Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Anal Depth Play

Naujienlaiškis

Butt plug Extremeo - Destroyer - Ilgas analinis kaištis

DESTROYER: Butt plug, kuris laužo visas ribas ir priveda vyrus ir moteris prie jų anatominių ribų! Ar kada nors susimąstėte, kuo toks patrauklus ekstremalus, ilgas analinis kaištis kaip "Destroyer"? Mes jums pasakysime, kodėl..

Daugiau informacijos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    DESTROYER: Butt plug, kuris laužo visas ribas ir priveda vyrus ir moteris prie jų anatominių ribų! Ar kada nors susimąstėte, kuo toks patrauklus ekstremalus, ilgas analinis kaištis kaip "Destroyer"? Mes jums pasakysime, kodėl..

     

    Kodėl mūsų klientams patinka "Extremeo" serijos analinis kaištis? Atsakymas paprastas. Tai stiprios stimuliacijos jausmas, intensyvumas ir nuolatinis suvokimas, kad jūsų kūne yra ilgas analinis kaištis, kuris visiškai apverčia jūsų anatomiją aukštyn kojomis, o gal net jausmas, kad darote kažką draudžiamo... Patirkite būtent tokį jaudulį: Butt plug "Destroyer" žada tokį nuotykį, kokio dar niekada nepatyrėte! Pamirškite viską, ką žinojote apie užpakaliuko kištukus: Štai ir DESTROYER!

     

    Su 24/7 analiniu kaiščiu "Destroyer" pasieksite savo galimybių ribas ir dar daugiau!

     

    "Destroyer" siūlo naujus, intensyvesnius potyrius su kiekvienu centimetru, kai analinis kaištis įsiskverbia vis giliau į išangę dėl savo banguotos, sferinės konstrukcijos su vis didėjančiu skersmeniu. Po trumpo laiko tampa aišku, kodėl butt plug iš "Extremeo" serijos turi "Destroyer" pavadinimą. Kiekvienas iš šešių didėjančių skersmenų žada naują analinės stimuliacijos dimensiją. Nuo 22 cm iki 46 cm ilgio, todėl kiekvienas ras kažką sau. Didesni 34 cm ir 46 cm ilgio analiniai kaiščiai skirti tikriems žinovams, kvazi aukštesnės analinės lygos atstovams. Mažesni 22 cm ir 28 cm ilgio analiniai kaiščiai skirti tiems, kurie jau turi patirties su ilgais analiniais žaislais. Ypatingas akcentas - anatomiškai suformuota "Destroyer" analinio kaiščio kojelė. Įdėtas butt plug saugiai laikosi savo vietoje net 24 valandas per parą ir 7 dienas. Pagamintas iš Liquid Silicone, analinis kaištis yra toks lankstus, kad jį galima įkišti į bet kokią padėtį ir įsiskverbti į giliausią gylį.

     

    Kaip naudoti ilgą butt plug "Destroyer"?

     

    Dėl ilgio ir apimties iš pradžių gali būti sunku įkišti ilgą butt plug kištuką. Neskubėkite, eikite lėtai ir pasirinkite tokią padėtį, kurioje galėtumėte gerai ištiesti kūną. Populiari pagalbinė priemonė yra mūsų ASS UP pagalvė. Atsigulkite pasidėję ASS UP pagalvę po užpakaliu, pakeltomis ir ant nugaros išskėstomis kojomis. ASS UP pagalvė stabiliai ir patogiai palaikys jūsų kūną net ir sudėtingose padėtyse. Tvirta ASS UP pagalvė taip pat palengvina daugelį kitų sekso ar solo sekso pozų.

     

    Ar esate pasiruošę nuotykiams? Jūsų laukia 4 dydžių Destroyer:

     

    • S dydis: 22 cm ilgio, nuo 2,2 iki 3,5 cm skersmens - pradedantiesiems
    • M dydis: 28 cm ilgio, nuo 3,0 iki 4,5 cm skersmens - pažengusiems
    • L dydis: 34 cm ilgio, nuo 3,6 iki 5,5 cm skersmens - profesionalams
    • XL dydis: 46 cm ilgio, nuo 4,5 iki 6,5 cm skersmens - analinei aukščiausiajai lygai

     

    "Extremeo" analinių kaiščių valymas ir naudojimas:

     

    • Lengva naudoti: užpakaliuko kištuko įkišimas į išangę gali būti maloni ir maloni patirtis, ypač jei žinote, kaip tai padaryti tinkamai. Rekomenduojame mūsų populiarųjį "Extremeo" purškiklį, kad užpakaliuko kištuką būtų lengviau įkišti į išangę. Trumpas purškimas atpalaiduoja sfinkterio raumenis. Dėl to užpakaliuko kišimas tampa ypač švelniu malonumu.

     

    • Tinkamas lubrikantas ir mūsų "Lube Shooter": Tinkamas lubrikantas gali daug ką pakeisti. Naudojant silikoninius gaminius, tokius kaip "Extremeo Butt Plug", reikėtų vengti silikoninių lubrikantų, nes jie gali pažeisti medžiagą. Vietoj jų rekomenduojame naudoti vandens pagrindo lubrikantus, pavyzdžiui, mūsų "Aquameo" arba Alphamale Aqua. Jie suteikia malonų pojūtį ir yra saugūs naudoti su silikoniniais užpakaliuko kištukais. Lube Shooter arba lubrikanto aplikatorius optimizuoja analinio sekso žaisliukų, tokių kaip analiniai kaiščiai, naudojimo patirtį. Jis leidžia lubrikantui giliau ir tolygiau pasiskirstyti analiniame kanale, todėl įkišti užpakaliuko kištuką yra patogiau ir saugiau. Kadangi išangė pati negamina lubrikanto, pakankamas lubrikanto kiekis sumažina trintį ir sužeidimų riziką. Be to, Lube Shooter leidžia švariai ir tiksliai įkišti, nešvaistant lubrikanto.

     

    • Valymas: Po kiekvieno naudojimo "Extremeo Butt Plug" reikia kruopščiai išvalyti. Šiltu vandeniu ir švelniu muilu lengvai pašalinsite daugumą nešvarumų. Kruopščiam ir higieniškam valymui taip pat rekomenduojame mūsų VERYCLEAN purškiklį. Greitas purškimas užtikrins, kad butt plug visada būtų paruoštas kitam nuotykiui.

     

    Daugiau informacijos:

     

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Maravilloso

    La textura muy suave y su gran flexibilidad, hacen que sea perfecto para el sexo anal. Empieza muy fino para ir dilatando y al final acabas por introducirlo entero. Me encanta.

      Vertinimas 

      The Destroyer does the job ;-)

      The material is soft and smooth. I am new to this sort of thing, but it was not a problem. I need to try it more, though it was surprisingly easy to get about 17 inches inside me.

        Vertinimas 

        Destroyer

        Wonderful product excellent in length size perfect stimulation and the material is just excellent.

          Vertinimas 

          How many can you fit

          Took a while to receive it but it performs as advertised. No complaints from her. Tough to complain when your gagged.

            Vertinimas 

            Achtung Suchtgefahr

            Hatte schon länger den Wunsch "deep anal" auszuprobierenw und so sollte dieser Dildo oder Plug es für das 1. Mal werden. Mein Freund war auch begeistert und übernahm das Einführen. Was soll ich sagen, es hat mich erwischt. LOVING IT. Es war mega schön und eine der tollsten Erfahrungen in meinen Leben. Es tat nicht weh und ging ohne Probleme voll rein. Auch der Plug am Ende ist ein sehr schönes Feeling.

            Ein 100 cm ist auch schon bei MEO bestellt. Wir sind beide gespannt, ob das bei mir auch geht und ich ob es mit der Länge noch schöner ist

              Parašykite savo atsiliepimą

              Butt plug Extremeo - Destroyer - Ilgas analinis kaištis

              Butt plug Extremeo - Destroyer - Ilgas analinis kaištis

              DESTROYER: Butt plug, kuris laužo visas ribas ir priveda vyrus ir moteris prie jų anatominių ribų! Ar kada nors susimąstėte, kuo toks patrauklus ekstremalus, ilgas analinis kaištis kaip "Destroyer"? Mes jums pasakysime, kodėl..

              Parašykite savo atsiliepimą

              Kiti klientai taip pat pirko:

              30 kitų tos pačios kategorijos prekių: