Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

DEEP'R - Analinis giluminis mokymas

Naujienlaiškis

DEEP'R Dildo Mega Power Fist

Šis juodas kumštinis dildo sužavės ne tik kiekvieną gerbėją fisting Ventiliatorius. Dėl daugybės detalių, lanksčios tekstūros ir raumeningos išvaizdos bei pojūčio DEEP'R Dildo Mega Power Fist kvapą gniaužiantiems potyriams. 68 cm ilgio ir nuo 6,5 iki 13 cm skersmens - tai matmenys, kurie įtikins kiekvieną!

Daugiau informacijos

2436/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Šis juodas kumštinis dildo padarys įspūdį ne tik fisting Gerbėją. Dėl daugybės detalių, lanksčios tekstūros ir raumeningos išvaizdos DEEP'R Dildo Mega Power Fist suteikia kvapą gniaužiančių pojūčių. 68 cm ilgio ir nuo 6,5 iki 13 cm skersmens - tai matmenys, kurie sužavės kiekvieną!

     

    Itin raumeningas fistingas puikiai tinka visiems, kurie pagaliau nori žengti paskutinį žingsnį savo "analinėje kelionėje", nes DEEP'R Dildo Mega Power Fist gali padaryti viską, ką gali aktyvus fistingas!

     

    DEEP'R Dildo Mega Power Fist - tai ilgas dildo pažengusiems vartotojams! Natūralaus dydžio kumštis ir dilbis skirti ne tik ekstremaliam analiniam ištempimui; jį taip pat galima naudoti norint sukurti tikrovišką jausmą, panašų į tikrą fistuką. Kiekviena DEEP'R Dildo Mega Power Fist detalė masažuoja vidines sieneles ir perkelia naudotoją į naują absoliučios analinės ekstazės lygį. Kad pagaliau įgyvendintumėte šias fantazijas, prireiks daug FUCKSLUT lubrikanto, tačiau verta!

     

    Kuo ypatingas didelis DEEP'R dildo, skirtas giluminiams analiniams mokymams?

     

    DEEP'R: ypatingas ilgis, didelis skersmuo, neįprastos tekstūros ir įtikinama medžiaga, kuri yra pakankamai tvirta ir kartu lanksti, kad giliai viduje jaustumėte jį būtent tose vietose, kur reikia! Šis ypač ilgas DEEP'R dildo visiškai jus užpildys ir užtikrins intensyvų pasitenkinimą. Jus sužavės ne tik šio dildo dydis, bet ir ypatingas dizainas, kuris suteiks nepamirštamų akimirkų. Išbandykite DEEP'R dildo, jei išdrįsite!

     

    Kaip naudoti didelį DEEP'R dildo analiniam giluminiam mokymui arba analiniams giluminiams žaidimams?

     

    Dėl savo ilgio ir apimties iš pradžių gali būti sunku įkišti didelį DEEP'R dildo. Neskubėkite, elkitės lėtai ir pasirinkite tokią padėtį, kad galėtumėte ištiesti kūną. Atsigulkite ant nugaros, po užpakaliu pasidėję mūsų ASS UP pagalvėlę, o kojas pakelkite ir išskėskite. ASS UP pagalvėlė stabiliai ir patogiai palaikys jūsų kūną net ir įtemptose padėtyse. Tvirta ASS UP pagalvė taip pat neleis Jums nugrimzti į lovą ir palengvins daugybę kitų sekso ir solo sekso pozų. Tikrai rekomenduojame "apšilti" su mažesniu vibratoriumi, o tada pereiti prie didelio DEEP'R vibratoriaus.

     

    Anal Depth Play ir gilus analinis mokymas: kokį lubrikantą turėčiau naudoti su šiuo dideliu DEEP'R dildo?

     

    Naudokite daug lubrikanto! Niekada nepavargstame kartoti šio punkto. Analinė anga yra ne tik jautresnė nei makštis, bet ir kuo toliau, tuo labiau ji darosi jautresnė. Todėl būtinai turėtumėte naudoti daug lubrikanto, kad nesusižeistumėte. Jei planuojate naudoti didelį DEEP'R dildo giliai analinei treniruotei, rekomenduojame mūsų analinio sekso lubrikantą FUCKSLUT Tai silikono pagrindo lubrikantas, skirtas Anal Depth Play , ir jaučiamas kaip joks kitas lubrikantas. FUCKSLUT paverčia didelio DEEP'R dildo naudojimą giliam įsiskverbimui į analinę angą neskausmingu, bet kvapą gniaužiančiu malonumu. Bet kuriuo atveju taip pat rekomenduojame mūsų EXTREMEO purškiklį. Šis purškalas yra puikus pasirinkimas tiek analinio sekso pradedančiajam, tiek patyrusiam didelių dildžių gerbėjui. EXTREMEO yra specialus analiniam seksui ir analiniam tempimui skirtas produktas. Dėl specialaus veikliųjų medžiagų derinio šis purškiklis užtikrina, kad net ir labai didelius DEEP'R dildo būtų galima lengviau įvesti. Ypatingas EXTREMEO poveikis skatina lengvą įsiskverbimą, todėl lemia atsipalaidavimą ir aistringą malonumą. Tai analinis purškalas, kuris per trumpą laiką prižiūri odą ir atpalaiduoja išangę. Purškalas veikia neprarandant pojūčio, sumažina skausmingą sfinkterio raumens jautrumą ir padeda pasiekti nevaržomą analinį seksą!

     

    Didelio "DEEP'R" dildo, skirto giliam analiniam mokymui, medžiaga ir priežiūra:

     

    Šis didelis XL dildo iš DEEP'R serijos yra pagamintas iš aukštos kokybės PVC. Medžiaga yra labai lanksti ir slidi. Mūsų naudojama medžiaga taip pat yra labai tvirta, todėl jūsų DEEP'R dildo tarnaus ilgai. Ypač ilgą DEEP'R dildo galite valyti švelniu muilu ir vandeniu. Norėdami užtikrinti kruopščią higieną, taip pat rekomenduojame reguliariai naudoti mūsų purškiklį VERYCLEAN.

     

    Daugiau informacijos:

     

     

    • DEEP'R | Mega Power Fist | didelis XL dildo | 68,00 cm. Ø 6,50 cm. - 13 cm.

    • DEEP'R dildo tinka tik analinio sekso profesionalams ir pažengusiems užpakaliuko žaidėjams

    • DEEP'R dildo yra dviaukštis dildo, skirtas giluminiams žaidimams ir giliam įsiskverbimui į analinę angą / giliam analiniam mokymui
    • Kas yra analinis giluminio įsiskverbimo mokymas? Analinis gylio mokymas - tai seksualinė praktika, kai objektai į analinę angą įvedami kuo giliau. Tikslas - pasiekti ir įveikti sigmosios gaubtinės žarnos kreivumą. Skirtingai nuo tempimo ar fistingo, analinio giluminio mokymo metu kalbama tik apie įvestų objektų ilgį, o ne skersmenį.
    • Tinkami analiniai žaisliukai analiniam giluminiam mokymui ir analiniam giluminiam žaidimui! Nors rinkoje yra daugybė produktų, skirtų analiniam giluminiam mokymui, ilgi dildės iš "DEEP'R" yra bene geriausias pasirinkimas. Paprastai jums reikia ilgo, plono ir lankstaus sekso žaisliuko!
    • Dėl puikios medžiagos DEEP'R dildo prisitaiko prie kiekvieno išlinkimo ir pasiekia vietas, apie kurių egzistavimą net nežinojote.
    • DEEP'R dildo galima naudoti atskirai arba poromis!
    • Medžiaga: PVC, be ftalatų
    • Tinkamas lubrikantas gilioms analinėms treniruotėms: DEEP'R dildo įdėjimui rekomenduojame mūsų silikono pagrindo lubrikantą FUCKSLUT arba hibridinį gelį MANCUNT. Dar intensyvesnių pojūčių galite pasiekti su RUSHTIME (šildančiu). EXTREMEO purškalas ir mūsų gelis AnalPush prireikus palengvina neskausmingą įdėjimą.
    • Patarimai ir gudrybės giliam analiniam mokymui: DEEP'R dildo galite įkišti ypač giliai su mūsų ASS UP pagalvėle
    • Valymas: Šiltas vanduo, švelnus muilas ir mūsų žaislų valiklis VERYCLEAN.
    • Didelis DEEP'R dildo pasirinkimas! Mūsų dildo parduotuvėje rasite įvairių modelių, formų ir ilgių DEEP'R serijos modelių. Puikiai tinka Anal Depth Play ir giluminiam analiniam mokymui.



     

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    5 stars

    As someone who has always been adventurous and eager to explore new dimensions of pleasure, the MEO Power Fist dildo has exceeded all my expectations. This black fist dildo is not just for hardcore fisting fans, but a treat for anyone looking to elevate their sensations.

    With an impressive length of 68cm and a diameter ranging from 6.5cm to a whopping 13cm, the dimensions of the Mega Power Fist are nothing short of mind-blowing. Its detailed, muscular design, combined with its flexible nature, is perfectly crafted to mimic a real hand and forearm.

    The lifelike fist and forearm of this dildo provide an experience that goes beyond mere anal stretching. It evokes a realistic feeling similar to an actual fist fuck. Every detail of the MEO Dildo Power Fist massages the inner walls in the most tantalizing way, leading its user into a realm of pure anal ecstasy. I must stress that you'll need a generous amount of lube to enjoy this toy to its full potential. But let me assure you, every moment spent with this toy is absolutely worth it.

    To sum it up, if you're someone who wants to take that bold step in your anal journey, look no further than the DEEP'R Dildo Mega Power Fist. It captures all the intensity of an active fist for an unforgettable experience.

      Vertinimas 

      Passt hervorragend.

      Durchmesser, Form und Länge sind Perfekt.
      Ergo... Topp Dildo für Profis.

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

      Parašykite savo atsiliepimą

      DEEP'R Dildo Mega Power Fist

      DEEP'R Dildo Mega Power Fist

      Šis juodas kumštinis dildo sužavės ne tik kiekvieną gerbėją fisting Ventiliatorius. Dėl daugybės detalių, lanksčios tekstūros ir raumeningos išvaizdos bei pojūčio DEEP'R Dildo Mega Power Fist kvapą gniaužiantiems potyriams. 68 cm ilgio ir nuo 6,5 iki 13 cm skersmens - tai matmenys, kurie įtikins kiekvieną!

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      13 kitų tos pačios kategorijos prekių: