Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

BDSM Augalai ir lazdos

Naujienlaiškis

BDSM pasėliai juodos spalvos pradedantiesiems ir profesionalams

Šis įspūdingas BDSM pasėlis gali tapti pirmuoju žingsniu siekiant įgyvendinti savo slaptas fantazijas arba plėsti BDSM patirtį. BDSM pasėlis turi viską, ko reikia žaviam dominavimo ir paklusnumo žaidimui: lengvą valdymą, kontrolę ir universalumą.

Daugiau informacijos

3502/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Šis įspūdingas BDSM pasėlis gali tapti pirmuoju žingsniu siekiant įgyvendinti savo slaptas fantazijas arba plėsti BDSM patirtį. BDSM pasėlis turi viską, ko reikia žaviam dominavimo ir paklusnumo žaidimui: lengvą valdymą, kontrolę ir universalumą. Be to, BDSM pasėlis yra patrauklus ir stilingas, todėl BDSM seansai gali pakilti į visiškai naują lygį.

    Svarbiausi juodojo BDSM pasėlio akcentai:

    • Elastingas pasėlio kotas: leidžia tiksliai kontroliuoti BDSM pasėlio smūgio intensyvumą.
    • Puošniai pinta rankena: užtikrina optimalų valdymą ir elegantišką išvaizdą.
    • Patvari medžiaga: aukštos kokybės oda užtikrina stabilumą ir ilgaamžiškumą.
    • Rankos dirželis: Papildomai kontroliuoja BDSM bato naudojimą.
    • Universalus: idealiai tinka švelniems prisilietimams ir stipriems smūgiams, puikiai tinka pradedantiesiems ir pažengusiems naudotojams.


    Lankstus BDSM bičas leidžia atlikti ir švelnius prisilietimus, ir tikslius, galingus smūgius, priklausomai nuo jūsų ir jūsų partnerio pageidavimų. BDSM pasagos rankenos gale esantis riešo dirželis suteikia papildomo stabilumo naudojant.

    Mūsų juoda BDSM pasaga pagaminta iš veganiškos odos ir yra itin patvari. Jis suteikia galimybę patirti dominavimo ir paklusnumo, skausmo ir malonumo žaismą ypatingu būdu, nenusileidžiant kokybei ir saugumui.

    Dėl savo sodrios juodos spalvos ir kruopščiai pintos rankenos šis BDSM crop'as atrodo rafinuotai ir paslaptingai, o tai dar labiau sustiprina visą patirtį. Tai ne tik puikus BDSM tyrinėjimo aksesuaras, bet ir estetinis akcentas, kuris papildys jūsų kolekciją.

    Nesvarbu, ar dar tik pradedate pažintį su žaviu BDSM pasauliu, ar jau turite patirties, šis BDSM žirginys yra jums tinkamas aksesuaras. Su juo galėsite įgyvendinti drąsiausias fantazijas ir atrasti naują intymumo bei malonumo lygį.

    Leiskite save sužavėti jaudinančiu elegancijos, tikslumo ir galios deriniu. Patirkite nepamirštamų geismo ir dominavimo akimirkų su šiuo nuostabiu BDSM pasėliu. Atėjo laikas įgyvendinti tamsiausias fantazijas, o BDSM pasėlis bus jūsų ištikimas sąjungininkas.

    Daugiau informacijos:

    • Juodas BDSM pasėlis Impact Play ir plakimas
    • Impact Play Aksesuarai iš mūsų serijos Mauvais Garçon
    • Spalva: juoda
    • Medžiaga: veganiška oda, medis, nailonas
    • Ilgis: apie 70 cm
    • Naudojamas BDSM crop'as: Naudojant mūsų BDSM crop'ą svarbu visada elgtis atsakingai ir atsargiai. BDSM žaidimai visada turėtų būti grindžiami SSC (Safe, Sane, Consensual) principu, kuris reiškia, kad visi veiksmai turi būti saugūs, protingi ir konsensualūs. Bendravimas ir abipusis pasitikėjimas yra pagrindiniai elementai, užtikrinantys, kad kiekvienas dalyvis mėgautųsi patirtimi ir jaustųsi patogiai.
    • Prieš naudojant BDSM pasėkas svarbu susipažinti su partnerio ribomis ir signalais. Visada reikėtų susitarti dėl saugaus žodžio ar ženklo, kad prireikus sceną būtų galima nedelsiant nutraukti. Rekomenduojame iš anksto pasiskaityti apie technikas ir saugumo priemones, ypač jei esate BDSM pasaulio naujokas. Tai padės išvengti nepageidaujamų sužalojimų ir užtikrins saugią ir abiem partneriams teikiančią pasitenkinimą patirtį.
    • Nepamirškite, kad BDSM - tai ne tik fiziniai žaidimai, bet ir psichologinė gerovė. Po intensyvių scenų būtinai skirkite pakankamai laiko priežiūrai po jų ir abipusiam keitimuisi, kad užtikrintumėte visų dalyvių emocinį ir fizinį saugumą. Laikantis tokio požiūrio, naudojimasis mūsų BDSM pasėliais bus praturtinanti ir maloni patirtis visiems.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Prodotto di ottima fattura

    Prodotto di ottima fattura

      Parašykite savo atsiliepimą

      BDSM pasėliai juodos spalvos pradedantiesiems ir profesionalams

      BDSM pasėliai juodos spalvos pradedantiesiems ir profesionalams

      Šis įspūdingas BDSM pasėlis gali tapti pirmuoju žingsniu siekiant įgyvendinti savo slaptas fantazijas arba plėsti BDSM patirtį. BDSM pasėlis turi viską, ko reikia žaviam dominavimo ir paklusnumo žaidimui: lengvą valdymą, kontrolę ir universalumą.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      20 kitų tos pačios kategorijos prekių: