Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analiniai kištukai

Naujienlaiškis

Didelis butt plug Saurus milžinas

"MEO®" butt plug yra didelis analinis kaištis vyrams! Nuo 6 iki 10 cm pločio ir 20 cm ilgio, todėl tai idealus didelis butt plug, skirtas apšilimui prieš fistingą ir analinį seksą. Milžiniškas analinis kaištis yra itin raguotos formos ir lygaus paviršiaus, todėl jį ypač lengva įkišti.

Daugiau informacijos

2546/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    "MEO®" butt plug yra didelis analinis kaištis vyrams! Nuo 6 iki 10 cm pločio ir 20 cm ilgio, todėl tai idealus didelis butt plug, skirtas apšilimui prieš fistingą ir analinį seksą. Milžiniškas analinis kaištis yra itin raguotos formos ir lygaus paviršiaus, todėl jį ypač lengva įkišti. Dėl plačios kojelės butt plug puikiai tinka jodinėjimui.

     

    Kaip naudoti analinį kaištį?

     

    Paprasčiausiai naudokite butt plug intuityviai! Įkiškite jį analiniu būdu ir mėgaukitės juo, o užpakaliuko kištuko apimties forma jau po pirmųjų kelių centimetrų masažuoja visas karštąsias vietas. Butt plug gerai laikosi ant lygių paviršių, pavyzdžiui, plytelių, ir leidžia važiuoti be rankų.

     

    Kuo ypatingas šis užpakaliuko kištukas?

     

    Visiškai šauni forma ir būtent tokio dydžio milžiniškas analinis kaištis. Be to, įtikinama medžiaga, kuri yra pakankamai stabili ir kartu lanksti, kad galėtumėte pajusti butt plug būtent tose vietose, giliai savo viduje! Mūsų butt plug visiškai jus užpildys ir garantuos intensyvų pasitenkinimą.

     

    Kokį lubrikantą turėčiau naudoti šiam butt plug?

     

    Šiam butt plug rekomenduojame mūsų hibridinius lubrikantus MANCUNT arba FORMULA X. MANCUNT sujungia dviejų pasaulių privalumus: Jis slysta kaip silikonas ir nuplaunamas taip pat lengvai kaip vanduo. Dėl MANCUNT užpakaliuko kištuko naudojimas tampa nuostabiu malonumu. Užtepkite pakankamai lubrikanto ant butt plug ir įkiškite šiek tiek į išangę naudodami mūsų "Lube Shooter" (spustelėkite čia ). Taip pat patartume naudoti mūsų "Extremeo" purškiklį. Šis purškiklis yra puikus pasirinkimas tiek analinio sekso pradedančiajam, tiek patyrusiam didelių analinių kaiščių gerbėjui. Ypatingas "Extremeo" poveikis skatina lengvą įsiskverbimą ir taip lemia atsipalaidavimą bei aistringą malonumą. Purškalas veikia neprarandant pojūčių, sumažina skausmingą sfinkterio jautrumą ir padeda pasiekti nevaržomų malonumų su dideliu analiniu kaiščiu.

     

    Svarbūs patarimai, kaip naudoti ir valyti analinį kaištį:

     

    Šis butt plug pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, kurioje nėra ftalatų. Milžiniško analinio kaiščio medžiaga yra nuostabiai lanksti ir slidi. Be to, mūsų naudojama medžiaga yra labai stabili, todėl jūsų butt plug išsilaikys ilgai. Tačiau prieš naudodami butt plug, turėtumėte jį kruopščiai išvalyti. Paprastai pakanka šilto vandens ir švelnaus muilo. Jį galite kruopščiai išvalyti mūsų purškiamuoju VERYCLEAN purkštuvu. Žinoma, ypač svarbu valyti po naudojimo. Prieš naudodami butt plug taip pat galite patys naudoti analinį prausiklį, kad išvalytumėte žarnyną. Mūsų parduotuvės kategorijoje "Analiniai dušai" (spustelėkite čia ) rasite didelį pasirinkimą.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Didelis butt plug, analinis kaištis vyrams (Giant Anal Plug)
    • Pagaminta Europoje! Šį analinį sekso žaisliuką jums pagamino MEO™ Europoje!
    • Medžiaga: Vinilas, be ftalatų, lengvai valomas ir nekenksmingas odai
    • Lubrikantas: Rekomenduojame mūsų lubrikantus FUCKSLUT, EZ2FUCK, MANCUNT arba FORMULA X HYBRID.
    • Valymas: Šiltas vanduo ir mūsų žaislų valiklis VERYCLEAN
    • Nebijokite didelių sekso žaisliukų analinio sekso metu: mūsų EXTREMEO purškiklis atpalaiduoja sfinkterio raumenis ir palengvina įvedimą

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Macht süchtig

    Er füllt einen richtig aus. Geiles Teil

      Vertinimas 

      Auch Heteromänner mögen ihn

      Sehr schöner Arschbohrer !!

        Parašykite savo atsiliepimą

        Didelis butt plug Saurus milžinas

        Didelis butt plug Saurus milžinas

        "MEO®" butt plug yra didelis analinis kaištis vyrams! Nuo 6 iki 10 cm pločio ir 20 cm ilgio, todėl tai idealus didelis butt plug, skirtas apšilimui prieš fistingą ir analinį seksą. Milžiniškas analinis kaištis yra itin raguotos formos ir lygaus paviršiaus, todėl jį ypač lengva įkišti.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Kiti klientai taip pat pirko:

        30 kitų tos pačios kategorijos prekių: