Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analiniai kištukai

Naujienlaiškis

Fist Fuck butt plug - Golden Hour - Extremeo Anal Plug

Patirkite kvapą gniaužiantį realistišką fistingo seksą su auksiniu butt plug "Golden Hour" iš "Extremeo" serijos. Šis tikroviškos rankos formos šedevras - tai ne tik butt plug, bet ir drąsiausių svajonių apie intensyvų fistingo seksą išsipildymas. Pasiruoškite savo paties "Auksinei valandai"!

Daugiau informacijos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Išbandykite kvapą gniaužiantį realistišką fistingo seksą su auksiniu butt plug "Golden Hour" iš "Extremeo" serijos. Šis tikroviškos rankos formos šedevras - tai ne tik butt plug, bet ir drąsiausių svajonių apie intensyvų fistingo seksą išsipildymas. Pasiruoškite savo paties "Auksinei valandai"!

     

    Nesvarbu, ar ieškote naujų nuotykių, ar norite įgyvendinti savo fistingo fantazijas, "Golden Hour" analinis kaištis yra puikus pasirinkimas. Pagamintas iš aukštos kokybės Liquid Silicone, šis butt plug yra ne tik saugus naudoti, bet ir patogus įkišti į išangę. Leiskitės į jaudinantį nuotykį ir patirkite fisting ir patirti nepakartojamą, absoliučiai tikrovišką malonumą, kuris išpildys drąsiausias jūsų svajones. Pajuskite jaudinančią stimuliaciją, kai pamažu priprasite prie rankos dydžio ir apimties.

     

    Tiems, kurie nori fisting nori tyrinėti, šis butt plug yra puiki pasiruošimo priemonė. Palaipsniui plečiant išangę skirtingų dydžių užpakaliuko kaiščiais, jūsų kūnas gali pamažu pasiruošti tikros rankos įvedimui. Tai padeda atpalaiduoti sfinkterio raumenis ir padidinti tempimą, kad fistingas būtų patogus ir saugus.

     

    Rinkitės iš trijų skirtingų dydžių ir raskite idealiai tinkantį pagal savo asmeninius pageidavimus:

     

    • S dydis: tiems, kurie dar tik pradeda fisting ir svajoja pajusti visą ranką savo išangėje. Šis patogus butt plug dydis, kurio bendras ilgis 16 cm, įterpiamas ilgis 14 cm, o didžiausias skersmuo 4,5 cm, puikiai tinka pradedantiesiems.
    • M dydis: pažengusiems naudotojams, kurie jau įgijo šiek tiek patirties ir ieško naujų iššūkių. Šis butt plug, kurio bendras ilgis 22 cm, įkišamas ilgis 20 cm, o didžiausias skersmuo 6 cm, siūlo jaudinantį malonumą patyrusiems fistingo mėgėjams.
    • L dydis: tikriems ekspertams, norintiems pasiruošti intensyviems fistingo seansams. Įspūdingo 26 cm bendro ilgio, 28 cm įterpiamo ilgio ir didžiausio 8 cm skersmens šis butt plug idealiai tinka visiems, kurie nori "apšilti" prieš fistingo seansą.

     

    Be to, rankos formos butt plug idealiai tinka "solo žaidėjams", norintiems pasimėgauti jaudinančiu jausmu fisting taip pat nori mėgautis be partnerio. Su analiniu kaiščiu galite patirti nuostabų tikro fistingo sekso pojūtį vieni ir visiškai kontroliuoti malonumą.

     

    Nesvarbu, ar norite pasiruošti tikram fisting ar norite patirti fistingo malonumą vieni, rankos formos butt plug "Golden Hour" siūlo intensyvų ir tikrovišką pojūtį, kuris perkels jus į naują seksualinio pasitenkinimo lygį.

     

    Fistingo fantazijos? Šis butt plug vyro ar moters rankos formos pistoletas išpildys jūsų svajones!

     

    Auksinis fisting Ranka iš "Extremeo" serijos pasižymi itin realistišku dizainu, kuris suteikia beveik autentišką fistingo patirtį. Pagamintas iš aukštos kokybės Liquid Silicone, medžiagos, žinomos dėl savo lankstumo, patvarumo ir odai draugiškų savybių, šis butt plug užtikrina maksimalų komfortą ir saugumą fistingo metu fisting. Dėl stipraus siurbtuko pagrindo analinį kaištį lengvai pritvirtinsite prie lygaus paviršiaus ir galėsite mėgautis laisvu ir nevaržomu malonumu visose įmanomose padėtyse.

     

    Extremeo analinio kaiščio valymas ir naudojimas:

     

    Patirkite tikrovišką fistingo patirtį su "Fist Fuck" butt plug Golden Hour ir MEO sling Fuck & Play . Šis derinys siūlo lengvą analinio kaiščio tvarkymą ir visiškai tikrovišką fistingo pojūtį. Įmantriai paminkštintas sling iš aukštos kokybės odos užtikrina patogumą ir stabilumą, o jūsų kojos lieka plačiai išskėstos.

     

    Naudojimasis "Extremeo" analiniu kaiščiu gali būti maloni patirtis, jei žinote, kaip tai daryti teisingai. Kad įkišti būtų lengviau, rekomenduojame naudoti Extremeo purškiklį, kuris atpalaiduoja sfinkterį ir įkišimą padaro itin švelnų.

     

    Jei naudojate silikoninius gaminius, tokius kaip "Extremeo" butt plug, turėtumėte vengti silikono pagrindo lubrikantų, nes jie gali pažeisti medžiagą. Vietoj jų rekomenduojame naudoti vandens pagrindo lubrikantus, tokius kaip "Aquameo" arba " Alphamale Aqua", kurie suteikia komfortišką pojūtį ir yra saugūs naudoti su silikoniniu butt plug. Lube Shooter arba lubrikanto aplikatorius dar labiau optimizuoja pojūtį, nes leidžia giliau ir tolygiau paskirstyti lubrikantą. Dėl to kištuką įkišti patogiau ir saugiau, nes pakankamas lubrikanto kiekis sumažina trintį ir sužeidimo riziką. Po kiekvieno naudojimo "Extremeo butt plug " reikia kruopščiai išvalyti. Tam rekomenduojame naudoti VERYCLEAN purškiklį, kuris užtikrina kruopštų ir higienišką valymą, o butt plug Golden Hour paruoštas kitam nuotykiui.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Fist Fuck butt plug - Golden Hour - Extremeo
    • Moters arba vyro rankos formos analinis kaištis
    • Analinis kaištis su siurbimo pagrindu iš "Extremeo" serijos.
    • Galimi trys dydžiai.
    • S: bendras ilgis 16 cm, įkišamas ilgis 14 cm, didžiausias skersmuo 4,5 cm.
    • M: bendras ilgis 22 cm, įkišamas ilgis 20 cm, didžiausias skersmuo 6 cm.
    • L: bendras ilgis 26 cm, įterpiamas ilgis 28 cm, didžiausias skersmuo 8 cm.
    • "Extremeo Butt Plugs" - tai ekspertų sukurti analiniai kaiščiai.
    • Extremeo ® yra registruotas MEO Vokietijos prekės ženklas.
    • Medžiaga: Pagaminta iš aukštos kokybės Liquid Silicone, be ftalatų.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Niente male

    Ottimo giochino da usare con il partner..

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Brutal

    En la foto parece pequeño pero no lo es. Mirar las medidas antes de pedirlo por si necesitas otro de menor tamaño antes de pasar a este. La calidad es inmejorable, no defrauda.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Gut gemachter Analfisting Plug

    Top Qualität und optimale Form mit sehr realistischen Details. Saugnapf haftet gut für den freihändigen Ritt ;)

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Fist Fuck butt plug - Golden Hour - Extremeo Anal Plug

    Fist Fuck butt plug - Golden Hour - Extremeo Anal Plug

    Patirkite kvapą gniaužiantį realistišką fistingo seksą su auksiniu butt plug "Golden Hour" iš "Extremeo" serijos. Šis tikroviškos rankos formos šedevras - tai ne tik butt plug, bet ir drąsiausių svajonių apie intensyvų fistingo seksą išsipildymas. Pasiruoškite savo paties "Auksinei valandai"!

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: