Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Seksas slings ir meilės sūpuoklės

Naujienlaiškis

Juodos odos "Fisting Sling" su 5 taškų pakaba

Patogi gulėjimo padėtis šioje sling leidžia tiesiogiai pasiekti sėdmenis: visiškai nesvarbu, ar įsiskverbia dildo, penis ar net kumštis (ar du). Neperdėsiu sakydamas, kad šis odinis timpas yra tikras šedevras!

Daugiau informacijos

3006/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Šis klasikinis sling su sudėtingomis detalėmis yra vienas populiariausių mūsų modelių. Turintis 5 tvirtinimo taškus, aukštos kokybės sling yra pagamintas iš geriausios odos ir turi tvirtus D formos žiedus, skirtus pakabinti po lubomis arba mūsų sling rėme. Kelis kartus kniedėmis iš nerūdijančio plieno sukniedytas ir puikiai apdirbtas, kad garantuotų jums reikiamą saugumą sekso metu sling.

     

    Patogi atsilošimo padėtis šiame sling leidžia tiesiogiai pasiekti apačią: ar įeis dildo, ar penis, ar net kumštis (ar du), jokio skirtumo. Neperdėsime sakydami, kad ši odinė timpa yra tikras šedevras! Geriausia, stabili, augalinio rauginimo oda ir nepriekaištinga apdirbimo kokybė užtikrina absoliučiai saugų malonumą sekso metu arba fistingsling .

     

    Svarbiausi akcentai:

     

    • Puikiai tinka: visiems sekso ir fistingo variantams!
    • Profesionali kokybė: Dėl absoliutaus ilgaamžiškumo slings.
    • Skirtas naudoti su mūsų sling stovu arba montuoti po lubomis.
    • Puiki oda: Puikus komfortas gulint sling.
    • Aukštos kokybės nerūdijantis plienas: Masyvūs D formos žiedai ir daugybė kniedžių, garantuojantys jums saugumą naudojantis.
    • Puikus spalvinis dizainas: Dėl intensyvaus spalvinio dizaino su tauriais akcentais sling taip pat yra vizualus akcentas.
    • Visada galima išplėsti: galima įsigyti daug priedų, o kas savaitę jų pridedama dar daugiau.

     

    Kai kurie iš jūsų jau patyrė šią puikią patirtį, kiti apie tai svajoja: seksas timpoje!

     

    Daugelis iš jūsų jau matėte sling tamsiame kambaryje, klube ar pirtyje arba kietesniame pornografiniame filme. Tačiau kas kada nors yra joje gulėjęs? Nesijaudinkite: Sling nėra skirtas tik užkietėjusiems gerbėjams, bet gali būti ir tikra kasdienio sekso praturtinimo priemonė. Ir turėtumėte iškart pamiršti vieną prietarą: Sling yra ne tik gėjų bendruomenės namai, jį mėgsta ir heteroseksualūs svingeriai.

     

    Kokius priedus rekomenduojama įsigyti?

     

    Jei nenorite tvirtinti mūsų sling prie savo miegamojo lubų, galite naudoti praktišką stropų rėmelį. Naudodami mūsų minkštą odinę pagalvėlę padidinsite gulėjimo komfortą, iš odos arba gumos pagamintos kilpos kojoms leis laikyti kojas išskėstomis atsipalaidavus. Jums taip pat puikiai pasitarnaus veidrodis, kurį galite pritvirtinti prie stropo rėmo viršaus, nes galėsite viską stebėti iki smulkmenų. Be geros fisting Kremo, pavyzdžiui, "LETS'S FUCK", ir latekso pirštinių, mūsų specialūs antrankiai taip pat gali būti puikus priedas. Be to, MEO ® parduotuvėje rasite daug kitų priedų, pavyzdžiui, grandinėlių, dulkinimo aparato stovą, laikiklį pirštinėms ar Crisco ir daug daugiau. Taip pat mėgstame vadinamuosius "Fetišo pagalvėles". Šios pagalvėlės yra labai gerai drėgmę sugeriančios pagalvėlės, kurios labai populiarios BDSM bendruomenėje, nes garantuoja nevaržomas linksmybes sekso metu sling, nes patikimai sugeria visus atsirandančius skysčius. Beje, ar žinojote, kad mūsų stropų stovą taip pat galite derinti su mūsų šuniško stiliaus sekso suolu arba sling lenta?

     

    Neturite vietos tikram stropui?

     

    Ne bėda, nes turime įvairių kelioninių timpų iš odos, kurias galite naudoti bet kur, pavyzdžiui, ant lovos (daugiau informacijos rasite čia).

     

    Kas tiksliai yra timpa?

     

    sling yra "meilės timpa", pagaminta iš odos arba tekstilės. Paprastai jis tvirtinamas prie kambario lubų grandinėlėmis arba dažnai kabo ant specialios atraminės konstrukcijos, pavyzdžiui, mūsų sling rėmo. Pasyvusis partneris gali patogiai atsigulti sling, pakėlęs kojas ir taip netrukdomas. Kai kuriose slings svetainėse atsigulusį asmenį galima net pririšti - partneriai gali mėgautis vaidmenų žaidimu be tabu arba fisting Seansą. Patogi gulima padėtis leidžia tiesiogiai pasiekti sėdmenis: ar įsiskverbs dildo, ar varpa, ar net kumštis, priklauso nuo jūsų arba jūsų aktyvaus partnerio su dirželiu.

     

    Tačiau nebūtinai turite naudoti sling su partneriu! Turėdami šiek tiek fantazijos ir tinkamus MEO® priedus, pavyzdžiui, dulkinimo mašiną, galite smagiai leisti laiką ir vieni sling! Arba kaip pora su draugu ar nepažįstamuoju, nes daugumą mūsų sekso mašinų galima valdyti net programėle!

     

    Kaip naudotis šlageriu?

     

    Naudodamiesi sling iš MEO® galite mėgautis itin giliu įsiskverbimu su minimaliomis pastangomis ir išbandyti naujas sekso pozas bei analinį seksą fisting išbandyti. Sling galima akimirksniu pakabinti ant sling rėmo arba prie lubų ant tvirtų lubų kabliukų (į komplektą neįeina). Sling galima lengvai reguliuoti karabinais iki norimo aukščio ir kampo. Puikiai tinka įvairaus dydžio partneriams ir įvairioms pozicijoms.

     

    Kaip turėčiau prižiūrėti sling?

     

    Į odą dar rauginimo metu įdedamas nedidelis kiekis aliejaus, kuris suteikia odai ypač malonų pojūtį ir didesnį lankstumą. Naudojimo eigoje sling tampa minkštesnė, o ne kietesnė (skirtingai nei pigi oda ar odos imitacija, kuri laikui bėgant tampa kietesnė ir trapesnė). Mūsų odai prižiūrėti retkarčiais reikia šiek tiek odos tepalo, tačiau prireikus ją galima šiek tiek patepti aliejumi. Tačiau tai reikėtų daryti gana taupiai, kad nesusidarytų nuolatinė riebalų plėvelė.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Odinė petnešėlė 5 taškų tvirtinimui
    • Spalva: juoda
    • Išmatavimai: 113 x 122 cm, 3 mm storio oda
    • Daili, patvari medžiaga iš natūralios odos, aukšta kokybė. Augalinio rauginimo. Pagaminta Europoje.
    • Grandinėlės ir sling rėmas parduodami atskirai.
    • Galimi priedai: Į sling rėmelį (parduodamas atskirai) arba pakabinamos prie lubų.
    • Tvirtinimo prie lubų atsargumo priemonės: prieš gręždami skyles, imkitės visų atsargumo priemonių ir patikrinkite savo lubų stabilumą. Mes neatsakome už kritimus dėl netinkamo slings naudojimo ir (arba) montavimo.



     

     

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Viele geile Stellungen

    Kann diesen Sling nur empfehlen. Er ist sicher und bequem, experimentiert ein bisschen rum und habt Spaß. Es gibt wirklich viele geile Stellungen die man in diesem schwerelosen Zustand vollziehen kann.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Juodos odos "Fisting Sling" su 5 taškų pakaba

    Juodos odos "Fisting Sling" su 5 taškų pakaba

    Patogi gulėjimo padėtis šioje sling leidžia tiesiogiai pasiekti sėdmenis: visiškai nesvarbu, ar įsiskverbia dildo, penis ar net kumštis (ar du). Neperdėsiu sakydamas, kad šis odinis timpas yra tikras šedevras!

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: