Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Spanking produktai

Naujienlaiškis

BDSM slaperis "TwilightTamer" - jausmų žaidimo akcentas.

Su MEO BDSM slapperiu "TwilightTamer" iš serijos Mauvais Garçon atrasite naują Impact Play dimensiją. Šis žavus BDSM aksesuaras puikiai tiks visiems, mėgstantiems galios ir paklusnumo sąveiką.

Daugiau informacijos

3568/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Su MEO BDSM slapperiu "TwilightTamer" iš serijos Mauvais Garçon atrasite naują Impact Play dimensiją. Šis žavus BDSM aksesuaras puikiai tiks visiems, mėgstantiems galios ir paklusnumo sąveiką. Iš viso 47 cm ilgio ir 8,5 cm pločio "TwilightTamer" yra įspūdingas, todėl sužavės vien savo išvaizda. Dėl nedidelio, maždaug 140 gramų svorio BDSM slaperis yra lengvai valdoma priemonė, tinkanti tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems naudotojams.

    Platus, plokščias slaperio paviršius idealiai tinka įvairiems pojūčiams sukurti - nuo švelnaus glostymo iki intensyvesnių smūgių. 4 cm pločio rankena patogiai ir tvirtai įsitaiso rankoje ir leidžia atlikti tikslius ir kontroliuojamus judesius. Iš aukštos kokybės odos pagamintas "TwilightTamer" žada ne tik patrauklią estetiką, bet ir ilgaamžiškumą bei tvirtumą.

    BDSM slaperis "TwilightTamer" yra daugiau nei tik BDSM bičas - jis simbolizuoja rafinuotumą ir intensyvumą, kuris gali būti būdingas BDSM žaidimams. Nesvarbu, ar esate pradedantysis, ar pažengęs, šis BDSM plaktuvas pakels jūsų patirtį į naują lygį. Patirkite jaudinantį Impact Play pasaulį su aksesuaru, kurio kokybė, funkcionalumas ir dizainas nepalieka abejonių. "TwilightTamer" pasiruošęs katapultuoti jus ir jūsų žaidimus į neįsivaizduojamas sferas.

    Lygios odos priežiūros instrukcijos:

    Kad BDSM slaperis "TwilightTamer" išliktų gražus ir ilgaamžis, būtina tinkamai prižiūrėti lygią odą. Po kiekvieno naudojimo odą kruopščiai nuvalykite drėgnu skudurėliu, kad pašalintumėte prakaitą ir kitus nešvarumus. Norėdami kruopštesnės priežiūros, retkarčiais naudokite aukštos kokybės odos priežiūros kremą, kad pamaitintumėte medžiagą ir išlaikytumėte jos elastingumą. Būkite atsargūs ir be reikalo nelaikykite odos saulėje, laikykite ją sausoje ir vėsioje vietoje, kad apsaugotumėte nuo pažeidimų. Jei laikysitės šių paprastų nurodymų, BDSM šlepetė "TwilightTamer" bus ištikimas palydovas jaudinančiomis akimirkomis daugelį metų.

    Daugiau informacijos:

    • BDSM slaperis "TwilightTamer
    • Impact Play Aksesuaras iš Mauvais Garçon Serijos iš MEO
    • Išmatavimai: Bendras ilgis 47 cm, plotis 8,5 cm, rankenos plotis 4 cm
    • Bendras svoris apie 140 g
    • Medžiaga: oda
    • Kokybė ir patirtis, kuri daro įspūdį: MEO yra ne tik pavadinimas, bet ir kokybės bei naujovių sinonimas aukštos kokybės BDSM aksesuarų srityje. Jau daugelį metų MEO reiškia aukščiausios klasės gaminius, pagamintus iš geriausių medžiagų ir pagamintus itin kruopščiai ir tiksliai. Asortimente esantys gaminiai Mauvais Garçon asortimentas yra puikus meistriškumo ir kompetencijos, kurią MEO įdeda į kiekvieną savo gaminį, pavyzdys. Tvirta konstrukcija ir elegantiškas dizainas įkūnija aistrą ir patirtį, su kuria MEO kuria gaminius išrankiems žinovams. Klientai visame pasaulyje vertina patvarius ir patikimus gaminius, kurie ne tik pateisina jų lūkesčius, bet ir nuolat juos pranoksta. Šis gaminys yra daugiau nei BDSM aksesuaras - tai MEO atsidavimo, kokybės ir naujovių kiekvienoje detalėje išraiška.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Cuir véritable !

    Très bonne alternative à un fouet, le prix est vraiment raisonnable par rapport à la qualité.

      Vertinimas 

      Excellent Leather Toy

      Product was exactly as illustrated and price was OK.

        Parašykite savo atsiliepimą

        BDSM slaperis "TwilightTamer" - jausmų žaidimo akcentas.

        BDSM slaperis "TwilightTamer" - jausmų žaidimo akcentas.

        Su MEO BDSM slapperiu "TwilightTamer" iš serijos Mauvais Garçon atrasite naują Impact Play dimensiją. Šis žavus BDSM aksesuaras puikiai tiks visiems, mėgstantiems galios ir paklusnumo sąveiką.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Kiti klientai taip pat pirko:

        10 kitų tos pačios kategorijos prekių: