Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

BDSM vergovė

Naujienlaiškis

Shibari bondage - Hogtie virvių rinkinys

Naudodami " Shibari" surišimo Hogtie rinkinį, pagamintą iš rankomis pintos virvės, galite greitai ir veiksmingai perimti savo Sub kontrolę. Tarpusavyje sujungti rankų ir kojų surišimo įtaisai pagaminti iš pintos virvės ir užtikrina aukštą komforto lygį bet kurioje padėtyje.

Daugiau informacijos

3154/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Naudodami "Shibari" surišimo Hogtie rinkinį, pagamintą iš rankomis pintos virvės, galite greitai ir veiksmingai perimti savo Sub kontrolę. Tarpusavyje sujungti riešų ir kulkšnių antrankiai pagaminti iš pintos virvės ir užtikrina aukštą komforto lygį bet kokioje padėtyje. Rankų ir kulkšnių antrankių apimtį galima reguliuoti naudojant fiksavimo mazgus, jie tinka tiek vyrams, tiek moterims. Shibari Bondage Hogtie komplektą galima naudoti įvairiais būdais, o su juo Sub galėsite atsidurti bejėgėje šuniško stiliaus ar kiaulės surišimo padėtyje. Dėl lengvo naudojimo ir lankstumo "Shibari Bondage Hogtie " rinkinys taip pat ypač tinka pradedantiesiems. Praturtinkite kitą surišimo seansą šia nuostabia suvaržymo priemone, kuri ypatingu būdu įtrauks jus į tradicinio japoniško Shibari surišimo žavesį.

    Kuo ypatingas šis MEO Shibari serijos gaminys?

     

    Shibari - tai tradicinis japonų virvės rišimo menas. Skamba sudėtingai, bet taip ir yra. Būtent todėl MEO ® produktų kūrėjai iš Vokietijos susivienijo su pirmaujančiais BDSM ekspertais Tokijuje ir sukūrė paruoštų suvaržymų seriją, paremtą Shibari surišimu. Kadangi šie suvaržymai jau buvo pagaminti rankomis Japonijoje, galite pradėti iš karto, neįvaldydami sudėtingos mazgų technikos.

     

    Be surišimo kramtuko, Shibari surišimo apykaklės su virvės pavadėliu, seriją taip pat sudaro Shibari antrankiai, japoniškas bičas ir net visas Hogtie rinkinys. Iš medvilninės virvės surišami mazgai ne tik atrodo šibari ir stilingai, bet ir yra patogūs dėvėti, švelnūs odai ir neįsirėžia. Surišimo priemones galima greitai uždėti - jos puikiai tinka visiems bondage mėgėjams ir pradedantiesiems!

    Svarbiausi akcentai:

     

    • Rankų darbo surišimo rinkinys su rankų ir kojų surišimo priemonėmis, atitinkančiomis shibari išvaizdą.
    • Sumažintas, bet elegantiškas dizainas erotinio surišimo estetikai.
    • Pintos natūralios virvės, 100 % saugios kūnui ir be cheminių medžiagų
    • Didelis dėvėjimo / surišimo komfortas: medvilninės virvės yra minkštos ir neįsirėžia.
    • Privalomas daiktas visiems, kurie palaiko Dom / sub santykius.

     

    Ką reiškia Shibari bondage?

     

    Shibari kilęs iš Japonijos ir reiškia kažką panašaus į "surišti". Todėl žmonės dažnai kalba apie japoniškąjį bondage. Tačiau Shibari yra kur kas labiau susijęs su pačiu surišimo menu, o ne su galios ir dominavimo naudojimu. Nors grynasis BDSM surišimas yra susijęs su aiškinimusi, kas yra Top, o kas Bottom, shibari yra apie patį surišimo meną. Surišimo praktikuotojui pasitenkinimą paprastai teikia tai, kad surištas asmuo prieš jį guli meniškai surištas ir nejudrus. Šiam tobulam surišimui yra daugybė skirtingų technikų. Kai kurios jų naudojamos tiesiog siekiant imobilizuoti Bottom asmenį. Kitos yra istoriškai įkvėptos ir skirtos surišto kūno estetikai pabrėžti ir išryškinti.

     

    Kaip prižiūrėti gaminį?

    Valykite virvę po tekančiu vandeniu su švelniu muilu. Jei norite valyti kruopščiau, naudokite mūsų purškiamąjį VERYCLEAN.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Shibari Bondage Hogtie Virvių rinkinys
    • Antrankių atsidarymas: 6 cm - 9 cm
    • Čiurnos antrankių anga: 7 cm - 12 cm
    • Universalus dydis
    • Medžiaga: geriausia japoniška medvilnė, metalas
    • Su mūsų "Shibari" serijos gaminiais pajusite labai jausmingą virvės pojūtį ant odos. Visi šios serijos gaminiai MEO užsakymu Japonijoje rankomis audžiami iš švelnios, glotnaus pluošto medvilnės.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    wunderbar natürlich

    Als ich diese Serie bei meo.de entdeckte, war ich sofort von dem natürlichen Aussehen dieser tollen Bandage-Sets begeistert. An der Funktion hatte ich keine Zweifel, meine Gedanken gingen mehr in die Richtung ausgesprochen geiler Fotos der bandagierten Person, die gern mit dem Flogger gut durchgewärmt und gezeichnet sein darf.

    • 1 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Unglaublich gut

    Macht mir und meinem Freund unglaublich viel Spaß und ist inzwischen nicht mehr wegzudenken bei unseren Fesselspielchen. Das Material ist sehr stark und fühlt sich weich auf der Haut an, sodass es nicht zu Hautabreibungen kommt.

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Restraint fun

    I was worried they wouldn't fit a partner as he is a little bigger. However, these work well for various wrist sizes.

      Vertinimas 

      completely delightful

      not a bad word to say about this rope restraint! it's soft and ties nicely and looks absolutely stuuunnning

        Vertinimas 

        Sehr angenehmes Seilmaterial

        Sehr weiches und angenehmes Seilmaterial das nicht scheuert oder auf der Haut stört. Lässt sich sehr einfach verwenden und der Effekt ist genial.

        • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
        Vertinimas 

        Hogtie

        Auch sehr schön für Anfänger geeignet, nicht zu dünn oder zu dick (sogut ich das als Anfänger beurteilen kann), schneiden nicht ins Fleisch und haben eine angenehme Größe.

        • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
        Vertinimas 

        Wow!

        Wow! X rendere piccante la serata! Lo consiglio

        • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Shibari bondage - Hogtie virvių rinkinys

        Shibari bondage - Hogtie virvių rinkinys

        Naudodami " Shibari" surišimo Hogtie rinkinį, pagamintą iš rankomis pintos virvės, galite greitai ir veiksmingai perimti savo Sub kontrolę. Tarpusavyje sujungti rankų ir kojų surišimo įtaisai pagaminti iš pintos virvės ir užtikrina aukštą komforto lygį bet kurioje padėtyje.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Kiti klientai taip pat pirko:

        30 kitų tos pačios kategorijos prekių: