginalinis seksas:

    Vaginalinio sekso metu King Size Love Swing suteikia galimybę naujai interpretuoti tradicines pozas. Su stabilia meilės sūpynių atrama poros gali tyrinėti įvairius kampus ir gylį, kurie anksčiau buvo neįmanomi. Judesių laisvė, kurią suteikia King Size Love Swing leidžia tikslingai stimuliuoti G tašką ir sustiprina abiejų partnerių malonumą.

    Analinis seksas:

    Analinis seksas su meilės sūpynėmis tampa ypač jaudinančia patirtimi. King Size Love Swing siūlo atsipalaidavusią, bet optimalią padėtį, leidžiančią švelniai ir kontroliuojamai įsiskverbti į analinę angą. Idealiai tinka poroms, norinčioms analinį seksą patirti lėtai ir švelniai arba labai intensyviai. Galimybė reguliuoti meilės sūpynių aukštį ir kampą palengvina įsiskverbimą į išangę ir padidina komfortą bei malonumą.

    Analiniai žaidimai į gylį:

    Die King Size Love Swing taip pat idealiai tinka vadinamiesiems "analiniams giluminiams žaidimams" su dideliais ir ilgais vibratoriais. Dėl stabilios ir saugios atramos partneris gali įsiskverbti į analinę angą giliau ir intensyviau, nei tai būtų įmanoma įprastais būdais. Tai reiškia, kad analinius giluminius žaidimus galima praktikuoti saugiai, kontroliuojamai ir patogiai King Size Love Swing suteikia reikiamą atramą ir lankstumą, kad galėtumėte visapusiškai mėgautis šiomis intensyviomis ir intymiomis akimirkomis.

    Elegantiškas ir funkcionalus dizainas:

    Die King Size Love Swing sujungia funkcionalumą ir eleganciją. Putų čiužinio užvalkalas yra ne tik ypač kokybiškas, bet ir skalbiamas, todėl jį lengviau valyti ir prižiūrėti. Dėl tvirtumo ir patogumo derinio King Size Love Swing privalomas kiekvienam, norinčiam patirti dar intensyvesnį seksą.

    Su King Size Love Swing iš MEO galite iš naujo apibrėžti aistros ribas ir patirti nepamirštamų akimirkų, kupinų intymumo ir nuotykių. Nesvarbu, ar tai būtų pradedantysis, ar pažengęs King Size Love Swing siūlo tobulą erotinę patirtį kiekvienam.

    Daugiau informacijos:

    • King Size Love Swing iš MEO
    • Sunki plieninė pakaba
    • Tvirti nailono dirželiai
    • Tvirtas, bet patogus porolono čiužinys
    • Lengvai suimama rankena
    • Minkšti kulkšnių antrankiai ir kojų atramos
    • Platus, atraminis gulėjimo paviršius
    • Apkrova iki 180 kg.
    • Matmenys: Rėmas (be čiužinio) 100 cm x 80 cm.
    • Medžiaga: nailonas, polipropilenas, poliesteris, PE, guma, geležis, plienas

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Sinnlicher Genuss in höchster Qualität

    Die Lieferung der Sex Swing erfolgte in einem unauffälligen und kompakten Karton. Neben der eigentlichen Schaukel wurde Installationsmaterial zur Befestigung an der Decke mitgeliefert.

    Die Sex Swing besticht durch ihre solide und stabile Konstruktion, die auch höheren Belastungen standhält. Sowohl die Verarbeitung als auch die Polsterung der Gurte sind von hoher Qualität. Die Gurte lassen sich leicht in der Länge verstellen, so dass eine individuelle Anpassung an die Bedürfnisse des Benutzers möglich ist.

    Besonders hervorzuheben ist die Vielseitigkeit dieser Sex Swing. Die hochwertige Verarbeitung ermöglicht nicht nur einen sicheren Gebrauch, sondern auch ein breites Spektrum an Einsatzmöglichkeiten. Ob Anfänger oder Fortgeschrittener, diese Sexschaukel bietet durch ihre durchdachte Konstruktion und Verarbeitung ein intensives und sicheres Spielerlebnis.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    King Size Love Swing

    King Size Love Swing

    Mūsų klientai džiaugiasi šiomis ypač patogiomis meilės sūpynėmis King Size Love Swing mEO, tikras meistriškumo šedevras, atveria naujas analinio, oralinio ir vaginalinio sekso galimybes Anal Depth Playanaliniam, oraliniam ir vaginaliniam seksui.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: