Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Varpos žiedai

Naujienlaiškis

Tainted Love Cock Ring

Silikono Tainted Love Cock Ring apgaubia išsipūtusius kamuoliukus ir kietą varpą, suteikia įspūdingą push-up efektą ir kartu stimuliuoja tarpvietę. Kartą jį užsidėję, nenorėsite nuimti šio nuostabaus Tainted Love Cock Ring.

Daugiau informacijos

2453/00

29,90 €


-5,00 €

24,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Silikono Tainted Love Cock Ring apgaubia išsipūtusius kamuoliukus ir kietą varpą, suteikia įspūdingą push-up efektą ir kartu stimuliuoja tarpvietę. Kartą jį užsidėję, nenorėsite nuimti šio gražaus Tainted Love Cock Ring.

     

    Svarbiausi akcentai:

     

    • Penio / sėklidžių žiedas pagamintas iš geriausio silikono.
    • Kraujospūdžio efektas: tvirtesnei ir ilgiau trunkančiai erekcijai.
    • Nuostabi papildoma funkcija: stūmimo efektas
    • Nubrozdintas tarpvietės stimuliatorius: Papildomas pamaloninimas.
    • Maloniai elastingas: kad būtų lengva užsidėti ir patogiau.
    • Tvirtas, patikimai prigludęs: Galima dėvėti ir sekso metu.

     

    Kaip naudoti "Tainted Love" kaklo žiedą?

     

    Pirštais šiek tiek ištempkite kombinuotą varpos ir sėklidžių žiedą ir švelniai užmaukite jį ant varpos ir kiaušinėlių. Šiek tiek vandens pagrindo lubrikanto, pavyzdžiui, "Aquameo", suteiks papildomą elastingumo porciją. Tainted Love Cock Ring puikiai priglunda, kai jaučiate sukibimą, bet malonų pojūtį, o integruoto stimuliatoriaus antgaliai yra arti tarpvietės.

     

    Kuo ypatingas "Tainted Love" kaklo žiedas?

     

    Kaip ir bet kuris varpos / sėklidžių žiedas, Tainted Love Cock Ring veiksmingai palaiko jūsų erekciją ir dėl atsirandančio kraujo susikaupimo efekto gali atitolinti ejakuliaciją. Varpos žiedas užtikrina saugų ir tvirtą prisitvirtinimą dėvint ir stimuliuojančiai traukia sėklides. Kartu varpos ir sėklidžių žiedas turi ir nubrozdintą stimuliatorių, kuris papildomai palepina tarpvietę.

    Minkštas silikonas ir varpos / sėklidžių žiedo tamprumas taip pat užtikrina maloniai aukštą komforto lygį. MEO Tainted Love Cock Ring žiedas nešiojamas aplink varpą ir kamuoliukus, kaip ir kiti penio žiedai. Pailga forma (tarpvietės stimuliatorius) maloniai spaudžia jūsų labiausiai erekciją keliančią vietą, kuri, kaip žinoma, yra tarp sėklidžių ir išangės! Su kiekvienu judesiu, praktiškai kiekviename posūkyje, esate maloniai stimuliuojamas. Geriausia, kai Tainted Love Cock Ring dėvite visą dieną.

     

    Kas yra tarpvietė?

     

    Tarp sėdmenų ir sėklidžių yra itin jautri vyrų erogeninė zona. Nedidelė sritis tarp išangės ir kapšelio vadinama tarpvietės sritimi. Ją daugiausia sudaro raumenys, kurie yra dubens dugno dalis, ir dengia tik labai plonas odos sluoksnis. Tarpvietėje baigiasi daug nervų, todėl ši sritis yra ypač jautri. Vyrams tarpvietė laikoma itin erogeniška zona. Deja, dėl savo artumo prie išangės ji neretai apleidžiama sekso metu, nors yra puiki analinių nuotykių pradžia. Lengvas spaudimas arba švelnus išorinis masažas suteikia ypač malonių pojūčių.

     

    Kaip valyti "Tainted Love" kaklo žiedą?

     

    Tiesiog nuvalykite Tainted Love Cock Ring vandeniu ir švelniu muilu. Papildomai priežiūrai rekomenduojame naudoti mūsų purškiamąjį VERYCLEAN.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Kombinuotas varpos / sėklidžių žiedas
    • Medžiaga: silikonas
    • Ergonomiška forma kartu stimuliuoja tarpvietę
    • Medžiaga: Tainted Love Cock Ring pagamintas tik iš odai nekenksmingo silikono ir turėtų būti naudojamas tik su vandens pagrindo lubrikantu, nes silikono pagrindo lubrikantas pažeistų medžiagą.

    Atsisiųsti

    Varpos žiedai

    Kaip užsidėti varpos žiedą ir kaip pasirinkti tinkamą varpos žiedo dydį

    Atsisiųsti (1.21M)

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Ein super Penisring mit Extra Kick

    Ein super Penisring mit Extra Kick, dem wunderbaren Stimulator zwischen den Eiern und fast bis zum Anus....

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Awesome

    I find using plenty of lube helps to get my cock and balls in, and tight panties help to keep the probe nicely tucked away. This is very nice for around the house all day long. But the best times are when I go out to wash my car whilst wearing it.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Mind blowing

    Makes me really hard and helps me blow it with much more intensity!!!

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Le dimensioni sono ottime

    Volevo provare questo. Abbastanza facile da fare, sia intorno allo scroto che al pene. Non troppo stretto o largo. Quindi è abbastanza stretto da rimanere duro e raggiungere l'orgasmo con un po' di ritardo. Successivamente, è altrettanto facile e veloce da rimuovere. Buon articolo con cui familiarizzare come principiante e abbastanza sottile da non renderlo imbarazzante per il tuo partner quando lo porti a letto.

      Vertinimas 

      Solide et efficace

      Parfait mais attention si vous etes bien membre cela devient désagréable

      • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Genial

      Da er optimal passt, ist es genial. Formstabil und leicht zu reinigen und der Druck auf Penis, Hoden und die Massage des Perineums sind einfach nur genial.

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Ein perfekter, moderner Penisring

      Die Qualität entspricht haargenau meinen Erwartungen und das Preis-Leistungs-Verhätnis ist in Ordnung, wenn man die Wirkung des Einsatzes kennt.

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Tainted Love Cock Ring

      Tainted Love Cock Ring

      Silikono Tainted Love Cock Ring apgaubia išsipūtusius kamuoliukus ir kietą varpą, suteikia įspūdingą push-up efektą ir kartu stimuliuoja tarpvietę. Kartą jį užsidėję, nenorėsite nuimti šio nuostabaus Tainted Love Cock Ring.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: