Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analiniai dušai

Naujienlaiškis

Prabangūs analiniai dušai analiniam valymui ir analiniam drėkinimui - Pink Candy

Mūsų prabangus analinis dušas, skirtas intymiai higienai, žada ypač kruopštų valymą prieš analinį seksą. Mūsų analinis dušas yra praktiška ir greitai montuojama dušo galvutė bet kuriai įprastai dušo žarnai.

Daugiau informacijos

2163/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Puikus pasiruošimas analiniam seksui! Valydamiesi analinį seksą su mūsų analiniu prausikliu nebereikės savęs klausti "Kaip veikia analinis prausiklis", nes jį naudoti lengva, saugu ir švaru.

     

    Mūsų prabangus analinis dušelis intymiajai higienai žada ypač kruopštų valymą prieš analinį seksą. Mūsų analinis dušelis yra praktiška ir greitai sumontuojama dušo galvutė bet kuriai įprastai dušo žarnai.

     

    Išlaiko jus tikrai švarius! Mūsų analinis dušelis skirtas švelniam analiniam valymui ne tik analinio sekso mėgėjams, bet ir sveikata bei higiena besirūpinantiems žmonėms.

     

    Kaip naudoti analinį dušą? Naudodami mūsų analinį dušą net pradedantieji gali švelniai išvalyti savo vidurius. Kaip ir naudodami vibratorių, galite atsargiai įkišti mūsų analinį dušą su šiek tiek vandens pagrindo lubrikanto ir mėgautis jausmingu masažu su kruopščiu valymu giliai viduje.

     

    Įdiegimas per trumpą laiką: Mūsų analinis dušas tinka visoms dušo žarnoms su standartiniu 1/2 colio sriegiu - tiesiog atsukite esamą dušo galvutę ir prisukite dušo galvutę.

     

    Svarbiausi akcentai:

     

     

    Patraukli dušo galvutė suteikia maksimalų malonumą ir puikiai paruošia nevaržomiems analiniams ar vaginaliniams santykiams. Intymi higiena dar niekada nebuvo tokia paprasta ir jausminga!

     

    Mūsų praktiškas analinis dušas, pagamintas iš higieniško viso metalo (aliuminio su paviršiaus apsauga), užtikrina ypač kruopščią intymią higieną. Jį galima greitai prisukti prie bet kurios dušo žarnos ir naudoti analiniu arba vaginaliniu būdu.

     

    Vamzdelis yra besiūlis, todėl prireikus jį galima lengvai įkišti su trupučiu lubrikanto.

     

    Analinė priežiūra su analiniu dušu:

     

     

    Analinė priežiūra naudojant analinį dušą yra naudinga kiekvieno žmogaus sveikatai ir higienai. Analiniai dušai dažniausiai naudojami pasiruošti analiniams santykiams. Kadangi jie, skirtingai nei gaubtinės žarnos klizmos, valo tik nedidelę tiesiosios žarnos dalį, naudoti analinį dušą yra lengva ir malonu.

     

    Analinis seksas gali būti jaudinanti ir maloni patirtis tiek moteriai, tiek vyrui. Analinis dušelis yra "pagrindinės erotinės įrangos" dalis. Jis išvalo tiesiąją žarną nuo nešvarumų ir taip užtikrina švarą bei higieną. Taip galima pašalinti baimes ir nuogąstavimus ir niekas netrukdo atsipalaidavusiam analiniam seksui. Kadangi žarnynas neturi natūralios lubrikantinės plėvelės, analinis dušelis turėtų būti naudojamas tik su vandens pagrindo lubrikantu, pavyzdžiui, "Aquameo". Tai apsaugo jautrią sritį nuo sužalojimų ir daro analinį prausimąsi saugų. Todėl analinis dušelis yra nepakeičiama priežiūros priemonė, užtikrinanti švarą ir higieną analinio akto metu ir puikiai paruošianti analiniam seksui.

     

    Daugiau informacijos:

     

     

    • Prabangus analinis dušelis analiniam valymui ir analiniam skalavimui - Pink Candy
    • Analinis dušelis vyrams ir intymus dušelis moterims
    • Analinis dušas arba analinis dušelis apsaugo ne tik nuo nepatogumų, bet ir nuo bakterijų bei virusų.
    • Išmatavimai: Bendras ilgis 20,5 cm, didžiausias skersmuo 2,5 cm, įkišamas ilgis 15 cm
    • Mūsų analiniam dušui įkišti rekomenduojame mūsų lubrikantą Aquameo.
    • Medžiaga: itin higieniškas aliuminis, padengtas paviršiumi
    • Dėl lygaus paviršiaus lengva įkišti
    • Norėdami kruopščiai išvalyti analinį dušelį, prieš ir po kiekvieno naudojimo rekomenduojame naudoti mūsų purškiklį VERYCLEAN.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Ottimo

    Ottimo prodotto come da descrizione per clistere anale e vaginale per uomini e donne semplice da montare facilissimo da usare.
    Per gli uomini posso dire molto utile perché con la semplice pressione di acqua tiepida ripulisce tutto, ottimo da fare prima di avere un rapporto anale, io lo uso e lo ritengo ottimo.
    Per le donne posso dire un prodotto meraviglioso sia per clistere anale ma soprattutto vaginale dove lava internamente con la semplice pressione di acqua tiepida e se si vuole anche stimolante.

      Vertinimas 

      Großartige Analdusche

      Absolut großartig diese Analdusche. Einfach aufgeschraubt an den Duschschlauch, hinein schieben und sauber ist man oder frau. Und nein, der Aufsatz ist auch für Anal-Anfänger nicht zu groß. Vielleicht etwas Gleitgel benutzen, dann geht es locker in die analen Tiefen.

        Vertinimas 

        Tutto ok

        Esperienza molto picevole tutto ok

          Parašykite savo atsiliepimą

          Prabangūs analiniai dušai analiniam valymui ir analiniam drėkinimui - Pink Candy

          Prabangūs analiniai dušai analiniam valymui ir analiniam drėkinimui - Pink Candy

          Mūsų prabangus analinis dušas, skirtas intymiai higienai, žada ypač kruopštų valymą prieš analinį seksą. Mūsų analinis dušas yra praktiška ir greitai montuojama dušo galvutė bet kuriai įprastai dušo žarnai.

          Parašykite savo atsiliepimą

          Kiti klientai taip pat pirko:

          30 kitų tos pačios kategorijos prekių: