Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

DEEP'R - Analinis giluminis mokymas

Naujienlaiškis

DEEP'R Wave - Ilgas vibratorius žaidimams į gylį

Ar jums nusibodo bet koks dildo, kuris yra trumpesnis už dilbį? Tuomet " DEEP'R Dildo Wave " kaip tik jums! Nesvarbu, ar vienas, ar su partneriu - 4-8 cm skersmens ir 59 cm ilgio didysis DEEP'R dildo yra ypatingas iššūkis Anal Depth Play Iššūkis. Taip pat galite džiaugtis jo patraukliu bangos dizainu gilių analinių treniruočių metu.

Daugiau informacijos

2434/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Ar jums nusibodo bet koks dildo, kuris yra trumpesnis už dilbį? Tuomet "DEEP'R Dildo Wave" kaip tik jums! Nesvarbu, ar vienas, ar su partneriu - 4-8 cm skersmens ir 59 cm ilgio didysis DEEP'R dildo yra ypatingas iššūkis Anal Depth Play Iššūkis. Jo patrauklaus bangos dizaino taip pat galite tikėtis per gilias analines treniruotes.

     

    Didelis DEEP'R dildo "Wave" siūlo nepakartojamą maksimalaus užpildymo jausmą. Dėl lanksčios medžiagos galite mėgautis šiuo ekstazės kupinu fantazijos skrydžiu per gilius analinius mokymus įvairiose padėtyse. Galite kurti karštus solo pasirodymus arba naudoti XL dildo su partneriu. Dabar jums tereikia didelės porcijos FUCKSLUT lubrikanto. Ko laukiate?

     

    Kuo ypatingas didelis DEEP'R dildo, skirtas giliems analiniams mokymams?

     

    DEEP'R: ypatingas ilgis, didelis skersmuo, neįprastos tekstūros ir įtikinanti medžiaga, kuri yra pakankamai tvirta ir kartu lanksti, kad jaustumėte jį būtent tose vietose, giliai savyje! Šis ypač ilgas DEEP'R dildo visiškai jus užpildys ir užtikrins intensyvų pasitenkinimą. Jus sužavės ne tik šio dildo dydis, bet ir ypatingas dizainas, kuris suteiks nepamirštamų akimirkų. Išbandykite DEEP'R dildo, jei išdrįsite!

     

    Kaip naudoti didelį DEEP'R dildo analiniam giluminiam mokymui arba analiniams giluminiams žaidimams?

     

    Dėl savo ilgio ir apimties iš pradžių gali būti sunku įkišti didelį DEEP'R dildo. Neskubėkite, elkitės lėtai ir pasirinkite tokią padėtį, kad galėtumėte ištiesti kūną. Atsigulkite ant nugaros, po užpakaliu pasidėję mūsų ASS UP pagalvėlę, o kojas pakelkite ir išskėskite. ASS UP pagalvėlė stabiliai ir patogiai palaikys jūsų kūną net ir įtemptose padėtyse. Tvirta ASS UP pagalvė taip pat neleis Jums nugrimzti į lovą ir palengvins daugybę kitų sekso ir solo sekso pozų. Tikrai rekomenduojame "apšilti" su mažesniu vibratoriumi, o tada pereiti prie didelio DEEP'R vibratoriaus.

     

    Anal Depth Play ir gilus analinis mokymas: kokį lubrikantą turėčiau naudoti su šiuo dideliu DEEP'R dildo?

     

    Naudokite daug lubrikanto! Niekada nepavargstame kartoti šio punkto. Analinė anga yra ne tik jautresnė nei makštis, bet ir kuo toliau, tuo labiau ji darosi jautresnė. Todėl būtinai turėtumėte naudoti daug lubrikanto, kad nesusižeistumėte. Jei planuojate naudoti didelį DEEP'R dildo giliai analinei treniruotei, rekomenduojame mūsų analinio sekso lubrikantą FUCKSLUT Tai silikono pagrindo lubrikantas, skirtas Anal Depth Play , ir jaučiamas kaip joks kitas lubrikantas. FUCKSLUT paverčia didelio DEEP'R dildo naudojimą giliam įsiskverbimui į analinę angą neskausmingu, bet kvapą gniaužiančiu malonumu. Bet kuriuo atveju taip pat rekomenduojame mūsų EXTREMEO purškiklį. Šis purškalas yra puikus pasirinkimas tiek analinio sekso pradedančiajam, tiek patyrusiam didelių dildžių gerbėjui. EXTREMEO yra specialus analiniam seksui ir analiniam tempimui skirtas produktas. Dėl specialaus veikliųjų medžiagų derinio šis purškiklis užtikrina, kad net ir labai didelius DEEP'R dildo būtų galima lengviau įvesti. Ypatingas EXTREMEO poveikis skatina lengvą įsiskverbimą, todėl lemia atsipalaidavimą ir aistringą malonumą. Tai analinis purškalas, kuris per trumpą laiką prižiūri odą ir atpalaiduoja išangę. Purškalas veikia neprarandant pojūčio, sumažina skausmingą sfinkterio raumens jautrumą ir padeda pasiekti nevaržomą analinį seksą!

     

    Didelio "DEEP'R" dildo, skirto giliam analiniam mokymui, medžiaga ir priežiūra:

     

    Šis didelis XL dildo iš DEEP'R serijos yra pagamintas iš aukštos kokybės PVC. Medžiaga yra labai lanksti ir slidi. Mūsų naudojama medžiaga taip pat yra labai tvirta, todėl jūsų DEEP'R dildo tarnaus ilgai. Ypač ilgą DEEP'R dildo galite valyti švelniu muilu ir vandeniu. Norėdami užtikrinti kruopščią higieną, taip pat rekomenduojame reguliariai naudoti mūsų purškiklį VERYCLEAN.

     

    Daugiau informacijos:

     

     

    • DEEP'R | Wave | juodas XL dildo | 59 cm. Ø 4,00 - 8,00 cm.

    • DEEP'R dildo tinka tik analinio sekso profesionalams ir pažengusiems užpakaliuko žaidėjams
    • DEEP'R dildo yra dviaukštis dildo, skirtas giluminiams žaidimams ir giliam įsiskverbimui į analinę angą / giliam analiniam mokymui
    • Kas yra analinis giluminio įsiskverbimo mokymas? Analinis gylio mokymas - tai seksualinė praktika, kai objektai į analinę angą įvedami kuo giliau. Tikslas - pasiekti ir įveikti sigmosios gaubtinės žarnos kreivumą. Skirtingai nuo tempimo ar fistingo, analinio giluminio mokymo metu kalbama tik apie įvestų objektų ilgį, o ne skersmenį.
    • Tinkami analiniai žaisliukai analiniam giluminiam mokymui ir analiniam giluminiam žaidimui! Nors rinkoje yra daugybė produktų, skirtų analiniam giluminiam mokymui, ilgi dildės iš "DEEP'R" yra bene geriausias pasirinkimas. Paprastai jums reikia ilgo, plono ir lankstaus sekso žaisliuko!
    • Dėl puikios medžiagos DEEP'R dildo prisitaiko prie kiekvieno išlinkimo ir pasiekia vietas, apie kurių egzistavimą net nežinojote.
    • DEEP'R dildo galima naudoti atskirai arba poromis!
    • Medžiaga: PVC, be ftalatų
    • Tinkamas lubrikantas gilioms analinėms treniruotėms: DEEP'R dildo įdėjimui rekomenduojame mūsų silikono pagrindo lubrikantą FUCKSLUT arba hibridinį gelį MANCUNT. Dar intensyvesnių pojūčių galite pasiekti su RUSHTIME (šildančiu). EXTREMEO purškalas ir mūsų gelis AnalPush prireikus palengvina neskausmingą įdėjimą.
    • Patarimai ir gudrybės giliam analiniam mokymui: DEEP'R dildo galite įkišti ypač giliai su mūsų ASS UP pagalvėle
    • Valymas: Šiltas vanduo, švelnus muilas ir mūsų žaislų valiklis VERYCLEAN.
    • Didelis DEEP'R dildo pasirinkimas! Mūsų dildo parduotuvėje rasite įvairių modelių, formų ir ilgių DEEP'R serijos modelių. Puikiai tinka Anal Depth Play ir giluminiam analiniam mokymui.



     

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Top

    Top, materiale ottimo, rispecchia perfettamente ciò che cercavo

      Vertinimas 

      Awesome

      This was our first purchase of something this big. Getting the package was amazing as I watched my boys eyes as he took eyes on it. He wanted to use it immediately. So after some warm up and lots of practice he was able to take the entire dildo in. I highly recommend this product.

        Parašykite savo atsiliepimą

        DEEP'R Wave - Ilgas vibratorius žaidimams į gylį

        DEEP'R Wave - Ilgas vibratorius žaidimams į gylį

        Ar jums nusibodo bet koks dildo, kuris yra trumpesnis už dilbį? Tuomet " DEEP'R Dildo Wave " kaip tik jums! Nesvarbu, ar vienas, ar su partneriu - 4-8 cm skersmens ir 59 cm ilgio didysis DEEP'R dildo yra ypatingas iššūkis Anal Depth Play Iššūkis. Taip pat galite džiaugtis jo patraukliu bangos dizainu gilių analinių treniruočių metu.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Kiti klientai taip pat pirko:

        13 kitų tos pačios kategorijos prekių: