Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analiniai kištukai

Naujienlaiškis

Analinio sekso treneris - butt plug Warm Up

butt plug Warm Up iš "Extremeo" serijos optimaliai ištempia išangę ir atpalaiduoja abu sfinkterio raumenis. Idealiai tinka pasiruošti analiniam seksui arba fisting. Dėl saugaus pagrindo ir ištraukiamos rankenos jis puikiai tinka diskretiškam kasdieniam naudojimui.

Daugiau informacijos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    butt plug Warm Up gerai užpildo išangės kanalą, todėl išangė lieka plačiai atvira ir taip atsipalaiduoja 1-asis ir 2-asis sfinkterio raumenys. Kaip tik tinkamas butt plug iš "Extremeo" serijos, skirtas pasiruošti analiniam seksui arba apšilti prieš analinį seksą fisting. Tobulo dydžio, anatomiškai idealios formos, su saugumą užtikrinančiu pagrindu ir grįžtamąja rankenėle, butt plug Warm Up galima diskretiškai naudoti ir ilgesnį laiką kasdieniame gyvenime.

     

    Kūgio formos butt plug Warm Up yra svarbus dėl daugelio priežasčių ir puikiai tinka pasiruošti analiniam seksui ar analiniam seksui fisting tinkamas! Čia paaiškiname, kodėl:

     

    Žmogaus išangę sudaro du sfinkterio raumenys. Išorinis sfinkteris (sphincter externus) - šis raumuo yra tiesiai prie įėjimo į išangę ir gali būti įtemptas ir atpalaiduotas pagal pageidavimą. Vidinis sfinkteris (sphincter internus) - šis raumuo yra giliau išangėje ir valdomas nevalingai. Tai reiškia, kad tiesiogiai nekontroliuojate šio raumens įtempimo ir atpalaidavimo.

     

    Ruošdamiesi analiniam seksui ar fisting svarbu atpalaiduoti abu sfinkterio raumenis. Dažna pradedančiųjų problema yra ta, kad jie gali atpalaiduoti tik išorinį sfinkterį, o vidinis sfinkteris lieka įtemptas. Tai gali sukelti diskomfortą arba skausmą.

     

    Čia į pagalbą ateina butt plug Warm Up :

     

    • Užpakaliuko kištukas yra tobulos formos: Butt plug Warm Up kūgio formos kištukas į išangę įkišamas lėtai. Kūginė forma leidžia palaipsniui įkišti ir ištempti išorinį sfinkterį. Įkištas kištukas padeda atpalaiduoti ir ištempti vidinį sfinkterį.

    • Analinis kamštis visiškai užpildo išangės kanalą: Kaip patvirtino mūsų ekspertai, butt plug Warm Up visiškai užpildo išangės kanalą. Tai svarbu, nes paruošia išangę įsiskverbimo pojūčiui, kaip tai būna analinio sekso ar analinės penetracijos metu fisting taip yra ir šiuo atveju.

    • Anaplug atpalaiduoja abu sfinkterio raumenis: Atsipalaidavęs sfinkteris yra labai svarbus, kad analinio sekso ar analinio įsiskverbimo metu būtų neskausminga ir malonu fisting. Butt plug Warm Up palaiko plačiai atvertą išangę, todėl atsipalaiduoja sfinkteris ir pasiruošimas tampa veiksmingesnis.

    • Pirmenybę teikiame saugumui: Butt plug pagrindas užtikrina, kad jis per toli nenuslystų į išangę, o tai ypač svarbu siekiant išvengti nemalonių pojūčių. Įtraukimo rankenėlė užtikrina papildomą kontrolę ir saugumą įdedant ir išimant butt plug.

    • Ilgalaikis kasdienis naudojimas: Butt plug Warm Up dizainas leidžia kištuką nešioti ilgesnį laiką. Ilgalaikis arba nuolatinis butt plug naudojimas gali išmokyti vidinį sfinkterio raumenį atsipalaiduoti. Tai ypač naudinga, nes, kaip jau minėta, šis raumuo valdomas nevalingai ir negali būti atpalaiduotas tiesiogiai.

    • Įvairūs dydžiai: Trys skirtingi dydžiai leidžia vartotojui pasirinkti tinkamą analinį kaištį, atsižvelgiant į patirtį ir patogumą. Tai leidžia palaipsniui didinti ir reguliuoti, todėl pasiruošimas analiniam seksui ar fisting lengviau.

    • Super medžiaga: Minkštas, bet matmenų požiūriu stabilus silikonas, kuriame nėra ftalatų, ne tik suteikia malonią, odai nekenksmingą patirtį, bet ir yra pakankamai slidus, kad analinis kištukas galėtų sklandžiai išsitempti, ypač kartu su aukštos kokybės lubrikantu, pavyzdžiui, "Aquameo".


    Apibendrinant, butt plug Warm Up padeda ištempti ir atpalaiduoti ne tik išorinį, bet ir vidinį sfinkterio raumenį, todėl yra vertinga priemonė ruošiantis analiniam seksui ar analiniams santykiams fisting analinis seksas. Tačiau visada svarbu neskubėti, naudoti daug lubrikanto ir įsiklausyti į savo kūną, kad viskas išliktų patogu ir saugu.

     

    butt plug Warm Up yra trijų dydžių:

     

    • S dydis: 3,2 cm skersmuo, 9,1 cm bendras ilgis
    • M dydis: 3,8 cm skersmens, 10,8 cm bendro ilgio
    • L dydis: 4,4 cm skersmens, 12,5 cm bendro ilgio

     

    Mūsų butt plug Warm Up iš "Extremeo" serijos yra kur kas daugiau nei sekso žaisliukas: Butt plug Warm Up bus jūsų asmeninis analinio sekso treneris! Su butt plug Warm Up ne tik patirsite daugiau malonumo analinio sekso metu, bet ir įgysite pasitikėjimo savimi, reikalingo pasiruošti intensyvesniems analiniams nuotykiams.

     

    Extremeo analinių kaiščių valymas ir naudojimas:

     

    • Lengva naudoti: Užpakaliuko kaiščio įkišimas gali būti graži ir maloni patirtis, ypač jei žinote, kaip tai padaryti tinkamai. Kad būtų lengviau įkišti analinį kaištį į išangę, rekomenduojame mūsų populiarųjį "Extremeo" purškiklį. Greitas purškimas atpalaiduoja sfinkterio raumenis ir užpakaliuko kišimą paverčia itin švelniu malonumu.

     

    • Tinkamas lubrikantas ir mūsų "Lube Shooter": Tinkamas lubrikantas gali viską pakeisti. Naudojant silikoninius gaminius, tokius kaip Extremeo užpakaliuko kištukas, reikėtų vengti silikono pagrindo lubrikantų, nes jie gali pažeisti medžiagą. Vietoj jų rekomenduojame naudoti vandens pagrindo lubrikantus, pavyzdžiui, mūsų "Aquameo" arba Alphamale Aqua. Jie suteikia malonų pojūtį ir yra saugūs naudoti su silikoniniais užpakaliuko kištukais. Lube Shooter arba lubrikanto aplikatorius optimizuoja analinio sekso žaisliukų, tokių kaip analiniai kaiščiai, naudojimo patirtį. Jis leidžia giliau ir tolygiau paskirstyti lubrikantą analiniame kanale, todėl įkišti užpakaliuko kištuką yra patogiau ir saugiau. Kadangi išangė pati negamina lubrikanto, pakankamas lubrikanto kiekis sumažina trintį ir sužeidimo riziką. Be to, Lube Shooter leidžia švariai ir tiksliai užtepti lubrikantą nešvaistant jo veltui.

     

    • Valymas: Po kiekvieno naudojimo "Extremeo" kištuką reikia kruopščiai išvalyti. Daugumą nešvarumų galima lengvai pašalinti šiltu vandeniu ir švelniu muilu. Kruopščiam ir higieniškam valymui taip pat rekomenduojame mūsų VERYCLEAN purškiklį. Greitas purškimas užtikrina, kad butt plug visada bus paruoštas kitam nuotykiui.

     

    Daugiau informacijos:

     

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Pour se faire sauter en solo

    J'ai attendu le livreur en bas de chez-moi pour me les enfoncer le plus rapidement possible, de vrais merveilles pour une sodomie en solo , c'est tellement bon que je crois que je vais dormir avec , et la prochaine fois je me mettrai le plus gros

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Très satisfaite

    Attirée par la pratique mais débutante, je cherchais un plug anal plutôt petit pour commencer. Après bien des recherches et des lectures variées sur le sujet et mes envies, mon choix s’est porté pour ce lot, qui propose plusieurs tailles, pour une approche progressive, à mon rythme, et la matière qui m’attire le plus. J’ai commencé avec le plus petit, qui bien lubrifié a pris position très naturellement. J’ai fait mon ménage et la sensation est très agréable. Je suis passé a k ok à taille du dessus puis me suis habillée pour aller chercher mon pain, à pieds… sensations garanties et montée du désir….j’ai dû employer un sextoy pour me satisfaire. A voir pour la suite… en jeu ou à porter tout est possible, doux et agréable, facile à insérer et à nettoyer, vraiment satisfaite de mon achat

      Vertinimas 

      Pratique

      Pratique et pas chère, je recommande sans hésiter. Faut pas se priver à ce prix.

        Vertinimas 

        WOW!!

        I am up to the middle on can’t wait to go for the third. WOW!!

        • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
        Vertinimas 

        Perfetti per cominciare!

        Perfetti per cominciare!

          Vertinimas 

          Bellissimi

          Ottimi per usarli gradualmente, il piccolo e il medio andavano bene, ma il grande è più difficoltoso. Con il lubrificante adatto va benissimo e fa godere tantissimo

            Vertinimas 

            Para principiantes como yo GENIAL

            Me regalaron los tres tamaños sin haber usado nunca ninguno y es una gozada, con el pequeño casi no hace falta ni usar lubricante y hoy e salido a la calle de paseo tranquilamente

            • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
            Vertinimas 

            Perfekt für Butt Plug Training

            Ich habe das Set mit drei Größen wegen des Preisvorteils bestellt. Die Größen sind wirklich perfekt für ein Butt Plug Training, sei es für Anfänger oder Fortgeschrittene. Die Form ist sehr schön, quasi anatomisch, sie sitzen gut und rutschen nicht raus. Mit ein wenig Gleitmittel flutschen sie fast von ganz allein. Bin zufrieden und kann dieses Butt Plugs jedem Mann und jeder Frau weiterempfehlen.

            • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

            Parašykite savo atsiliepimą

            Analinio sekso treneris - butt plug Warm Up

            Analinio sekso treneris - butt plug Warm Up

            butt plug Warm Up iš "Extremeo" serijos optimaliai ištempia išangę ir atpalaiduoja abu sfinkterio raumenis. Idealiai tinka pasiruošti analiniam seksui arba fisting. Dėl saugaus pagrindo ir ištraukiamos rankenos jis puikiai tinka diskretiškam kasdieniam naudojimui.

            Parašykite savo atsiliepimą

            Kiti klientai taip pat pirko:

            30 kitų tos pačios kategorijos prekių: