Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analiniai kištukai

Naujienlaiškis

fisting Dildo 24 cm su "Vac-U-Lock

Mūsų kumščio dildo itin intensyviai stimuliuoja ir suteikia visiškai tikrovišką fistingo patirtį. Ypač kai naudojate juodą kumštį su mūsų sekso aparatu arba serijos "Fuck & Play" priedais.

Daugiau informacijos

3107/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Mūsų kumščio dildo itin intensyviai stimuliuoja ir suteikia visiškai tikrovišką fistingo patirtį. Ypač kai naudojate juodą kumštį su mūsų sekso aparatu arba serijos "Fuck & Play" priedais. Iš lankstaus vinilo pagamintas kumščio dildo, kaip rodo pavadinimas, yra sukurtas pagal stiprios vyriškos rankos modelį. Ištiesto piršto forma iš karto paruošta fistingui ir leidžia jautriai įsiskverbti nepertempiant sfinkterio, o tai idealiai tinka analiniams mokymams. Mūsų kumščio dildo - tai puikus iššūkis jums, kurį įvaldžius žadamas nepaprastas analinis malonumas. Tačiau mūsų fisting Kumštis gali pasiūlyti daug daugiau su Fuck & Play priedais...

     

    Dėl "Vac-U-Lock" (paslėptos angos kumščio pagrinde) kumštis suderinamas su mūsų dulkinimo mašinėlėmis ir visais mūsų serijos "Fuck & Play" priedais. Spauskite čia ir nustebkite, kokius universalius priedus galite naudoti, kad suteiktumėte šiam gražuoliui dar daugiau dulkinimo galios.

     

    Kuo šis dildo / kištukas toks ypatingas?

     

    Šis kumštelis suderinamas su "Doc Johnson" "Vac-U-Lock™" sistema ir gali būti naudojamas su atitinkamu dirželiu, mūsų serijos "Fuck & Play" priedais arba mūsų dulkinimo mašina. Vibratorius yra lankstus, tačiau pakankamai tvirtas, kad pasiektų bet kurią giliai jūsų viduje esančią vietą! Jis iš tiesų daro viską ir tinka visiems sekso variantams. Šiek tiek "Extremeo" purškalo palengvins jo naudojimą analiniu būdu! Šis puikus sekso žaisliukas pagamintas iš vinilo, todėl suderinamas su visais MEO® lubrikantais.

     

    Ką reiškia Vac U Lock™?

     

    Tai labai lengva paaiškinti, nes iš tikrųjų viskas vyksta taip pat, kaip namuose - kištukas įkišamas į kištukinį lizdą! Kai "kištukas" yra priedėlio adapterio kištukas, o "lizdas" yra profiliuota anga dildo apačioje. Vac-U-Lock™ sistema reiškia keičiamąją sistemą, kai skirtingus dildes galima lengvai ir greitai sujungti su Vac-U-Lock™ priedu. Ši sistema naudojama su daugeliu dildžių, sekso žaislų ir priedų, pvz., taip pat su dulkinimo mašinėlėmis, taip pat su kitais praktiniais priedais (dirželiais, diržais, diržais, dildžių rankenomis, jungiamaisiais kištukais, siurbtukais, vibracijos varikliais ir t. t.). Ir kodėl? Todėl, kad labai praktiška ir nebrangu derinti skirtingus žaislus ir priedus tarpusavyje ir taip sutaupoma daug pinigų.

     

    Medžiaga ir priežiūra:

     

    Šis vibratorius / butt plug pagamintas iš aukščiausios klasės vinilo. Medžiaga yra neapsakomai lanksti ir slidi. Kartu mūsų naudojamas vinilas yra labai stabilus, todėl jūsų kumštelis tarnaus ilgai. Kumščio dildo galite valyti švelniu muilu ir vandeniu. Tačiau norint kruopščiai išvalyti, rekomenduojame reguliariai naudoti mūsų purškiklį VERYCLEAN.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • fisting butt plug Dildo su "Vac-U-Lock™
    • Bendras ilgis 25 cm
    • Įkišamas ilgis 23 cm
    • Didžiausias perimetras 23 cm
    • Didžiausias skersmuo 7,3 cm
    • Medžiaga: vinilas, be ftalatų, lengvai valomas ir nekenksmingas odai
    • Lubrikantas: Rekomenduojame mūsų lubrikantus FUCKSLUT, EZ2FUCK arba MANCUNT.
    • Valymas: Šiltas vanduo ir mūsų žaislų valiklis VERYCLEAN
    • Mūsų EXTREMEO purškalas atpalaiduoja jūsų sfinkterį ir palengvina įkišimą.
    • Į "Vac-U-Lock™" seriją įeina platus suderinamų dildžių arba analinių kaiščių ir atitinkamų priedų asortimentas.
    • Suderinama su "Vac-U-Lock™", Fuck & Play iš MEO®, "Hunglock", "Hung System" ir "HiSmith" bei daugeliu kitų prekių ženklų.
    • Vac U Lock™ yra Doc Johnson prekės ženklas.



    Fuck & Play Accessories by MEO

    Fuck & Play Priedai

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Super Material

    Super Material und die Form ist total realistisch. Ich benutze die Faust wenn ich allein bin zusammen mit dem Easy Squat oder mit dem passenden Griff und/oder auch mit dem Saugnapfzubehör.

      Parašykite savo atsiliepimą

      fisting Dildo 24 cm su "Vac-U-Lock

      fisting Dildo 24 cm su "Vac-U-Lock

      Mūsų kumščio dildo itin intensyviai stimuliuoja ir suteikia visiškai tikrovišką fistingo patirtį. Ypač kai naudojate juodą kumštį su mūsų sekso aparatu arba serijos "Fuck & Play" priedais.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: