Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Tikrasis Ass Play

Naujienlaiškis

FIST-X - Prieš fisting Vibratorius

Šis sensacingas išradimas, prieš fisting Vibratorius, ne tik įkvepia fisting Bendruomenę! Jūs nustebsite, koks lengvas ir paprastas staiga gali būti įsiskverbimas ranka ar kumščiu. Naudodamas šilumą, vibraciją ir sferinę galvutę, FIST-X ištempia išangę, sušildo sfinkterio raumenis ir juos atpalaiduoja.

Daugiau informacijos

3085/00

119,90 €


-20,00 €

99,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Šis sensacingas išradimas, prieš fisting Vibratorius, ne tik įkvepia fisting Bendruomenę! Jūs nustebsite, koks lengvas ir paprastas staiga gali būti įsiskverbimas ranka ar kumščiu. Naudodamas šilumą, vibraciją ir sferinę galvutę, FIST-X ištempia išangę, sušildo sfinkterio raumenis ir juos atpalaiduoja. Jis paruošia jus jaudinančiam seksui fisting Seksas. FIST X taip pat tinka išangei treniruoti, kaip pasiruošimas dideliems analiniams žaisliukams - ir, žinoma, pradedantiesiems fistinguotojams!

     

    Sunkesnės, bet jaudinančios sekso praktikos, pvz., analinis ar kumštinis seksas fisting ar dulkinimasis kumščiu, reikalauja optimalaus pasiruošimo! Patentuota "FIST X" atitinkamas vietas padaro mažiau jautrias, užtikrina saugų ir ramų kumščio slydimą ir ilgalaikį malonumą!

     

    Svarbiausi dalykai:

     

    • fisting Profesionalai ir fisting Ir pradedantiesiems patinka "Pre fisting FIST X iš MEO!
    • Savaime įšylanti masažinė galvutė: Savaime įšylanti masažinė galvutė suteikia ypač intensyvų pojūtį, nes sušildo lubrikantą, masažuoja išangę ir visiškai atpalaiduoja sfinkterį.
    • Galingos vibracijos: Mėgaukitės 6 greičiais ir 12 vibracijos modelių, kuriuos galite lengvai perjungti. FIST X viduryje esančiais dideliais mygtukais lengvai perjungsite skirtingus nustatymus!
    • Įkraunama ir aukščiausios kokybės silikonas: vibracinė lazdelė pagaminta iš aukštos kokybės silikono, kuriame nėra ftalatų ir kuris yra šilkinio švelnumo! Vibracinė lazdelė taip pat įkraunama.
    • Suderinama su daugeliu fisting Kremais ir lubrikantais: Minkšta "FIST X" galvutė suderinama su vandens ir aliejaus pagrindo lubrikantais.

     

    Kuo ypatingas "FIST X"?

     

    Pasiruoškite karštam pasimatymui su naujuoju mėgstamiausiu žaislu FIST X! Ergonomiškos formos pre fisting Vibratorius su plona rankenėle puikiai telpa jūsų rankoje, jį lengva ir intuityvu valdyti ir valdyti. Mūsų aukštos kokybės specialus vibratorius, pagamintas iš silikono, turi vibracijos ir šildymo funkcijas, kad jūsų išangė ir sfinkteris būtų optimaliai paruošti sesijai! fisting Seansui! Mėgaukitės 6 vibracijos greičiais ir 12 vibracijos režimų, taip pat nuostabia šildymo funkcija, kuri sušildo ne tik jūsų sfinkterį, bet ir FIST X galvutėje esantį lubrikantą. FIST X rankenėlėje įrengėme didelį ekraną priekyje, kad bet kada galėtumėte lengvai keisti nustatymus. Spauskite mygtukus ir ištirkite, kas jums labiausiai patinka!

     

    Kaip naudoti "FIST X"?

     

    Naudokite "FIST X" intuityviai su mėgstamu lubrikantu ir atsipalaiduokite. Įjunkite žaisliuką, užtepkite šiek tiek lubrikanto ant apvalios silikoninės galvutės ir įjunkite kaitinimo funkciją. Lubrikantas sušils ir akimirksniu galėsite naudoti FIST X galvutę jautrioms erogeninėms zonoms ir masažuoti išangę! Mėgaukitės, kaip atsipalaiduoja jūsų sfinkteris ir pagerėja kraujotaka. Lubrikantas padarys visa kita: bus šilta, jausminga ir drėgna! Kai būsite pasiruošę, galite pradėti fisting Kai būsite pasiruošę, pradėkite savo seansą ir pamatysite, kaip lengvai galima įsiskverbti ranka ar kumščiu. Po naudojimo tiesiog išvalykite FIST XL purškikliu VERYCLEAN, įkraukite ir pasiruoškite kitam kartui!

     

    Kaip valyti FIST X?

     

    Tiesiog valykite "FIST X" vandeniu ir švelniu muilu. Jei norite dezinfekuojančio valymo, naudokite mūsų purškiklį VERYCLEAN.

     

    Ką dar turiu žinoti?

     

    Nenaudokite "FIST X" su lubrikantais, kurių sudėtyje yra silikono. Jie gali pažeisti aukštos kokybės medžiagą. Tik "FIST X" galvutė yra suderinama su silikono ar aliejaus pagrindo lubrikantais. Rekomenduojame mūsų lubrikantą gelį Alphamale AQUA, kuris ypač tinka kietojo sekso praktikoms.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • FIST X
    • Galingos vibracijos: 6 greičiai ir 12 vibracijos modelių
    • Išmatavimai: Bendras ilgis 22 cm, galvutės skersmuo 5 cm.
    • Medžiaga: silikonas, ABS plastikas
    • FIST X galima kaitinti iki 45 laipsnių Celsijaus.
    • Lengvai įskaitomas ekranas
    • FIST X įkrauti naudokite magnetinį USB laidą. Įkrovimo trukmė ne ilgesnė kaip 2-3 valandos.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Muy bueno

    Ya teníamos un masajeador, más antiguo y más grande.. Por lo qué al sacar este del envoltorio nos pareció muy pequeño.
    Despues de probarlo por primera vez está encantada. Muy potente, muy buena sensación en mano y piel, estupendo para limpiar.
    Buena compra.

    • 1 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Absolute Empfehlung

    Der Fist-X ist etwas vom Besten was ich bei Meo gekauft habe. Bereits beim ersten Mal dehnte sich die Rosette enorm und entspannte den Schliessmuskel. Ich konnte meine Dildokollektion im wahrsten Sinne des Wortes vergrössern. Ich bin überzeugt, mit diesem Vibrator werde ich mein erstes Fisten sehr bald erleben. Tolles Produkt, nicht ganz billig, aber jeden Euro wert.

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Je recommande

    Attiré par sa discrétion et ses côtés pratiques pas de câbles et waterproof, nous avons été séduit par la.puissance des vibrations. Les effets sont rapides et efficaces !! Je conseille tout de même l'utilisation d'un lubrifiant pour plus de confort. L'autonomie a l'air satisfaisante

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    My brain was almost on the wall!

    I bought this to use on my boyfriend before fisting, he loves it! But I decided to try it on myself, well what can I say, my brain almost flew out of my skull and ill be expecting a noise complaint letter from my landlord soon! I still haven't come round from it! I thought I'd gone blind for a moment, you should buy one! Guys be careful you may end up shooting through the roof.

    • 5 iš 5 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Trés bonne qualité

    Produit arrivé rapidement, emballage soigné, fournis avec une petite pochette de transport très pratique et de plus, un manuel en Français !!! Et beaucoup de mode de vibration different Tres satisfait, je recommande !!!

    • 4 iš 4 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Fisting Pigs love it

    Fisting Pigs love it - Now I wonder why someone hasn't invented this before! Thank you MEO - you guys have improved my routine and my life.

    • 4 iš 4 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Besser

    Echt nicht übertrieben aber der Fist X ist eine geile Sache! Funktioniert einwandfrei und danach geht alles viel einfacher von Statten. Sonst habe ich immer mit verschiedenen Plugs trainiert. Aber das ist besser!

    • 4 iš 4 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Ottimo prodotto

    Non me l'aspettavo, ma funziona davvero alla perfezione per prepararsi..... :)

    • 5 iš 5 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Quiet and comfortable

    Quiet and comfortable. Different from any other Wand Massager.

    • 5 iš 5 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    FIST-X - Prieš fisting Vibratorius

    FIST-X - Prieš fisting Vibratorius

    Šis sensacingas išradimas, prieš fisting Vibratorius, ne tik įkvepia fisting Bendruomenę! Jūs nustebsite, koks lengvas ir paprastas staiga gali būti įsiskverbimas ranka ar kumščiu. Naudodamas šilumą, vibraciją ir sferinę galvutę, FIST-X ištempia išangę, sušildo sfinkterio raumenis ir juos atpalaiduoja.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: