Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

BDSM apykaklės

Naujienlaiškis

Odinė BDSM apykaklė su spygliais ir D žiedais

Odinė BDSM apykaklė su spygliais buvo kruopščiai pagaminta ir tarnauja kaip vergo bausmė per surišimo seansus. Spygliai yra apykaklės vidinėje pusėje. Prie apykaklės pritvirtinus pavadėlį, užtenka lengvai, trumpai patraukti pavadėlį ir apykaklės spygliai bus aiškiai juntami Bottom.

Daugiau informacijos

2460/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Odinė BDSM apykaklė su spygliais buvo kruopščiai pagaminta ir tarnauja kaip vergo bausmė per surišimo seansus. Spygliai yra apykaklės vidinėje pusėje. Kai prie apykaklės pritvirtinate pavadėlį, užtenka lengvai, trumpai patraukti pavadėlį ir apykaklės spygliai bus aiškiai pastebimi Bottom.

     

    Odinė BDSM apykaklė su spygliais yra pagaminta iš paminkštintos, susiūtos odos ir turi tris D formos žiedus. Klasikinė, gražiai pagaminta apykaklė turi ypač minkštą paminkštinimą, todėl, be viduje esančių smaigų, ją dėvėti labai patogu. Kraštai kruopščiai susiūti, kad net ilgai nešiojant nebūtų spaudimo taškų. Apykaklės apimtį galima reguliuoti, todėl ji tinka ir moterims, ir vyrams.

     

    Dėl trijų D formos žiedų apykaklę galima optimaliai integruoti į surišimo seansą, kad griežtu fiksavimu jautriai apribotumėte judesių laisvę. Prie žiedų taip pat galima pritvirtinti pavadėlį arba surišimo virves, jei pageidaujate, kad jūsų surišimas Bottom būtų ypač paklusnus.

     

    Ar galiu derinti odinę BDSM apykaklę su spygliais ir D formos žiedais su kitais surišimo reikmenimis?

     

    Taip, absoliučiai. BDSM apykaklę galite derinti su vergo pavadėliu, mūsų BDSM antrankiais arba kulkšnių antrankiais ir išskleistuoju diržu. Žinoma, per surišimo seansą taip pat galite naudoti burnos kandiklį ir (arba) raištį akims. Žinoma, taip pat galite naudoti daugelį mūsų SM žaislų, pavyzdžiui, spenelių spaustukus arba CBT žaislus, pvz ball stretcher su spygliais arba be jų.

     

    Kuo skiriasi nuo kitų BDSM apykaklių?

     

    Turėtumėte atsižvelgti į tai, kad BDSM apykaklė labiau tinka patyrusiems naudotojams ir sunkesniems surišimo žaidimams dėl integruotų smaigalių. Jei norite įsigyti BDSM apykaklę, MEO ® bondage parduotuvėje rasite platų BDSM apykaklių, pagamintų iš odos, neopreno, plieno ir net veganiškos odos, asortimentą.

     

    Kaip naudoti odinę BDSM apykaklę? Svarbūs pasirinkimo kriterijai!

     

    Kai prie vergo apykaklės tvirtinate pavadėlį, užtenka lengvai, trumpai patraukti pritvirtintą pavadėlį ir apykaklės smaigaliai bus aiškiai pastebimi. Žinoma, taip pat galite ją naudoti kaip griežtą šunų apykaklę prie puppy Play ir kaip BDSM apykaklę ypač nepaklusniems užpakaliukams. BDSM apykaklę taip pat galima naudoti viršutinei ar apatinei kojų daliai fiksuoti ekstravagantiškesnių surišimo seansų metu ir papildomai fiksuoti viršutinę rankų dalį griežtose "išskleisto erelio" padėtyse. Be to, odinę apykaklę galite naudoti kaip vergo bausmę griežtai auklėjant užpakaliuko nusižengimus.

     

    Kaip prižiūrėti ir valyti odinę BDSM apykaklę?

     

    Spyglius turėtumėte valyti higieniškai su mūsų purškiamuoju VERYCLEAN purkštuvu. Intensyvesnei odinės BDSM apykaklės priežiūrai retkarčiais naudokite gerą odos tepalą lygiai odai. Natūralų odos tepalą sudaro daug natūralių medžiagų, pavyzdžiui, bičių vaškas, ricinos aliejus, rapsų aliejus, kokosų aliejus ir kt. Šie natūralūs riebalai lėtai įsigeria į odą. Dėl to oda išlieka elastinga. Tik tinkamai prižiūrint odinius surišimo gaminius, jie išliks geros būklės ir bus atitinkamai patvarūs bei ilgaamžiai.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Odinė BDSM apykaklė su 3 D formos žiedais
    • Vidinėje pusėje yra spygliai.
    • Tarnauja kaip vergo bausmė per surišimo seansus.
    • Medžiaga: natūrali oda.
    • Plotis apie 6,5 cm, ilgis apie 45 cm.
    • Kokybė: su meile pagamintas rankomis, kad būtų užtikrinti aukščiausi kokybės standartai.
    • Natūralus produktas: Oda yra natūrali medžiaga, ypač tinkama surišimo priemonėms gaminti.
    • Unikalumas: Mūsų surišimo gaminiai, tokie kaip ši BDSM apykaklė, yra rankų darbo unikalūs gaminiai.
    • Diskretiškumas: Jie siunčiami nepastebimoje dėžutėje, iš kurios nesimato turinio.
    • MEO ® yra bondage gaminių lyderė. Čia, internetinėje bondage parduotuvėje, rasite viską, ko reikia bondage seansui: BDSM odiniai antrankiai, kulkšnių antrankiai, išskleidžiamosios juostos, kamuoliukas, užrištos akys, surišimo virvės ir dar daugiau.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Sehr gutes Bondage Halsband für SM

    Ein sehr schönes Bondage Accessoire. Das Halsband mit innenliegenden Dornen ist sehr gut verarbeitet und die Ringe halten auch einem stärkerem Zug stand. Durch die Breite sieht und sitzt das Halsband unglaublich toll am Hals aus. Wenn man die Bewegungsfreiheit des Subs nicht nur einschränken will sondern gleichzeitig noch etwas Dominanz hinzufügen will, dann kann man es mit diesem Halsband auf alle Fälle tun.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Odinė BDSM apykaklė su spygliais ir D žiedais

    Odinė BDSM apykaklė su spygliais ir D žiedais

    Odinė BDSM apykaklė su spygliais buvo kruopščiai pagaminta ir tarnauja kaip vergo bausmė per surišimo seansus. Spygliai yra apykaklės vidinėje pusėje. Prie apykaklės pritvirtinus pavadėlį, užtenka lengvai, trumpai patraukti pavadėlį ir apykaklės spygliai bus aiškiai juntami Bottom.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: