Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

BDSM vergovė

Naujienlaiškis

Odiniai dvigalvio žasto rankogaliai / rankų rankogaliai

MEO® surišimo įtaisą sudaro du dvigalviai manžetai su tvirtai sujungtais dilbių įtvarais, kurie priverčia Sub atsiduoti ir nejudėti.

Daugiau informacijos

1884/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    MEO® surišimo įtaisą sudaro du dvigalviai manžetai su tvirtai sujungtais dilbių įtvarais, kurie priverčia Sub atsiduoti ir būti nejudriai.

     

    MEO® bicepsų suvaržymas leidžia radikaliai apriboti partnerio judesius. Tvirtai sujungti odiniai rankogaliai tvirtinami aplink bicepsus, taip pat dilbio viduryje ir neleidžia Sub pakelti, išskleisti ar judinti rankų į priekį. Užsegimas sagtimi, panašus į diržą, leidžia prisitaikyti prie skirtingų rankų dydžių.

     

    Šis aukštos kokybės bondage bicepso suvaržymas pagamintas iš itin patvarios odos, o priedai - iš nerūdijančio plieno. Uždėtas ir pritaikytas bicepso suvaržymas gerokai apribos bet kokius judesius. Sub Beveik neįmanoma judinti rankų su uždėtu bicepsų suvaržymu. Šį labai varžantį bicepso įtvarą taip pat galima derinti su antrankiais, kad dar labiau apribotumėte savo vergo judesius.

     

    Dvigalvio raumens įtvaro dydis yra visiškai reguliuojamas ir itin tvirtas, kad prisitaikytų prie visų kūno tipų ar dydžių ir atlaikytų visus jūsų subinės bandymus ištrūkti.

     

    Ne veltui oda yra medžiaga, kuri žavi viso pasaulio surišimo entuziastus. Tikros odos kvapas ir pojūtis yra tiesiog nepakartojami. Svarbu atkreipti dėmesį į aukštą kokybę ir kruopštų atlikimą, kad gaminiais galėtumėte džiaugtis ilgai. Todėl MEO® skiria daug dėmesio tinkamų odos rūšių pasirinkimui ir, bendradarbiaudama su geriausiais šalies odininkais, užtikrina ypač aukštą kokybę, atitinkančią visus reikalavimus.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Bicepsų rankogaliai, sudaryti iš viršutinės ir apatinės rankos dalies rankogalių
    • Pristatymo apimtis: 1 pora bicepso rankogalių (kairės ir dešinės rankos)
    • Sukurta BDSM profesionalų
    • Medžiaga: tvirta oda, kniedės ir sagtys iš plieno

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Weiterempfehlung

    Ihr erhaltet zwei Bizeps-Fesseln, die ihr jeweils am Oberarm fixieren könnt und daran direkt die Option habt, das jeweilige Handgelenk gleich parallel zu fesseln. So könnt ihr die Beweglichkeit von euch oder eurem Partner radikal einschränken und auch gegebenenfalls in eine stark ausgelieferte Position bringen. Das alleine hat schon einen hinreißenden Anreiz meiner Ansicht nach. Die Position ist zwar anfangs etwas ungewöhnlich und sie dienen auch nicht der Selbstfesselung (das wäre einfach nicht zu bewerkstelligen). Aber mit etwas Hilfe steht ihr schnell gefesselt da und könnt nicht mehr auf eure Arme zurückgreifen.

    Qualität:
    Die Bizeps-Fesseln sind extrem strapazierfähig und anfangs noch sehr steif. Wie üblich muss man das Leder erst mal etwas eintragen, damit es weicher wird. Die nieten und Schnallen bestehen aus echtem Edelstahl und sind somit auch bruchfest (außer ihr legt es darauf an, ich traue euch und mir zu, fast alles kaputt zu bekommen)

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Schnell und einfach zu fixieren.

    Super für meinen Freund ! Schnell und einfach zu fixieren.
    Wer auf so etwas steht liegt mit diesem super Produkt genau richtig.
    Ein Tipp: Kaufen Dir noch die passende Augenbinde dazu!

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Odiniai dvigalvio žasto rankogaliai / rankų rankogaliai

    Odiniai dvigalvio žasto rankogaliai / rankų rankogaliai

    MEO® surišimo įtaisą sudaro du dvigalviai manžetai su tvirtai sujungtais dilbių įtvarais, kurie priverčia Sub atsiduoti ir nejudėti.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: