Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analiniai dušai

Naujienlaiškis

Labai ilgas analinis dušas - 58 cm

Su revoliuciniu 58 cm ilgio analiniu dušu iš lankstaus silikono MEO atveria naujas intymios higienos galimybes. Ilgas analinis dušelis tinka kasdieniam naudojimui - tiek į makštį, tiek į analinę angą - ir užtikrina nepakartojamą gaivumą bei švarą. Dėl įspūdingo ilgio analinis dušelis ypač populiarus fistingo scenoje.

Daugiau informacijos

3590/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Šis itin ilgas silikoninis analinis dušelis pradžiugins fistingo bendruomenę!

    MEO atveria naujas intymios higienos galimybes su revoliuciniu 58 cm ilgio analiniu dušeliu iš lankstaus silikono. Ilgas analinis dušelis tinka kasdieniam naudojimui - tiek į makštį, tiek į analinę angą - ir užtikrina nepakartojamą gaivumą bei švarą. Dėl įspūdingo ilgio analinis dušelis ypač populiarus fistingo scenoje. Nepaprastas ilgis leidžia atlikti gilesnį ir kruopštesnį valymą nei naudojant įprastus analinius dušus. Ypač intensyviems ir ekstremaliems seksualiniams žaidimams, pvz fisting 58 cm ilgio ilgas analinis dušelis užtikrina optimalų komfortą ir kruopštų švarumą, kurio jums reikia. Su šiuo MEO analiniu dušu galite pasikliauti visapusiškai švariu ir gaiviu pojūčiu visur ir visada, kur ir kada to reikia.

    Su MEO renkatės švelnią ir malonią intymią priežiūrą - vidinę švarą, kurią galite pajusti.

    Dėl higieniškos silikono medžiagos itin ilgas analinis dušas užtikrina švelnų ir kruopštų valymą, kuris prisitaiko prie jūsų poreikių. Lengvas naudojimas ir diskretiškumas yra savaime suprantamas dalykas. Tai reiškia, kad analinį dušelį be jokių problemų galima naudoti ir keliaujant.

    Kaip naudoti analinį dušelį?

    Kad analinis dušelis būtų patogus ir veiksmingas, rekomenduojama vandenį pašildyti iki kūno temperatūros. Geriausia išangę išvalyti likus maždaug 45 minutėms iki analinių santykių, kad būtų užtikrinta optimali švara. Lytinių santykių ar analinio dušo metu neturėtų trūkti dviejų nepakeičiamų palydovų: Lubrikantas ir atpalaiduojanti atmosfera. Aukštos kokybės vandens pagrindo lubrikantas, pavyzdžiui, "Aquameo", užtikrina, kad labai ilgą analinį dušą galima įkišti be vargo ir švelniai, nesvarbu, ar tai būtų analinis, ar vaginalinis dušas.

    Lankstaus silikoninio analinio dušo akcentai:

    • MEO analinis dušelis vertinamas už paprastą naudojimą. Kaip patikimą dušo ritualo priedą analinį dušelį galima lengvai prijungti prie dušo žarnos.
    • Lanksti silikoninė medžiaga švelniai prisitaiko prie jūsų anatomijos ir leidžia saugiai ir kruopščiai valyti - idealiai tinka makšties ir išangės sričiai. Dėl veiksmingo valymo visada jausitės gaivūs ir švarūs.
    • Mūsų analiniai dušai buvo specialiai sukurti jautriausioms jūsų kūno vietoms prižiūrėti su didžiausiu rūpestingumu ir atsidavimu. Silikoninius analinius dušus ne tik lengva naudoti, bet ir jie itin patvarūs, nes silikonas žinomas kaip tvirta ir atspari medžiaga.
    • Nesvarbu, ar pradedate naudoti intymius dušus, ar turite patirties ir ieškote aukštos kokybės gaminio, silikoniniai analiniai dušai suteikia geriausią iš abiejų pasaulių - patogumą ir saugumą. Galite atsipalaiduoti, jaustis saugūs ir sutelkti dėmesį į tai, kas iš tiesų svarbu - savo asmeninę higieną ir gerovę.


    Daugiau informacijos:

    • Ypač ilgas silikoninis analinis dušelis
    • Galima naudoti kaip analinį ir makšties prausiklį.
    • Dušo galvutė tinka visoms dušo žarnoms su standartiniu pusės colio sriegiu.
    • Itin lankstus, lengvai prisitaiko prie anatomijos.
    • Tinka visiems vandens pagrindo lubrikantams.
    • Bendras ilgis: 58 cm, įterpiamas ilgis 56 cm, Ø 1,6 cm mažiausias rutuliukas, Ø 2,4 cm storiausias ir paskutinis rutuliukas
      Žarna apie 2 cm
    • Spalva: juoda
    • Medžiaga: silikonas, be ftalatų
    • Mes nedarome jokių kompromisų, kai kalbama apie mūsų intymių ir analinių dušų kokybę ir saugumą. MEO kasdien dirbame, kad nuolat gerintume kokybę ir pirmiausia rūpintumėmės jūsų pasitenkinimu.
    • MEO ir "Aquameo" yra registruotieji MEO prekių ženklai Vokietijoje.



    Naudoti analinį prausiklį prieš analinį seksą svarbu dėl kelių priežasčių:

    1. Higiena: Prieš tai apsiprausus analiniu prausikliu galima pašalinti nepageidaujamus nešvarumus ir bakterijas, todėl sumažėja infekcijos rizika ir užtikrinama didesnė švara.

    2. Komfortas: Naudodami analinį prausiklį galite apskritai jaustis švariau ir patogiau, todėl seksualinė patirtis tampa malonesnė.

    3. Prevencija: Analinio sekso metu bakterijos gali lengvai išplisti į kitas kūno vietas ir ten sukelti infekcijas. Kruopštus valymas analiniu dušu prieš lytinius santykius gali užkirsti tam kelią.

    Analinis dušas taip pat gali būti naudingas po analinių santykių:

    1. Higiena: Analinis dušas padeda pašalinti lubrikanto, prezervatyvo likučius ar kitus likučius.

    2. Higiena: Analinis dušas padeda pašalinti lubrikanto likučius, prezervatyvo likučius ar kitus likučiussveikata: Analinis dušelis gali padėti sumažinti infekcijos riziką, nes pašalina kenksmingas bakterijas.

    3. Komfortas: Analinis dušelis gali padėti jaustis gaiviau ir švariau po analinių santykių.

    Pastaba: Per dažnas arba per dažnas analinio dušelio naudojimas gali sutrikdyti natūralią žarnyno florą ir sukelti dirginimą.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    This product works great

    I inserted it before attaching it to the shower just to see if it would fit all the way, it did! Cleans you out completely. Used it also after the clean out and it was a great feeling.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Labai ilgas analinis dušas - 58 cm

      Labai ilgas analinis dušas - 58 cm

      Su revoliuciniu 58 cm ilgio analiniu dušu iš lankstaus silikono MEO atveria naujas intymios higienos galimybes. Ilgas analinis dušelis tinka kasdieniam naudojimui - tiek į makštį, tiek į analinę angą - ir užtikrina nepakartojamą gaivumą bei švarą. Dėl įspūdingo ilgio analinis dušelis ypač populiarus fistingo scenoje.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: