Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Seksas slings ir meilės sūpuoklės

Naujienlaiškis

BDSM meilės sūpynės - "Sex Swing Multi Vario" - iki 150 kg

Visada įvairovė, visada naujos sekso pozos, visada susijaudinęs! Laisvai kabančios MEO BDSM meilės sūpynės sukuria geriausias sąlygas nevaržomai pasiekti visas karštąsias vietas ir angas. Ar visada norėjote išbandyti ir mėgautis neįprastomis pozomis?

Daugiau informacijos

2905/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Visada įvairovė, visada naujos sekso pozos, visada susijaudinęs! Laisvai kabančios MEO BDSM meilės sūpynės sukuria geriausias sąlygas nevaržomai pasiekti visas karštąsias vietas ir angas.

     

    MEO ® meilės sūpynės atveria naujas, neįsivaizduojamas seksualinio malonumo ir ekstazės dimensijas! Ar visada norėjote išbandyti ir mėgautis neįprastomis pozomis?



    Kokias pozas galima užimti meilės sūpynėse?

     

    Egzistuoja nesuskaičiuojama daugybė padėčių ir jų variantų, kuriuos galima išbandyti. Pasitelkite vaizduotę ir šiek tiek pažaiskite su galimybėmis. Tuomet meilės sūpynės niekada nebus nuobodžios ir taps tiesiog įtraukiančios.

     

    Klasikinė idėja yra tokia: pasyvus partneris atsisėda meilės sūpynėse, o aktyvus partneris atsistoja priekyje ir imasi darbo. Žinoma, visa tai veikia ir iš nugaros, oraliniu ar analiniu būdu. Taip pat galite išbandyti Kamasutros praktiką meilės sūpynėse.

     

    Ar žinojote, kad mūsų meilės sūpynėmis galite naudotis ir vieni?

     

    Jei partnerio nėra, meilės sūpynės taip pat padeda masturbuotis. Ji suteikia plūduriavimo jausmą, o tai skatina orgazmą. Ypač įdomu mūsų dulkinimosi mašiną naudoti kartu su meilės sūpynėmis.

     

    Ar žinojote, kad meilės sūpynės turi daug privalumų?

     

    Pavyzdžiui, kai užsiimate seksu meilės sūpynėse, jus liečia tik vienas dalykas - jūsų partneris. Jausmas toks, tarsi plūduriuotumėte erdvėje ir jaustumėte tik savo partnerį. Tai sukelia pojūčių deprivacijos efektą ir padidina pojūčių bei malonumų intensyvumą.

     

    Svarbiausias dalykas trumpai tariant:

     

    • Pasyvus partneris guli visiškai patogiai, nes meilės sūpynės yra reguliuojamos, o kilpos paminkštintos. Nesvarumo ir nepaprasta sekso patirtis, kai jokia kūno dalis nėra įkalinta, neužsimerkia ir nereikalauja akrobatinių įgūdžių.
    • Mūsų meilės sūpynės gali nepaprastai praturtinti jūsų ir jūsų partnerio seksualinį gyvenimą. Patirsite kūrybišką, nesvarumo malonumą ir galėsite išbandyti daugybę dalykų, kurie kitu atveju būtų neįmanomi. Jau nekalbant apie galimybę būti itin giliai įsiskverbtam visose padėtyse analiniu, oraliniu ar vaginaliniu būdu.
    • Meilės sūpynes galite naudoti labiau klasikiniu būdu arba įtraukti jas į BDSM, vaidmenų žaidimus ar preliudiją. Jūsų vaizduotei ribų nėra, jei tik sūpynės yra saugios ir lengvai pasiekiamos.
    • Jei norite įsigyti meilės sūpynes, negalite suklysti pasirinkę mūsų meilės sūpynes. Kaip rodo pavadinimas "multi vario", galima pasirinkti daugybę padėčių. Čia jūsų vaizduotei ribų nėra.
    • Mūsų meilės sūpynės - tai sėdimos meilės sūpynės, daugiausia pagamintos iš poliesterio ir nailono. Šios meilės sūpynės turi gerai paminkštintus diržus, todėl sūpynėse galite labai patogiai sėdėti arba gulėti.
    • Visos kilpos labai lengvai reguliuojamos, todėl garantuoja, kad aukščio reguliavimas nekels problemų.

     

    Palaikomi itin minkštų ir plačių diržų, abu partneriai arba vienas iš jų gali suptis į aukščiausias erotinio geismo sferas be jokio fizinio krūvio. JI arba JIS gali gulėti arba sėdėti priešais JĮ ir ant JĖGAUS. JIS gali gulėti ir sėdėti žemiau arba kilnoti JĄ / JĮ iš išorės - jūsų sekso fantazijoms ribų nėra! Netgi jodinėjimas ant ilgo, didelio dildo tampa kvapą gniaužiančiu malonumu.

     

    Lengvai reguliuojamos visos kilpos ir nugaros dirželis garantuoja patogią padėtį net ir drąsiausiose pozose. Komplekte yra speciali spyruoklė ir naudojimo instrukcija, taip pat pozicijų pasiūlymai, leidžiantys susipažinti su didžiule variacijų įvairove.

     

    Kaip valyti meilės sūpynes?

     

    Rekomenduojame atlikti tam tikrą pagrindinę priežiūrą, kad meilės sūpynės kuo ilgiau išliktų aukščiausios kokybės. Taip pat rekomenduojama retkarčiais naudoti dezinfekavimo priemonę, pavyzdžiui, mūsų VERYCLEAN purškiklį. Tai turėtų būti savaime suprantamas dalykas, ypač keičiantis partneriams.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Meilės sūpynės su plačiais, lengvai reguliuojamais diržais.
    • Komplektuojamos su specialia spyruokle.
    • Pridedama naudojimo instrukcija ir siūloma padėtis.
    • Geriausia kokybė jau daugiau kaip 25 metus
    • Daugybė padėties nustatymo galimybių
    • Minkšti ir platūs diržai
    • Uždara plieninė grandinėlė
    • Didžiausias saugumas ir kokybė
    • Gali nešti iki 150 kg
    • 5 metų garantija
    • Pagaminta Vokietijoje!
    • Pavaizduotas stropo rėmas neįeina į pristatymo apimtį, tačiau jį galima įsigyti atskirai.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Qualität top

    Wer Qualität sucht wird hier fündig. Man bekommt durch die Liebesschaukel die Chance, seinem Lustgefühl einen neuen Kick zu verabreichen. Es ist ein ungewohntes, aber aufregend neues Gefühl, Man kann so viele Positionen ausprobieren. Kurzum kann man seiner Lust freien Lauf lassen und gemeinsam mit Spaß kreativ werden. Der Preis ist hinsichtlich des Designs, dem mitgelieferten Montagematerial und der Belastbarkeit wirklich in Ordnung. Da Lohnt es sich im Vergleich zu billigen Produkten mal etwas zu investieren. Jetzt wo ich die Schaukel getestet habe und weiß wie schön und bequem es im Hängen sein kann, möchte ich sie auch nicht mehr missen. Es war gerade die ersten Male ein spannendes und interessantes unterfangen. Also für alle die gerne etwas Neues ausprobieren möchten, ist das genau das richtige, denn beide Partner kommen ganz auf ihre Kosten.

      Vertinimas 

      You won't believe what you can do with this swing!

      You won't believe what you can do with this swing! Enjoy totally new dimensions of play – the BDSM Swing makes countless positions possible. slighty adjustable straps. Comes with a special spring. Max. load 150 kg. User manual and tips for positions included.
      Made in Germany…

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Made in Germany

      Very well made, strong harness, straps are sturdy, the hardware very easy to install

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      The MEO sex swing takes sex to the next level.

      The MEO sex swing takes sex to the next level. It's hard to explain how great it feels, it must be experienced. It's definitely a purchase you won't regret.

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Macht Spass

      Zu empfehlen für jeden der etwas Neues ausprobieren möchte und dabei Wert legt auf Komfort und Qualität. Macht Spass

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Grenzenloses Vergnügen nicht nur bei BDSM

      Mit dieser BDSM Liebeschaukel sind der Fantasie keine Grenzen gesetzt. Habe damit ungeahnte Höhepunkte und unvergessliche Momente mit meinem Liebsten erlebt. Die Liebesschaukel besteht aus breiten, verstellbaren Gurten und besitzt eine Belastbarkeit von bis zu 150kg. Zur richtigen Montage wird dir natürlich eine Gebrauchsanleitung mitgeliefert, welche zusätzlich zur Verpackung einige interessante Stellungsvorschläge besitzt. Lass dich inspirieren oder lass deiner Fantasie beim Bondage freien Lauf. Einer erotischen, abenteuerlichen Nacht steht dir und deinem Liebesten mit dieser tollem Liebesschaukel nichts mehr im Wege.

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

      Parašykite savo atsiliepimą

      BDSM meilės sūpynės - "Sex Swing Multi Vario" - iki 150 kg

      BDSM meilės sūpynės - "Sex Swing Multi Vario" - iki 150 kg

      Visada įvairovė, visada naujos sekso pozos, visada susijaudinęs! Laisvai kabančios MEO BDSM meilės sūpynės sukuria geriausias sąlygas nevaržomai pasiekti visas karštąsias vietas ir angas. Ar visada norėjote išbandyti ir mėgautis neįprastomis pozomis?

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: