Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

BDSM apykaklės

Naujienlaiškis

Užrakinama odinė vergystės apykaklė - plati versija

Populiari tarp labai dominuojančių šeimininkų ir šeimininkių, ši užrakinama MEO bondage apykaklė yra BDSM aksesuaras, pabrėžiantis dominavimą ir paklusnumą iki kraštutinumo! Ši apykaklė, kurios aukštis apie 60 mm, aiškiai išsiskiria iš įprastų bondage apykaklių. Jame įrengtos 3 praktiškos D formos kilpos, todėl prireikus jį galima užrakinti skaitmeniniu laiko užraktu!

Daugiau informacijos

6648/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Populiari tarp labai dominuojančių šeimininkų ir šeimininkių, ši užrakinama MEO bondage apykaklė yra BDSM aksesuaras, pabrėžiantis dominavimą ir paklusnumą iki kraštutinumo! Ši apykaklė, kurios aukštis apie 60 mm, aiškiai išsiskiria iš įprastų bondage apykaklių. Jame įrengti 3 praktiški D formos žiedai, todėl prireikus jį galima užrakinti skaitmeniniu laiko užraktu!

    Dėl papildomo pločio bondage apykaklė atrodo dar įspūdingiau, o prireikus dar labiau susiaurina kaklą. Dėl to surišimo seanso metu patiriamas intensyvesnis paklusnumo jausmas, o tai labai jaudina daugelį BDSM gerbėjų. Ypač kai apykaklė užrakinama pakabinama spyna! Vergystės apykaklė yra labai gerai paminkštinta ir reguliuojama kaklo perimetru, kad puikiai priglustų ir būtų nepajudinamai stora, kai reikia. Tvirtas prigludimas kartu su dideliu dėvėjimo patogumu reiškia, kad mūsų apykaklę galima dėvėti ir po įprastais kasdieniais drabužiais (pvz., megztiniu su golfu) dienos metu.

    Prireikus bondage apykaklę galima užrakinti pakabinama spyna. Šiuo tikslu mūsų bondage apykaklėje įrengta rakinama sagtis, kuri yra užrakinimo mechanizmas. Šią sagtį galima užrakinti pakabinama spyna, kad jos nebūtų galima atidaryti ar nuimti. Sagtį sudaro judamoji dalis - sagtis - ir fiksuota dalis, kuri tarnauja kaip spyna. Spynos pakabinama spyna įkišama pro tam skirtą angą ir užrakina sagtį tol, kol spyna nuimama.

    Ši MEO bondage apykaklė jau beveik 20 metų yra vienas populiariausių bondage gaminių tarp vyrų ir moterų, pradedančiųjų ir profesionalų - ir ne veltui. Jos kokybė ir meistriškumas neturi sau lygių, o dėl savo universalumo ši BDSM apykaklė yra privaloma BDSM gerbėjams visame pasaulyje.

    MEO garsėja savo patirtimi odos gaminių srityje! Mūsų meistriškumas suteikia odai šiltą paviršių ir malonų pojūtį. MEO naudojama augalinio rauginimo oda yra ypač plonytė ir atspari dėvėjimui. Išlaikomas odos charakteris, natūralūs nelygumai ir randai dirbtinai neslepiami.

    Dėl minkštos, paminkštintos vidinės pusės ši odinė bondage apykaklė užtikrina ne tik maksimalų komfortą, bet ir ilgaamžiškumą. Dėl daugybės siūtų detalių ir trijų D formos žiedelių ši apykaklė yra universalus bet kokio bondage seanso aksesuaras. Prie D-žiedų galima pritvirtinti kabliukus, grandinėles arba surišimo virves. Trumpai tariant, visas fantazijas galima paversti realybe su šia bondage apykakle.

    Bondage apykaklės sagčiai užrakinti galima naudoti arba įprastą pakabinamą spyną (pridedama), arba MEOBOND skaitmeninę laiko spyną. Skaitmeninė MEOBOND laiko spyna tinka antrankiams ir kulkšnių antrankiams, BDSM apykaklėms, knechtams ir net skaistybės diržams ir užtikrina, kad būsite paleisti tik praėjus nustatytam laikui (ne daugiau kaip 100 valandų). Tačiau į pristatymo apimtį įeina tik pakabinama spyna. MEOBOND laiko užraktą reikia užsisakyti atskirai, tačiau jį verta įsigyti, nes jis puikiai tinka savęs suvaržymo scenarijams.

    Dėl reguliuojamo tvirtinimo ir sagčių bei kniedžių su išgraviruotu MEO logotipu ši bondage apykaklė yra ne tik funkcionali, bet ir vizualiai labai patraukli. Kiekviena šios apykaklės detalė sukurta itin kruopščiai, kad būtų užtikrintas maksimalus komfortas. O su pridedama odos priežiūros instrukcija galite būti tikri, kad jūsų odinė vergystės apykaklė visada išliks geriausios būklės.

    Ši graži vergystės apykaklė - tai didžiausias pasyvaus partnerio momentinio prieinamumo ir paklusnumo simbolis. Tad ko laukiate? Atraskite vieną gražiausių bondage apykaklių MEO jau šiandien ir patirkite užburiantį malonumo, dominavimo ir paklusnumo pasaulį!

    Daugiau informacijos:

    • Užrakinama odinė bondage apykaklė
    • Itin platus (60 mm aukščio)
    • Unisex, skirta vyrams ir moterims
    • Su 3 D formos žiedais grandinėms, bondage virvei ar pavadėliui pritvirtinti.
    • Medžiaga: natūrali oda, metalas
    • BDSM apykaklė yra daugkartinio reguliavimo aplink kaklą.
    • Plotis: apie 60 mm, ilgis: apie 48 cm
    • Pristatymo apimtis: BDSM apykaklė, aksominis laikymo maišelis, odos priežiūros instrukcija, 1 panaši pakabinama spyna su 2 raktais.
    • Prie šios apykaklės taip pat siūlome odinius antrankius ir kulkšnių antrankius.
    • Šią bondage apykaklę galima įsigyti ir neužrakinamą.
    • MEO yra registruotas MEO Germany, vienos iš pirmaujančių pasaulyje BDSM gaminių tiekėjų, pasižyminčios išskirtine BDSM gaminių gamybos patirtimi, prekių ženklas.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Very well made

    This is a good well made collar.Its also comfortable and useful. I would recomend this to anyone willing to go further. :)

    • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Fantastic Collar!

    I have a very big neck and it's way big enough. Can be tightened just enough to remind you it's on at all times.

    • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Leder ist sehr, sehr gut verarbeitet.

    Das Leder ist sehr, sehr gut verarbeitet.
    Das Bondage-Halsband ist angenehm zu tragen und hat keine unangenehmen Kanten.
    Super Preis/Leistungs-Verhältnis (wenn man anschaut, was so was in einem Erotikshop vor Ort kosten würde).
    Ich bin wirklich äußerst positiv überrascht und gebe daher 5 Sterne. (Das selbe gilt übrigens für zugehörigen Handfesseln aus der Serie San Francisco!)

    • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Yay! I've found it at last!

    I've bought soooo many collars in the past and they are never quite right.

    Collars often have too much of a gap between the fastenings so you can't get the right level of tightness... they are either too loose or else they will strangle you! Well, this one has lovely close tightening gaps so you can make it fit, then make it just a liiiittle bit tighter. ;)

    It has enough fastening options to fit most necks I Also, the leather is lovely and soft and the seams have been nicely turned in on themselves so there are no harsh edges so it doesn't chafe or cut in at all.

    The little ring on the front (or back, if you prefer!) is very handy for all manner of attachments from cuffs to leashes... and it has a swivel action too, which is most cool and means your leash doesn't get itself tied up in knots when you are leading poor doggy around. :o)

    • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Lockable Bondage Collar

    We've bought collars in the past that looked great, but caused irritation with prolonged wear. This collar certainly looks the part, but can be worn for extended periods, which adds to the effect.

    The leather (apparently!) feels really nice on the skin and it's a true quality item, which is fortunate because I suspect it'll be worn often!

    • 3 iš 4 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

     Užrakinama odinė vergystės apykaklė - plati versija

    Užrakinama odinė vergystės apykaklė - plati versija

    Populiari tarp labai dominuojančių šeimininkų ir šeimininkių, ši užrakinama MEO bondage apykaklė yra BDSM aksesuaras, pabrėžiantis dominavimą ir paklusnumą iki kraštutinumo! Ši apykaklė, kurios aukštis apie 60 mm, aiškiai išsiskiria iš įprastų bondage apykaklių. Jame įrengtos 3 praktiškos D formos kilpos, todėl prireikus jį galima užrakinti skaitmeniniu laiko užraktu!

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: