Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analiniai kištukai

Naujienlaiškis

Dildo XXL Crazy Cock

Svetainė Crazy Cock yra tobulas analinio sekso žaislas, kurio visada norėjote: Crazy Cock Dildo su riebiais kamuoliukais ir tuo pačiu metu talpus butt plug, įspūdingo dydžio, puikios formos ir pagamintas iš slidžios medžiagos! Galimi 5 įspūdingi dydžiai, skirti pažengusiems ir profesionaliems naudotojams.

Daugiau informacijos

89,90 €


-20%

71,92 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Crazy Cock yra tobulas analinio sekso žaislas, kurio visada norėjote! Crazy Cock - tai dildo su riebiais kamuoliukais ir tuo pat metu talpus butt plug; įspūdingo dydžio, puikios formos ir pagamintas iš slidžios medžiagos! Galimi 5 įspūdingi dydžiai, skirti pažengusiems ir profesionaliems naudotojams.

     

    Svarbiausi akcentai:

     

    • Kvapą gniaužiantys pojūčiai garantuoti
    • Kūnui saugus, lankstus silikonas
    • 5 dydžiai: Pažengusiems ir profesionalams
    • Stori rutuliukai kaip tvirtas pagrindas jodinėjimui be rankų
    • Lygus paviršius, kad būtų lengva įkišti
    • Išradingas dizainas
    • Platus siurbimo pagrindas: prilimpa prie lygių paviršių
    • Absoliučiai puikiai tinka analiniam tempimui

     

    Lankstus vibratorius suteikia nepakartojamą maksimalaus užpildymo pojūtį. Dėl stipraus siurbimo pagrindo galite mėgautis analiniu malonumu net be rankų ir įvairiose padėtyse, nes dildo galima lengvai pritvirtinti prie beveik bet kokio lygaus paviršiaus. Taigi galite mėgautis aistringu solo seksu arba naudoti jį kartu su dirželiu, kad galėtumėte užsiimti sekso su kabliuku. Dabar jums tereikia didelės porcijos MANCUNT lubrikanto.

     

    Jūsų naujasis didelis XXL dildo - kaip naudoti didelį dildo:

     

    Didelio dildo ilgis ir apimtis gali labai gąsdinti žmogų, kuris turi mažai patirties su dideliu dildo. Tačiau toks storas dildo taip pat gali būti labai malonus ir tenkinti kaip joks kitas dildo.

     

    Perskaitykite MEO ® dildo vadovą, kad pasiruoštumėte dideliems analiniams nuotykiams! Papasakosime, į ką turėtumėte atsižvelgti naudodami didelį dildo ir koks dildo jums geriausiai tinka.

     

    Kaip naudoti tokį didelį dildo?

     

    Kvapą gniaužiančioms akimirkoms su dideliu dildo galite pasiruošti vos keliais veiksmais:

     

    1.) Išvalykite dildo:

     

    Net jei Jūsų dildo yra visiškai naujas arba jį valėte po paskutinio karto, turėtumėte jį kruopščiai nuplauti karštu vandeniu arba higieniškai nuvalyti mūsų purškiamuoju VERYCLEAN purkštuvu, nes šis didelis Crazy Cock dildo įsiskverbs į giliausias Jūsų vidines zonas. Kruopštus valymas užtikrins Jūsų saugumą, higieną ir sveikatą, kad patirtis Jums būtų kuo malonesnė.

     

    2.) Naudokite daug lubrikanto ir "Extremeo" purškalo:

     

    Dildo dydis ir storas jo žandikaulis lems, kokį lubrikantą turėtumėte naudoti. Rinkitės MEO® lubrikantą, kuris yra tirštas, bet švelnus, nes jis palengvina įvedimą ir puikiai jaučiasi sekso metu. Aukštos kokybės vandens pagrindo lubrikantas, pavyzdžiui, "Aquameo", yra ypač geras pasirinkimas. Jei planuojate naudoti tikrai didelį dildo, rekomenduojame mūsų tirštą MANCUNT analinio sekso lubrikantą. Jis tirpus vandenyje, baltas ir kreminės konsistencijos, o pojūtis toks, kaip su jokiu kitu lubrikantu. MANCUNT sujungia dviejų pasaulių privalumus: Jis slysta kaip silikonas ir nuplaunamas taip pat lengvai kaip vanduo. MANCUNT beveik primena spermą ir paverčia naudojimąsi dideliu dildo neskausmingu malonumu.

     

    Mūsų EXTREMEO purškiklis yra puikus pasirinkimas tiek analinio sekso pradedančiajam, tiek patyrusiam didelių dildo naudotojui. EXTREMEO yra specialus produktas, skirtas analiniam seksui ir analiniam tempimui. Dėl ypatingo veikliųjų medžiagų derinio šis purškiklis užtikrina, kad net labai didelius dildo ir analinius kaiščius būtų galima lengviau įkišti. Ypatingas EXTREMEO poveikis skatina lengvą įsiskverbimą ir taip lemia atsipalaidavimą bei aistringą malonumą. Tai analinis purškalas, kuris per trumpą laiką prižiūri odą ir atpalaiduoja išangę. Purškalas veikia neprarandant pojūčio, sumažina skausmingą sfinkterio jautrumą ir padeda pasiekti nevaržomą analinį seksą!

     

    3.) Ir štai čia mes pradedame!

     

    Dėl ilgio ir apimties iš pradžių gali būti sunku įkišti didelius dildo. Neskubėkite, eikite lėtai ir pasirinkite tokią padėtį, kuri leistų ištiesti kūną. Atsigulkite ant nugaros, po užpakaliu pakišę mūsų ASS UP pagalvę, o kojas pakelkite ir išskėskite. ASS UP pagalvė suteiks jūsų kūnui stabilią ir patogią atramą net ir įtemptose padėtyse. Tvirta ASS UP pagalvė taip pat neleis Jums nugrimzti į lovą ir palengvins daugybę kitų sekso ir solo sekso pozų. Žinoma, taip pat galite pritūpti virš vibratoriaus, kad galėtumėte geriau kontroliuoti didelio vibratoriaus įsiskverbimo gylį. Tikrai rekomenduojame "apšilti" su mažesniu dildo, o tada pereiti prie didelio Crazy Cock dildo.

     

    4.) Atsiduokite savo geismui be jokių suvaržymų!

     

    Įdėjus storą dildo galvutę, Jūsų kūnas turėtų būti pakankamai atsipalaidavęs, kad galėtumėte mėgautis dildo sukuriamais pojūčiais ir tuo pačiu metu masturbuotis. Daugeliui mūsų klientų patinka sukti didelį dildo savo kūne, kad pasiektų visas vidines erogenines zonas, o kiti renkasi stūmimo judesius. Eksperimentuokite, kad pamatytumėte, kas jums patinka, bet nepamirškite judinti dildo lėtai, kad nesusižeistumėte!

     

    MEO ® didelio dildo medžiaga ir priežiūra:

     

    Šis didelis dildo pagamintas iš aukštos kokybės silikono. Medžiaga yra nuostabiai lanksti ir slidi. Be to, mūsų naudojamas silikonas yra labai stabilus, todėl jūsų didelis dildo tarnaus ilgai. Labai didelį dildo galite valyti švelniu vandeniu ir muilu. Norėdami užtikrinti kruopščią higieną, taip pat rekomenduojame reguliariai naudoti mūsų purškiklį VERYCLEAN.

    Daugiau informacijos:

     

    • Dildo Crazy Cock
    • Išmatavimai: S dydis = skersmuo nuo 3,2 cm iki 5,5 cm, ilgis 19 cm, įkišamas ilgis 13,5 cm. M dydis = skersmuo nuo 3,8 cm iki 6,5 cm, ilgis 22 cm, įkišamas ilgis 16 cm. L dydis = skersmuo nuo 4,5 cm iki 7,5 cm, ilgis 25 cm, ilgis 19 cm. XL dydis = nuo 5 cm iki 8,5 cm skersmens, 29 cm ilgio, 21 cm ilgio. XXL dydis = skersmuo nuo 5,6 cm iki 9,5 cm, ilgis 31 cm, ilgis 24 cm.
    • Šiuo dideliu Crazy Cock dildo gali mėgautis ir moterys, ir vyrai. Jis sukuria užpildymo jausmą, stimuliuoja vidines išangės sieneles. Be to, didelis dildo užtikrina analinį ištempimą - dažnai puoselėjamą BDSM fantaziją.
    • Kad patirtumėte didžiausią malonumą, rekomenduojame mūsų sekso prekių parduotuvėje esantį lubrikantą MANCUNT.
    • Dėl praktiško siurbiamojo pagrindo dildo patikimai priglunda prie visų lygių paviršių. Vibratorius taip pat tinka naudoti su diržais.
    • Medžiaga: 100 % silikonas
    • aksominio švelnumo paviršius
    • lankstus ir kartu maloniai tvirtas
    • storas žandikaulis
    • 100 % be ftalatų
    • bekvapis

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Bombe

    Voll die Explosion im Arsch

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Dimensioni e materiale perfetti, come me lo aspettavo

    Dimensioni e materiale perfetti, come me lo aspettavo

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Huge

    Going to take lots of sessions to fit this in.. Huge

    • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Absoluter Favorit

    Als Fan der analen Selbstverwöhnung wird das mein absoluter Favorit. Er ist in Größe L nicht zu groß und nicht zu klein. Ich hab größere und kleinere, aber dieser ist genau richtig. Natürlich bin ich trainiert. Für Anfänger ist er wahrscheinlich zu groß. Wer ihn bestellt macht nichts falsch. Die Qualität ist 1A

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Woah.

    Der ist schon eine ordentliche Nummer. Meiner hat an der dicksten Stelle einen Durchmesser von fast 10 cm! Top Qualität.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Größe XXL

    So wie erwartet. Gut verarbeitet. Passt perfekt!

    • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Dildo XXL Crazy Cock

    Dildo XXL Crazy Cock

    Svetainė Crazy Cock yra tobulas analinio sekso žaislas, kurio visada norėjote: Crazy Cock Dildo su riebiais kamuoliukais ir tuo pačiu metu talpus butt plug, įspūdingo dydžio, puikios formos ir pagamintas iš slidžios medžiagos! Galimi 5 įspūdingi dydžiai, skirti pažengusiems ir profesionaliems naudotojams.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: