Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

BDSM vergovė

Naujienlaiškis

Meistras ir vergas - surišimo rinkinys

Patirkite, kaip erotiška būti visiškai priklausomam nuo partnerio malonės! Mūsų surišimo rinkinį sudaro antrankiai, kulkšnių antrankiai, BDSM apykaklė ir virvė. Mūsų surišimo rinkinys skirtas tiems, kurie nori pilnos BDSM įrangos surišimo seansui už puikų kainos ir kokybės santykį.

Daugiau informacijos

2488/00

99,90 €


-65%

34,97 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Patirkite, kaip erotiška būti visiškai priklausomam nuo partnerio malonės! Mūsų surišimo rinkinį sudaro antrankiai, kulkšnių antrankiai, BDSM apykaklė ir virvė. Mūsų surišimo rinkinys skirtas tiems, kurie nori pilnos BDSM įrangos surišimo seansui už puikų kainos ir kokybės santykį.

     

    Aukštos kokybės surišimo rinkinys pagamintas iš veganiškos PU odos. Kiekvienas suvaržymas turi tvirtai pritvirtintą žiedą, pagamintą iš nerūdijančio plieno. Dėl to suvaržymai idealiai tinka stipriam tvirtinimui, pavyzdžiui, su išskleistuoju strypu arba surišimo virve. Maloniai minkštos PU odos paminkštinimas suteikia papildomo komforto, o kruopščiai suapvalinti kraštai apsaugo nuo spaudimo taškų.

     

    Dėl tvirto pagaminimo ir geros medžiagų kokybės surišimo rinkinys yra tvirtas ir itin patvarus. Ryšio suvaržymus galima reguliuoti pagal skirtingus dydžius nuo S iki XL sagtimi.

     

    Kuo ypatingas surišimo priemonių rinkinys?

     

    Rinkdamiesi gaminius, aiškiai turėjome omenyje kietesnę įrangą ir sudarėme rinkinį, kuris specialiai sukurtas patyrusių BDSM išpažinėjų poreikiams tenkinti. Tačiau mūsų rinkinys taip pat puikiai tinka poroms, kurios nori pirmą kartą pasinerti į surišimo pasaulį, bet dar neturi daug patirties šioje srityje. Laukite 4 atrinktų surišimo priedų, kurie supažindins jus su jaudinančiu dominavimo ir pasidavimo žaidimu - kiekvienas atskirai arba bet kokiame derinyje. Visi aksesuarai vienodai tinka ir moterims, ir vyrams. Prireikus bet kada galėsite persijungti iš dominuojančio ir paklūstančio vaidmens.

     

    Kaip naudoti MEO® surišimo rinkinį?

     

    Tvirtai pagaminti suvaržymai užtikrina saugų surišimą surišimo metu, o gražios, sodrios, sodrios juodos spalvos taip pat suteikia vizualinį malonumą. Dėl pridedamo karabino galite iš karto pradėti naudoti: Užsidėkite BDSM apykaklę ir pajuskite, kaip kaklas įsitempia, o tai paaštrina jūsų pojūčius, todėl prisilietimus suvoksite daug intensyviau ir taip padidinsite malonumą. Tada ištieskite rankas partneriui, kad jis galėtų reguliuojamais antrankiais išjungti rankas ir taip apriboti jūsų judesius. Dabar pajuskite glaudžiai prigludusius kulkšnių rankogalius, kurie suteiks jums visiško atsidavimo jausmą. Atsiklaupkite ir leiskite partneriui pritvirtinti švininę virvę prie prigludusių apykaklių.... Žaidimai gali prasidėti. Leiskite pasireikšti savo vaizduotei! Jūsų partneris visiškai mėgausis atsidavusiu surišimo jauduliu.

     

    Kaip valyti surišimo rinkinį?

     

    Ryšio komplektą lengvai išvalysite vandeniu ir švelniu muilu. Jei ieškote dezinfekavimo priemonės, rekomenduojame mūsų purškiklį VERYCLEAN.

     

    Kaip galiu išmokti bondage? Į ką turiu atkreipti dėmesį kaip pradedantis bondage'o specialistas?

     

    Jei jus domina bondage, MEO yra jums tinkama vieta. Mūsų bondage gaminių pasirinkimas suteikia jums begalę galimybių. Jei norite išmokti bondage, pirmiausia mūsų bondage parduotuvėje www.meo.de turėtumėte pasidomėti įvairiomis šios rūšies žaidimų rūšimis. Priklausomai nuo to, kokia bondage sritis jus domina ir kokius bondage žaidimus mėgstate bei norite išmokti, prasminga plėsti savo žinias ne tik teoriškai iš knygų. Pirmuosius žingsnius galite išbandyti su mūsų odiniais antrankiais ir spandekso kauke arba užrištomis akimis kartu su partneriu.

     

    Kuo skiriasi bondage ir BDSM?

     

    Abu gali suteikti didelį malonumą! Erotinis surišimas - tai BDSM rūšis, kai vienas partneris suriša kitą. Iš esmės bondage reiškia galią, dominavimą ir paklusnumą, kontrolę ir priklausomybę. Visiems BDSM mokymams būdinga tai, kad pagrindinis yra galios aspektas. Visada yra aktyvus arba dominuojantis partneris ir pasyvus arba nuolankus partneris. Vergystės atveju šis galios disbalansas tampa aiškiai matomas, kai vienas iš partnerių yra surišamas arba suvaržoma jo judėjimo ir veiksmų laisvė.

     

    Kokia surišimo rūšis tinka pradedantiesiems?

     

    Būdami pradedantieji, prie sekso surišimo temos turėtumėte artėti lėtai. Tai prasideda nuo surišimo priemonių pasirinkimo. MEO turime įvairių stilių bondage suvaržymo priemonių; suvaržymo priemonių pradedantiesiems ir suvaržymo priemonių profesionalams - iš tokių medžiagų kaip oda, PU oda, plienas ir daugelio kitų. Būdami pradedantieji, turėtumėte atkreipti dėmesį į paprastus surišimo priemonių užsegimus. Antrankių užsegimus turėtų būti lengva uždaryti ir vėl atidaryti, o surišimo priemones turėtų būti lengva naudoti. Surišimo priemonė ar galvos apdangalas su per daug sagčių, užsegimų ir užraktų gali greitai tapti slegiantis, jei nesate su jais gerai susipažinę. Kalbant apie pradedančiųjų surišimą, galioja ta pati taisyklė: mažiau dažnai yra daugiau.

     

    Kaip pasakyti partneriui, kad noriu išbandyti surišimą?

     

    Nepaisant viso atvirumo, su kuriuo šiais laikais kalbama bondage ir BDSM temomis, kalbėti apie savo pačių seksualines fantazijas ar poreikius vis dar yra kažkas, ką dauguma vyrų ir moterų laiko itin sudėtinga. Tai ypač aktualu, kai kalbama apie jų pačių fantazijas apie surišimą ar BDSM. Tačiau ir čia galioja šūkis: kalbėjimasis tarpusavyje yra pirmoji pradžia! Pasikalbėkite vienas su kitu; pasikalbėkite su savo partneriu apie tai, ką norėtumėte išbandyti sekso metu! Net jei jums gali būti sunku, turėtumėte konkrečiai pasikalbėti apie tai, ką norėtumėte išbandyti ir kas jus žavi bondage, pavyzdžiui, kontrolės praradimas! Ar norėtumėte būti surištas arba surišti partnerį, ar norėtumėte būti nubaustas, ar norėtumėte derinti skausmą ir malonumą ....

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Įvairūs surišimo reikmenys, kuriuos sudaro antrankiai, kulkšnių antrankiai, BDSM apykaklė ir pavadėlis
    • Pilnas surišimo rinkinys su dideliu kainos pranašumu, palyginti su pavieniais elementais!
    • Reguliuojami rankų ir kulkšnių antrankiai, pagaminti iš švelniai apdorotos medžiagos, suteikia ypač didelį dėvėjimo komfortą ir vilioja jau optiškai savo dizainu.
    • Apyrankės apie 27,5 cm ilgio
    • Rankų antrankiai apie 22,5 cm ilgio
    • BDSM kaklo rankogaliai apie 44,5 cm ilgio
    • Maždaug 79 cm ilgio švininė virvė

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Comfortable

    Constructed using fine quality faux leather and padded with foam, this restraint Kit is incredibly comfortable to wear, even for long periods of time. In addition, it is heavy-duty and durable, so you can be as rough as you like! The collar, wrist restraints and ankle restraints are all fully adjustable, ensuring the optimum fit, while the simple buckle fastenings will keep the restraints securely in place for the duration of your play.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Meistras ir vergas - surišimo rinkinys

    Meistras ir vergas - surišimo rinkinys

    Patirkite, kaip erotiška būti visiškai priklausomam nuo partnerio malonės! Mūsų surišimo rinkinį sudaro antrankiai, kulkšnių antrankiai, BDSM apykaklė ir virvė. Mūsų surišimo rinkinys skirtas tiems, kurie nori pilnos BDSM įrangos surišimo seansui už puikų kainos ir kokybės santykį.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: