Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Natūralios sekso lėlės

Naujienlaiškis

Realistiška vyriška sekso lėlė - Kyle MEO

Kyle'as yra tikroviška vyriška sekso lėlė, atrodanti kaip jaunas amerikietis kaimynas. Jis ne tik atrodo kaip tikras, bet ir viskas, kas su juo susiję, atrodo tikrai tikra.

Daugiau informacijos

2157/00

1 999,90 €


-65%

699,97 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Kyle'as yra tikroviška vyriška sekso lėlė, atrodanti kaip jaunas amerikietis kaimynas. Jis ne tik atrodo kaip tikras, bet ir viskas, kas su juo susiję, atrodo tikra.

     

    Nesvarbu, ar jis šviesių, rudų, ar juodų plaukų - imtynininkas, futbolininkas, baseino berniukas - šis amerikiečių vaikinas yra tikras greito keitimo menininkas. O geriausias dalykas apie Kyle'ą yra tai, kad jis nekantrauja suteikti jums malonumą savo burna, užpakaliu ir peniu. Darykite su juo viską, ko norite, kada norite! Įgyvendinkite visas savo fantazijas..

     

    Dėl naujausių medžiagų ir dizaino pasiekimų galite tikėtis realistiškos vyriškos sekso lėlės, kuri atrodo ir jaučiasi visiškai tikroviškai, kaip jokia kita vyriška meilės lėlė iki šiol. Šis lieknas, bet raumeningas eržilas užkariaus ir jus - nuo jo akių vokų su ilgomis, vešliomis blakstienomis iki lenktų kūno dalių. Jis net gali stovėti pats ir noriai dalyvauja visose sekso pozose. Mėgaukitės jo itin tikroviška burna, peniu ir išange bet kurioje norimoje padėtyje!

     

    Lenkiamą dildo galima sulenkti į idealią formą, o jo išorinė medžiaga yra tikroviška, minkšta. Dėl putlaus žandikaulio ir išraiškingų venų šis penis yra tikras šedevras. Vibratorių netgi galima nuimti, kad galėtumėte su juo žaisti patys. USB kaitinimo rašiklis taip pat leidžia iš anksto įkaitinti jo seksualią burną ir siaurą analinę angą.

     

    Jo gražiai išraižytos krūtinės ląstos ir tobula šešiapakopė krūtinė bus tikroviška, bet tvirta po jūsų rankomis, kai jo kūnas judės kartu su jumis pagal jūsų ritmą. Perbraukite pirštais per jo švelnius plaukus, žaiskite jo kietais speneliais ir mėgaukitės jo stora užpakaliuko oda. Paverskite šį visada pasiruošusį vaikiną savo slaptu meilužiu ar sekso vergu ir mėgaukitės jo nepriekaištingu kūnu. Aprenkite jį, kad galėtumėte glaustytis, arba palikite jį nuogą, kad galėtumėte juo naudotis be jokių tabu. Kyle'as visada pasiruošęs išpildyti jūsų fantazijas!

     

    Naudokite tik su vandens pagrindo lubrikantais, pavyzdžiui, "Aquameo". Prieš ir po naudojimo nuvalykite jo paviršius ir angas švelniu muilu ir šiltu vandeniu bei mūsų purškiamuoju VERYCLEAN. Nenaudojamą laikykite sausai ir papudruotą. Ant meilės lėlės nelaikykite jokių daiktų.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Kyle - tikroviška vyro sekso lėlė
    • Kyle yra daugiau nei tik guminė vyriška lėlė. Tiesiog kiekviena detalė yra visiškai tikroviška
    • Matmenys: 160 cm ūgio, 81 cm krūtinės apimties, 61 cm juosmens apimties ir 94 cm klubų apimties. Jo penis yra 19 cm ilgio ir 4 cm skersmens. Jo išangės gylis yra 19 cm, o burnos gylis - 15 cm.
    • Medžiaga: TPE
    • Pastaba: Be kitų dalykų, į komplektą įeina minkšta antklodė, USB šildymo rašiklis, prispaudžiami nagai, pirštinės, šukos ir 3 perukai: blondinės, brunetės ir juodi.
    • Diskretiškas pristatymas visame pasaulyje

     

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    He's always on-call for your cock...

    Sometimes you just need a hunky whore to fuck the shit out of! Kyle takes his job very seriously and will let you do whatever you want to him...

    • 3 iš 4 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Realistiška vyriška sekso lėlė - Kyle MEO

    Realistiška vyriška sekso lėlė - Kyle MEO

    Kyle'as yra tikroviška vyriška sekso lėlė, atrodanti kaip jaunas amerikietis kaimynas. Jis ne tik atrodo kaip tikras, bet ir viskas, kas su juo susiję, atrodo tikrai tikra.

    Parašykite savo atsiliepimą

    6 kitų tos pačios kategorijos prekių: