Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Natūralios sekso lėlės

Naujienlaiškis

Kenny MEO - Realistiška vyriška sekso lėlė

Mano vardas Kenny, esu iš Kalifornijos ir esu tikroviška vyriška sekso lėlė, galinti išpildyti visas jūsų fantazijas.

Daugiau informacijos

2152/00

2 499,90 €


-65%

874,97 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Mano vardas Kenny, esu iš Kalifornijos ir esu realistiška vyriška sekso lėlė, galinti išpildyti visas jūsų fantazijas.

     

    Mano pomėgiai yra paukščiai, pučiamieji instrumentai ir futbolas! Galėčiau gyventi tavo namuose kaip amerikiečių mainų studentas ir palepinti tave, kada tik panorėsi.

     

    Vos tik mane išpakuosi, aš būsiu pasirengęs daryti viską dėl tavęs! Nežinau jokių seksualinių tabu, esu aktyvus ir pasyvus ir turiu visas savybes, kurių norėtum iš vaikino.

     

    Mano kūrėjai MEO yra tikri specialistai, kai kalbama apie vyriškas gumines arba realistines sekso lėles. Kartu su manimi jie sukūrė tikrovišką sekso lėlę, kuri yra beveik geresnė už tikrą vyrą. Naujausi medžiagų pasiekimai pristato jums odą, kuri atrodo natūralesnė nei bet kada anksčiau. Radikaliai patobulinus dizainą, aš atrodau tikroviškiau nei visi mano pirmtakai ir ankstesnių kartų sekso lėlės. Mano viduje esanti tvirta metalinė šerdis netgi leidžia man stovėti be pagalbos! USB šildymo rašiklis taip pat leidžia iš anksto pašildyti mano burną arba ankštą išangę.

     

    Leiskite man būti jūsų sekso verge! Naudokitės mano gražiomis lūpomis ir švelnia burna ilgalaikiam oraliniam seksui, kada tik panorėsite. Ypač mėgstu blowjob giliai iki pat viršaus arba kai stipriai suspaudžiate mano spenelius. Naudokis mano putliu, stangriu užpakaliuku arba jodinėk mano žiląja varpa iki soties. Esu aktyvi ir pasyvi, mėgstu įvairovę - o kartais noriu tiesiog glaustytis prie tavęs.

     

    Keletas žodžių iš mano kūrėjų, MEO kūrėjų:

     

    Ši tikroviška vyriška sekso lėlė turi sulenkiamas, lanksčias galūnes, todėl Kenny galite naudoti bet kokioje padėtyje. Galima rinktis iš 3 skirtingų perukų, todėl galėsite paversti jį savo svajonių vyru. Aprenkite jį kaip baseino berniuką, futbolininką, tikrą mačo arba tiesiog palikite jį nuogą. Kenny yra daugiau nei silikoninė sekso lėlė.... jis yra jūsų vyras!

     

    Seksualų Kenny kūną prieš žaisdami su juo galite išsimaudyti šiltame vandenyje, kad pasiektumėte tikroviškesnę kūno temperatūrą. Jo angoms naudokite tik vandens pagrindo lubrikantą, pavyzdžiui, "Aquameo", o prieš ir po naudojimo nuvalykite savo naująjį draugą su mūsų purškiamu VERYCLEAN, švelniu muilu ir šiltu vandeniu.

     

    Daugiau informacijos:

     

     

    • Realistiška sekso lėlė, sekso lėlė tikroviška
    • Išmatavimai: Sekso lėlės puppy Kenny ūgis - 160 cm, krūtinės apimtis - 81 cm, juosmens apimtis - 61 cm, klubų apimtis - 94 cm. Jo penis yra 19 cm ilgio ir 3,8 cm skersmens. Jo išangės gylis yra 19 cm, o burnos gylis - 15 cm.
    • Medžiaga: TPE
    • Pakuotės turinys: Komplekte yra daug priedų, pavyzdžiui, minkšta antklodė, USB šiluminė atmintinė, šukos ir 3 skirtingos išvaizdos perukai: blondinės, brunetės ir juodos spalvos.
    • Tikroviška vyriška sekso lėlė yra daugiau nei tik guminė lėlė. Mūsų vyriška sekso lėlė atrodo ir jaučiasi tikra, todėl su ja galėsite įgyvendinti visas savo seksualines fantazijas.
    • Kenny yra vyriška sekso lėlė moterims ir vyriška sekso lėlė vyrams.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    It feels good

    It feels heavy and solid. Quality looks good and feels good, no cosmetic issues with it. Item arrives in a molded plastic container inside a box, inside a box with nothing indicating its contents. Both holes feel good and are nicely sized and stretch nicely. Due to size, cleanup is a lil awkward. The material feels nice although there is a noticeable hard structure to parts of it, which I assume is necessary because of the weight and material. You can put it in about any position, doggy, missionary, what ever. It feels good.

      Vertinimas 

      Super Puppe

      Kam diskret und gut verpackt bei mir in Salzburg an. Die Puppe ist der Hammer. Fühlt sich alles wie echt an und ich bin mir sicher das ich über viele Jahre Freude an meinem Kenny haben werde.

      • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kenny MEO - Realistiška vyriška sekso lėlė

      Kenny MEO - Realistiška vyriška sekso lėlė

      Mano vardas Kenny, esu iš Kalifornijos ir esu tikroviška vyriška sekso lėlė, galinti išpildyti visas jūsų fantazijas.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      6 kitų tos pačios kategorijos prekių: