Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Ball stretcher

Naujienlaiškis

CAZZOMEO - Hanger - 3 cm ball stretcher su D formos žiedu

CAZZOMEO® Hanger yra tikriausiai patogiausias odinis ball stretcher, kokį kada nors esate dėvėję. Jei reikia, galima net pritvirtinti svarmenis.

Daugiau informacijos

1798/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    CAZZOMEO® Hanger yra tikriausiai patogiausias odinis ball stretcher, kokį kada nors esate dėvėję. Jei reikia, galima pritvirtinti net svarmenis.

     

    Minkštas ball stretcher uždedamas virš kapšelio, o tada prie jo pritvirtinamas papildomas dirželis, kad sėklides ar kapšelį trauktų žemyn. Dirželyje įrengėme D formos žiedą, prie kurio galite pritvirtinti svorį, jei pageidaujate maksimalaus kapšelio ištempimo.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • CAZZOMEO© ball stretcher su D formos žiedu
    • Medžiaga: minkšta karvės oda
    • Matmenys: Ball stretcher apie 3,5 cm
    • Atraskite intensyvų kamuolio tempimo malonumą MEO! Būdami pirmaujanti ball stretcher parduotuvė, siūlome platų aukštos kokybės gaminių asortimentą, kuris jūsų seksualinį gyvenimą pakels į kitą lygį. Mūsų ball stretcher specialiai sukurti taip, kad švelniai trauktų kapšelį ar sėklides žemyn ir sukurtų intensyvų stimuliacijos pojūtį. Nesvarbu, ar pageidaujate švelnaus traukimo, ar intensyvaus tempimo, mūsų ball stretcher siūlome daugybę variantų, kad patenkintumėte savo individualius norus. Naudodami skirtingas medžiagas, pavyzdžiui, ball stretcher iš aukštos kokybės odos, sunkaus nerūdijančio plieno ar patogaus silikono, siūlome ball stretcher kiekvienam skoniui ir patogumui. Nuo reguliuojamų prispaudėjų iki dirželių su sagtimis - rasite puikų sprendimą savo ball stretching Patirtį. Padovanokite sau ir atraskite jaudinantį kamuolio tempimo jausmą. Užsisakykite mūsų internetinėje parduotuvėje patogiai įsitaisę savo namuose ir mėgaukitės mūsų diskrečiu ir greitu pristatymu. Mūsų klientų aptarnavimo komanda visada pasiruošusi atsakyti į jūsų klausimus ir padėti išsirinkti tinkamą ball stretcher. Atraskite intensyvų malonumą ball stretching su MEO ir leiskite savo malonumo ir ekstazės idėjoms tapti realybe. Peržiūrėkite platų mūsų asortimentą ir raskite tobulą ball stretcher, kuris išpildys jūsų drąsiausias fantazijas. Pasinerkite į jaudinantį žaidimą ball stretching su MEO - ball stretcher ir ne tik ekspertu!

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    sehr gut gespannt

    Es ist ein grandioses Gefühl, im getreckten Beutel die Hoden nach unten und nach außen geteilt zu haben. Darüber streckt sich fest der geile Schwanz und sehnt sich nach Entladung.

    • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Eier werden sehr gut gestreckt

    Eier werden sehr gut gestreckt auch für Anfänger gut geeignet auch über Stunden hinweg. Macht was es soll und Mann ist ganz angetan von dem was dann passiert

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    CAZZOMEO - Hanger - 3 cm ball stretcher su D formos žiedu

    CAZZOMEO - Hanger - 3 cm ball stretcher su D formos žiedu

    CAZZOMEO® Hanger yra tikriausiai patogiausias odinis ball stretcher, kokį kada nors esate dėvėję. Jei reikia, galima net pritvirtinti svarmenis.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: