Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analiniai kištukai

Naujienlaiškis

Analinis tempimas butt plug - Anal Tunnel Plug

Analinis tempimas butt plug yra Anal Tunnel Plug kuris palaiko plačiai atvertą išangę. Ergonomiškos formos 4 dydžių analinis sekso žaisliukas, puikiai tinkantis ekstremaliam analiniam ištempimui ir kartu analiniam įsiskverbimui. Vienodai tinkamas tiek vyrams, tiek moterims, šis anatominis butt plug ypač patogiai priglunda ir gali būti nešiojamas ne tik visą dieną, bet net 24

Daugiau informacijos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Analinis tempimas butt plug tai Anal Tunnel Plug, kuris palaiko plačiai atvertą išangę. Ergonomiškos formos 4 dydžių analinis sekso žaisliukas , puikiai tinkantis ekstremaliam analiniam ištempimui ir kartu analiniam įsiskverbimui. Vienodai tinkamas tiek vyrams, tiek moterims, šis anatominis butt plug itin patogiai priglunda ir gali būti nešiojamas ne tik visą dieną, bet net 24 valandas per parą. Puikiai tinka pradedantiesiems, patyrusiems naudotojams ir profesionalams.

     

    Analinio tempimo butt plug garantuoja ekstremalų vaizdą viduje, tarnauja kaip pasiruošimas ekstremaliam analiniam lytiniam aktui, dideliems dildo ar dulkinimui kumščiu, taip pat suteikia puikią galimybę tvariai ištempti išangę ir pasiekti ryškių rezultatų. Tai taip pat puikus sekso žaislas BDSM seansui.

     

    Analinio tempimo butt plug siūlo privalumus, kurie įtikina ir pradedančiuosius, ir profesionalus! Anal Stretching butt plug yra kokybiškas MEO ®, pirmaujančios BDSM internetinės parduotuvės iš Vokietijos, gaminys! Geriausias meistriškumas ir gerai apgalvotas medžiagų pasirinkimas užtikrina ilgalaikį malonumą su šiuo anatomiškai tobulos formos butt plug, pagamintu iš aukštos kokybės silikono.

     

    Ar galiu derinti išangės tempimo butt plug su kitais priedais?

     

    TAIP - ir turėtumėte! Pavyzdžiui, su ypatingu DILDO: analinį tempimo butt plug (priklausomai nuo analinio kištuko dydžio) galite naudoti su ypač ilgu ir plonu Analgeddon® Dildo, kuris išpildys jūsų svajones apie gilų įsiskverbimą. Šio 2,5 cm skersmens ir maksimalaus 45 cm ilgio dildo yra puikus papildymas! Arba su SLINGU: tinkamoje padėtyje ir nuo nuovargio, kai jus naudoja analiniu būdu, ypač gerai tinka mūsų Fuck & Play sling . Mūsų sling pastato jus į labai "kviečiančią" padėtį, kurioje galite laukti kito "svečio" plačiai išskėtusi kojas. O kaip dėl mūsų ARSCHPUMPE: norite, kad jus pripildytų skysčių, pavyzdžiui, lubrikanto, vandens ar alaus? Tam puikiai tinka mūsų didžiulis klizmos švirkštas "Grandezza"! Juo galite siurbti pasirinktus skysčius ir tada pumpuoti juos į užpakalį!

     

    Ar galiu naudoti analinį tempimą butt plug ir kaip pradedantysis?

     

    Siūlome keturių skirtingų dydžių analinio tempimo purkštukus butt plug, kurie, priklausomai nuo dydžio, tinka pradedantiesiems, patyrusiems naudotojams ir profesionalams.

     

    Svarbūs patarimai, kaip valyti Anal Stretching Butt Plug:

     

    Prieš naudodami Anal Stretching butt plug, turėtumėte jį kruopščiai išvalyti. Paprastai pakanka šilto vandens ir švelnaus muilo. Higieninį valymą galima atlikti naudojant mūsų purškiklį VERYCLEAN. Mūsų Anal Stretching butt plug yra pagamintas iš silikono be ftalatų ir turi neporėtą paviršių, todėl bakterijos ir nešvarumų dalelės negali per stipriai prikibti. Žinoma, ypač svarbu valyti po naudojimo. Prieš naudodami analinį tempimą butt plug ir pristatydami vaikinams plačiai atvertą išangę, taip pat galite naudoti analinį prausiklį, kad išvalytumėte žarnyną!

     

    Analinis tempimas butt plug 4 dydžių:

     

    • butt plug Jei esate pradedančioji: ilgis 7,2 cm, pėdos skersmuo 5,6 cm, strypo skersmuo 3,3 cm, butt plug skersmuo 5,3 cm ir 4,5 cm, anga 2,5 cm.
    • Analinis tempimas butt plug MEDIUM, jei jau esate treniruoti: ilgis 8,5 cm, pėdos skersmuo 6,7 cm, strypo skersmuo 4 cm, butt plug skersmuo 6 cm ir 5,3 cm, anga 3 cm.
    • Analinis tempimas butt plug in LARGE, jei esate profesionalas: ilgis 9,8 cm, pėdos skersmuo 7,5 cm, strypo skersmuo 4,6 cm, butt plug skersmuo 6 cm ir 7 cm, anga 3,5 cm.
    • Analinis tempimas butt plug in X-LARGE, jei jums niekas nėra pakankamai didelis: ilgis 11 cm, pėdos skersmuo 8,3 cm, strypo skersmuo 5,4 cm, butt plug skersmuo 8 cm ir 7 cm, anga 4,4 cm.

     

    Kokį lubrikantą turėčiau naudoti Anal Stretching Butt Plug?

     

    Visada turėtumėte į tai atkreipti dėmesį: Anal Stretching Butt Plug butt plug rekomenduojame naudoti vandens pagrindo lubrikantą, pavyzdžiui, Aquameo. Lubrikantu sudrėkinkite ir išangę, ir analinį tempimo kištuką butt plug. Mūsų EXTREMEO purškiklis palengvina išangės tempimą ir leidžia net jautriems naudotojams lengvai įkišti Anal Stretching butt plug. Nenaudokite silikono pagrindo lubrikantų, nes jie pažeistų aukštos kokybės analinio tempimo butt plug medžiagą!

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Anal Stretching butt plug, skirtas ekstremaliam analiniam tempimui(analinis tempimas vyrui)
    • Nuolatinis analinis tempimas
    • Paruošia analiniam lytiniam aktui, dildo žaidimams ar fist fuck'ui.
    • Ilgalaikiai ir gerai matomi rezultatai.
    • Medžiaga: silikonas, be ftalatų.
    • Analinis tempimas butt plug gali būti naudojamas su visais MEO ® vandens pagrindo lubrikantais.
    • Extremeo ® purškiklis palengvina įvedimą!
    • Rekomenduoja MEO ®, specializuota internetinė analinių sekso žaislų parduotuvė.

     

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Anal Stretching

    Il prodotto è ottimo, il materiale è morbido e piacevole al tatto, arrivato in tempi brevissimi, fa il suo "dovere". Forse sarebbe stata meglio la misura più alta. Probabilmente sarà il mio prossimo acquisto.

      Vertinimas 

      Amazing quality

      These are made of the softest silicon I've ever felt.flexible,yet firm enough to insert.great product.

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Sitzt gut, recht ausgewogen zwischen Bequem und festem sitz. Fle

      Sitzt gut, flexibilität sehr gut. Meine zweitbeste Wahl in L

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Butt Plug *****

      Mi sento come una figa quando uso il butt plug.

      • 0 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Sitzt und hält gut alles in Ordnung

      Sitzt und hält gut alles in Ordnung

      • 1 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Perfekt für Anal Dehnung

      Sehr interessanter Anal Plug, wenn man erst mal weiß wie man ihn richtig einführt. Perfekt für Anal Dehnung, Einläufe oder Watersports!

      • 3 iš 4 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Analinis tempimas butt plug - Anal Tunnel Plug

      Analinis tempimas butt plug - Anal Tunnel Plug

      Analinis tempimas butt plug yra Anal Tunnel Plug kuris palaiko plačiai atvertą išangę. Ergonomiškos formos 4 dydžių analinis sekso žaisliukas, puikiai tinkantis ekstremaliam analiniam ištempimui ir kartu analiniam įsiskverbimui. Vienodai tinkamas tiek vyrams, tiek moterims, šis anatominis butt plug ypač patogiai priglunda ir gali būti nešiojamas ne tik visą dieną, bet net 24

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: