Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Seksas slings ir meilės sūpuoklės

Naujienlaiškis

Odinis diržas "Fisting" su 5 taškų pakaba

Kaip žinoma, gražiausia spalva yra raudona - tai fisting Bendruomenės! Jūs rasite fisting žavinga ir smalsu? Tuomet nėra jokios priežasties, dėl kurios jūsų baimė turėtų trukdyti tai išbandyti! Ši raudona fisting sling su įmantriomis detalėmis yra vienas populiariausių mūsų modelių.

Daugiau informacijos

3013/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Kaip žinoma, gražiausia spalva yra raudona - tai fisting Bendruomenės! Jūs rasite fisting žavinga ir smalsu? Tuomet nėra jokios priežasties, dėl kurios jūsų baimė turėtų trukdyti tai išbandyti! Ši raudona fisting sling su įmantriomis detalėmis yra vienas populiariausių mūsų modelių. Jis tinka tiek pradedantiesiems, tiek kumščio dūrio profesionalams. Turintis 5 tvirtinimo taškus, aukštos kokybės sling yra pagamintas iš geriausios odos ir turi tvirtus D formos žiedus, skirtus pakabinti po lubomis arba mūsų mobiliajame sling rėme. Kelis kartus sukniedytas nerūdijančio plieno kniedėmis ir puikiai pagamintas, kad garantuotų jums reikiamą saugumą sekso metu sling.

     

    Svarbiausi akcentai:

     

    • Puikiai tinka: visiems sekso ir fistingo variantams!
    • Profesionali kokybė: Dėl absoliutaus ilgaamžiškumo slings.
    • Skirta naudoti su mūsų sling rėmu arba montuoti po lubomis.
    • Puiki oda: Puikus komfortas gulint sling.
    • Aukštos kokybės nerūdijantis plienas: Masyvūs D formos žiedai ir daugybė kniedžių, garantuojantys jums saugumą naudojantis.
    • Puikus spalvinis dizainas: Dėl intensyvaus spalvinio dizaino su tauriais akcentais sling taip pat yra vizualus akcentas.
    • Visada galima išplėsti: galima įsigyti daug priedų, o kas savaitę jų pridedama dar daugiau.



    Kai kurie iš jūsų jau patyrė šią puikią patirtį, kiti apie tai svajoja: seksas timpoje!

     

    Daugelis iš jūsų jau matėte sling tamsiame kambaryje, klube ar pirtyje arba kietesniame pornografiniame filme. Tačiau kas kada nors yra joje gulėjęs? Nesijaudinkite: Sling nėra skirtas tik užkietėjusiems gerbėjams, bet gali būti ir tikra kasdienio sekso praturtinimo priemonė. Ir iškart turėtumėte pamiršti vieną išankstinį nusistatymą: Sling yra ne tik gėjų bendruomenės namai, jį mėgsta ir heteroseksualūs svingeriai.

     

    Kokius priedus rekomenduojama įsigyti?

     

    Jei nenorite tvirtinti mūsų sling prie savo miegamojo lubų, galite naudoti praktišką stropų rėmelį. Naudodami mūsų minkštą odinę pagalvėlę padidinsite gulėjimo komfortą, iš odos arba gumos pagamintos kilpos kojoms leis laikyti kojas išskėstomis atsipalaidavus. Jums taip pat puikiai pasitarnaus veidrodis, kurį galite pritvirtinti prie stropo rėmo viršaus, nes galėsite viską stebėti iki smulkmenų. Be geros fisting Kremo, pavyzdžiui, "LETS'S FUCK", ir latekso pirštinių, mūsų specialūs antrankiai taip pat gali būti puikus priedas. Be to, MEO ® parduotuvėje rasite daug kitų priedų, pavyzdžiui, grandinėlių, dulkinimo aparato stovą, laikiklį pirštinėms ar Crisco ir daug daugiau. Taip pat mėgstame vadinamuosius "Fetišo pagalvėles". Šios pagalvėlės yra labai gerai drėgmę sugeriančios pagalvėlės, kurios yra labai populiarios BDSM bendruomenėje, nes garantuoja nevaržomas linksmybes sekso metu sling, nes patikimai sugeria visus atsirandančius skysčius. Beje, ar žinojote, kad mūsų stropų stovą taip pat galite derinti su mūsų šuniško stiliaus sekso suolu arba sling lenta?

     

    Neturite vietos tikram stropui?

     

    Ne bėda, nes turime įvairių kelioninių timpų iš odos, kurias galite naudoti bet kur, pavyzdžiui, ant lovos (daugiau informacijos rasite čia).

     

    Kas tiksliai yra timpa?

     

    sling yra "meilės timpa", pagaminta iš odos arba tekstilės. Paprastai jis tvirtinamas prie kambario lubų grandinėlėmis arba dažnai kabo ant specialios atraminės konstrukcijos, pavyzdžiui, mūsų sling rėmo. Pasyvusis partneris gali patogiai atsigulti sling, pakėlęs kojas ir taip netrukdomas. Kai kuriose slings svetainėse atsigulusį asmenį galima net pririšti - partneriai gali mėgautis vaidmenų žaidimu be tabu arba fisting Seansą. Patogi gulima padėtis leidžia tiesiogiai pasiekti sėdmenis: ar įsiskverbs dildo, ar varpa, ar net kumštis, priklauso nuo jūsų arba jūsų aktyvaus partnerio su dirželiu.

     

    Tačiau nebūtinai turite naudoti sling su partneriu! Turėdami šiek tiek fantazijos ir tinkamus MEO® priedus, pavyzdžiui, dulkinimo mašiną, galite smagiai leisti laiką ir vieni sling! Arba kaip pora su draugu ar nepažįstamuoju, nes daugumą mūsų sekso mašinų galima valdyti net programėle!

     

    Kaip naudotis šlageriu?

     

    Naudodamiesi sling iš MEO® galite mėgautis itin giliu įsiskverbimu su minimaliomis pastangomis ir išbandyti naujas sekso pozas bei analinį seksą fisting išbandyti. Sling galima akimirksniu pakabinti ant sling rėmo arba prie lubų ant tvirtų lubų kabliukų (į komplektą neįeina). Sling galima lengvai reguliuoti karabinais iki norimo aukščio ir kampo. Puikiai tinka įvairaus dydžio partneriams ir įvairioms pozicijoms.

     

    Kaip turėčiau prižiūrėti sling?

     

    Į odą dar rauginimo metu įdedamas nedidelis kiekis aliejaus, kuris suteikia odai ypač malonų pojūtį ir didesnį lankstumą. Naudojimo eigoje sling tampa minkštesnė, o ne kietesnė (skirtingai nei pigi oda ar odos imitacija, kuri laikui bėgant tampa kietesnė ir trapesnė). Mūsų odai prižiūrėti kartkartėmis reikia šiek tiek odos tepalo, tačiau prireikus ją galima šiek tiek patepti ir aliejumi. Tačiau tai reikėtų daryti gana taupiai, kad nesusidarytų nuolatinė riebalų plėvelė.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Odinė petnešėlė 5 taškų tvirtinimui
    • Spalva: raudona
    • Išmatavimai: 113 x 122 cm, 3 mm storio oda
    • Daili, patvari medžiaga iš natūralios odos, aukštos kokybės. Rauginta augaliniu būdu. Pagaminta Europoje.
    • Grandinėlės ir sling rėmas parduodami atskirai.
    • Galimi priedai: Į sling rėmelį (parduodamas atskirai) arba pakabinamas prie lubų.
    • Atsargumo priemonės montuojant ant lubų: prieš gręždami skyles, imkitės visų atsargumo priemonių ir patikrinkite savo lubų stabilumą. Mes neatsakome už kritimus dėl netinkamo slings naudojimo ir (arba) montavimo.



     

     

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Stabil und bequem

    Die verarbeitung und benutzten Materialien überzeugen: man hat keine Angst, dass etwas reißen könnte. Sowohl für den Partner im Sling als auch für den aktiven Partner ist die Bequemlichkeit gegeben. Durch die Ketten und Karabiner lässt sie sich auf ein paar Zentimeter genau auf die perfekte Stoß- und Hüfthöhe einstellen.
    Zwar ist das Fisten per se Geschmackssache, allerdings können wir diesen Sling nur wärmstens jedem weiterempfehlen.

      Vertinimas 

      Geil

      Mit diesem Sling hat man ganz viele Möglichkeiten neue Toys auszuprobieren. Wir hatten scho einige geile Momente und werden bestimmt noch was herum experimentieren

        Parašykite savo atsiliepimą

        Odinis diržas "Fisting" su 5 taškų pakaba

        Odinis diržas "Fisting" su 5 taškų pakaba

        Kaip žinoma, gražiausia spalva yra raudona - tai fisting Bendruomenės! Jūs rasite fisting žavinga ir smalsu? Tuomet nėra jokios priežasties, dėl kurios jūsų baimė turėtų trukdyti tai išbandyti! Ši raudona fisting sling su įmantriomis detalėmis yra vienas populiariausių mūsų modelių.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Kiti klientai taip pat pirko:

        30 kitų tos pačios kategorijos prekių: