Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analiniai dušai

Naujienlaiškis

Analinis dušas iš silikono su dušo žarna "The Cleaner Set" Aquameo - 15 cm ilgio

Šis kompaktiškas 15 cm ilgio analinis dušelis yra ypač patogus naudoti ir idealiai tinka tiems, kurie vertina paprastą ir veiksmingą intymią higieną. Tačiau rinkinyje taškus pelno ne tik lanksti silikoninė dušo galvutė - į komplektą taip pat įtraukta aukštos kokybės dušo žarna. Viskas, ko reikia gaiviam ir švariam pojūčiui - tai visas paketas optimaliai intymiajai higienai.

Daugiau informacijos

3557/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    The Cleaner Set -puikus pilnas rinkinys su analine duše ir žarna - kruopščiai intymiajai higienai.

    Kompaktiško 15 cm ilgio analinė dušelė yra ypač patogi naudoti ir idealiai tinka visiems, kurie vertina paprastą ir veiksmingą intymiąją higieną. Tačiau rinkinys balus pelno ne tik dėl lanksčios silikoninės dušo galvutės, skirtos intymiajai higienai - į komplektą taip pat įeina aukštos kokybės dušo žarna. Viskas, ko reikia gaiviam ir švariam pojūčiui - tai visas paketas optimaliai intymiajai higienai.

    Su "Aquameo" renkatės švelnią ir malonią intymią higieną - vidinę švarą, kurią galite pajusti.

    Dėl higieniškos silikono medžiagos "Aquameo" intymusis dušelis garantuoja švelnų ir kruopštų valymą, kuris prisitaiko prie jūsų poreikių. Lengvas naudojimas ir diskretiškumas yra savaime suprantamas dalykas. Tai reiškia, kad intymią dušelę lengva naudoti ir keliaujant.

    Kaip naudoti analinį dušelį?

    Kad analinis dušelis būtų malonus ir veiksmingas, rekomenduojama vandenį pašildyti iki kūno temperatūros. Geriausia išangę išvalyti likus maždaug 45 minutėms iki analinių santykių, kad būtų užtikrinta optimali švara. Lytinių santykių ar analinio dušo metu neturėtų trūkti dviejų nepakeičiamų palydovų: Lubrikantas ir atpalaiduojanti atmosfera. Aukštos kokybės vandens pagrindo lubrikantas, pavyzdžiui, "Aquameo", užtikrina, kad analinį dušą būtų galima įvesti be pastangų ir švelniai, nesvarbu, ar tai būtų analinis, ar vaginalinis dušas.

    Svarbiausi lanksčios silikoninės analinės dušelės akcentai:

    • "Aquameo" intymusis dušelis įvertintas balais už tai, kad jį lengva naudoti. Intymiąją dušinę, kaip patikimą dušo ritualo priedą, galima lengvai prijungti prie dušo žarnos.
    • Lanksti silikono medžiaga švelniai prisitaiko prie jūsų anatomijos ir leidžia saugiai ir kruopščiai valyti - idealiai tinka makšties ir išangės zonai. Dėl veiksmingo valymo visada jausitės gaivūs ir švarūs.
    • Šie intymūs dušai buvo specialiai sukurti jautriausioms jūsų kūno dalims itin kruopščiai ir rūpestingai valyti. Silikoninius analinius dušus ne tik lengva naudoti, bet ir jie itin patvarūs, nes silikonas žinomas kaip tvirta ir atspari medžiaga.
    • Nesvarbu, ar pradedate naudoti intymius dušus, ar turite patirties ir ieškote aukštos kokybės gaminio, silikoniniai analiniai dušai suteikia jums geriausią iš abiejų pasaulių - komfortą ir saugumą. Galite atsipalaiduoti, jaustis saugūs ir susitelkti į tai, kas iš tiesų svarbu - savo kūno higieną ir gerą savijautą.


    Silikoniniai intymūs dušai, palyginti su metaliniais intymiais dušais:

    Atėjo laikas atsisveikinti su įprastomis metalinėmis dušo galvutėmis ir pereiti prie naujos kartos lanksčių ir odai draugiškų silikoninių intymių dušų. Taip ne tik pagerinsite savo asmeninę higieną, bet ir prisidėsite prie geros savijautos. Tikrai pajusite skirtumą. Juk visi turėtume stengtis su meile elgtis su savo kūnu ir suteikti jam geriausią įmanomą priežiūrą. Taigi pradėkime nuo intymios higienos gerinimo ir naudokime tik geriausius produktus. Patirkite visiškai naują švaros ir komforto lygį su revoliuciniu silikoniniu intymiu dušu iš "Aquameo".

    Rinkitės"Aquameo" patikimą gaminį, suteikiantį kokybę ir komfortą kasdienei higienai, nes jūsų kūnas nusipelno tik geriausio.

    Daugiau informacijos:

    • "Aquameo" intymios dušelės iš silikono
    • Galima naudoti kaip analinį ir vaginalinį dušą.
    • "Aquameo" principas: aukštos kokybės intymūs produktai jūsų gerovei. Patirtis, įgyta gaminant lubrikantus, panaudota kuriant intymiuosius dušelius ir stebina kokybe bei rūpestingumu.
    • Dušo galvutė tinka visoms dušo žarnoms su standartiniu pusės colio sriegiu.
    • Itin lanksti, be vargo prisitaiko prie anatomijos.
    • Tinka visiems lubrikantams.
    • Bendras ilgis 15 cm, skersmuo 2 cm, žarnos ilgis 185 cm.
    • Spalva: charakteringa "Aquameo" mėlyna.
    • "Aquameo" intymios dušo žarnos yra keturių dydžių.
    • Medžiaga: silikonas, be ftalatų ir ABS.
    • Mes nedarome jokių kompromisų, kai kalbama apie mūsų intymių ir analinių dušų kokybę ir saugumą. MEO kasdien dirbame, kad nuolat gerintume kokybę ir jūsų pasitenkinimą laikytume svarbiausiu.
    • MEO ir "Aquameo" yra registruotieji MEO prekių ženklai Vokietijoje.


    Naudoti analinį dušą prieš analinį seksą svarbu dėl kelių priežasčių:

    1. Higiena: Prieš tai apsiprausę analiniu dušu galite pašalinti nepageidaujamus nešvarumus ir bakterijas, o tai sumažina infekcijos riziką ir užtikrina didesnę švarą.

    2. Komfortas: Naudodami analinį dušą galite jaustis švariau ir apskritai patogiau, todėl seksualinė patirtis bus malonesnė.

    3. Prevencija: Analinio sekso metu bakterijos gali lengvai išplisti į kitas kūno vietas ir sukelti infekcijas. Prieš tai kruopščiai išvalius analiniu prausikliu galima to išvengti.

    Analinis prausiklis gali būti naudingas ir po analinio sekso:

    1. Higiena: Analinis prausiklis padeda pašalinti lubrikanto, prezervatyvo likučius ar kitus likučius.

    2. Sveikata: Analinis prausiklis gali padėti sumažinti infekcijos riziką, nes pašalina kenksmingas bakterijas.

    3. Komfortas: Analinis prausiklis gali padėti po analinio sekso jaustis gaiviau ir švariau.

    Pastaba: Pernelyg dažnas arba per dažnas analinių dušų naudojimas gali sutrikdyti natūralią žarnyno florą ir sukelti dirginimą.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Top

    Top Analdusche mit Schlauch. Im Vergleich zu der Anal-Dusche, die ich vorher benutzt habe, funktioniert dieses Modell wirklich sehr gut bzw. viel besser. Das liegt natürlich an Material, beziehungsweise der Flexibilität.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Analinis dušas iš silikono su dušo žarna "The Cleaner Set" Aquameo - 15 cm ilgio

      Analinis dušas iš silikono su dušo žarna "The Cleaner Set" Aquameo - 15 cm ilgio

      Šis kompaktiškas 15 cm ilgio analinis dušelis yra ypač patogus naudoti ir idealiai tinka tiems, kurie vertina paprastą ir veiksmingą intymią higieną. Tačiau rinkinyje taškus pelno ne tik lanksti silikoninė dušo galvutė - į komplektą taip pat įtraukta aukštos kokybės dušo žarna. Viskas, ko reikia gaiviam ir švariam pojūčiui - tai visas paketas optimaliai intymiajai higienai.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: