Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analiniai kištukai

Naujienlaiškis

Analiniai diržai Full Load - analiniai diržai vyrams ir moterims

Mūsų analinio kištuko diržai užtikrina visiškai diskretišką ir seksualią stimuliaciją būtent ten, kur jums labiausiai patinka - giliai išangėje. Ir, žinoma, būtent tada, kai to labiausiai norite - bet kada ir bet kur! Analinio kaiščio diržą galite naudoti bet kada ir bet kur - prekybos centre, sporto salėje, vakarėliuose, vakarienės metu ar bet kur kitur!

Daugiau informacijos

3489/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Mūsų analinio kištuko diržai užtikrina visiškai diskretišką ir seksualią stimuliaciją būtent ten, kur jums labiausiai patinka - giliai išangėje. Ir, žinoma, būtent tada, kai to labiausiai norite - bet kada ir bet kur! Analinio kaiščio diržą galite naudoti bet kada ir bet kur - prekybos centre, sporto salėje, vakarėliuose, vakarienės metu ar bet kur kitur! Butt plug Full Load visiškai saugiai įsitaiso analinio kaiščio dirželiuose ir stimuliuoja jus niekam nematant. Net baseine ar paplūdimyje, nes analinio kaiščio diržai yra atsparūs vandeniui.

    Kuo analinio kaiščio diržai Full Load tokie ypatingi?

    Šie analinio kaiščio diržai - tai atsakymas į Jūsų erotines fantazijas! Solidi kokybė ir labai aukštas dėvėjimo komfortas (taip pat ir sportuojant) išskiria šį novatorišką MEO gaminį. Su mūsų analinių kištukų diržais atrasite naujas malonumo dimensijas. Nesvarbu, ar žengiate pirmuosius žingsnius seksualių aksesuarų pasaulyje, ar norite praplėsti savo profesionalią kolekciją, šis analinių kaiščių diržas kaip tik Jums.

    Kuoypatingos erotinės fantazijos apie diskretišką, nepastebimą ir nuolatinį naudojimąsi butt plug su analinio kaiščio diržu?

    Erotinės fantazijos yra unikalios ir įvairios, o slaptos ar tabu dažnai gali turėti ypatingą patrauklumą. Diskretiškas ir nepastebimas naudojimasis butt plug su analinio kištuko diržu po kasdieniais drabužiais yra tiesiog nuostabiai jaudinantis. Daugeliui mūsų klientų nuolatinis, intymus analinės angos kištuko pojūtis gali būti nuolatinis fizinis priminimas apie jų pačių seksualumą ir jausmingumą. Tai yra privatus malonumas, kurį žino ir kontroliuoja tik jie. Tai, kad butt plug nepastebimas, gali sustiprinti susijaudinimą; čia yra slaptas, uždraustas elementas, dažnai sutinkamas erotinėse fantazijose. Naudojimasis juo viešai, net kasdienėse situacijose, gali sustiprinti nuotykio ir rizikos jausmą. Be to, kai kuriems tai gali būti susiję su paklusnumo ar dominavimo aspektu, ypač jei jį dėvėti pasiūlo ar įsako partneris. Apibendrinant galima teigti, kad tokios fantazijos yra puikus būdas ištrūkti iš kasdienybės rutinos.

    Pagrindinės savybės:

    • Seksualus aksesuaras moterims ir vyrams: Analinio kaiščio diržai yra ypatingas aksesuaras, naudojamas ne tik BDSM pasaulyje, bet ir daugelio vyrų bei moterų. Tai tam tikras diržas (dirželis), kurio vienas dirželis dėvimas aplink juosmenį, o kitas tarp kojų tarpkojyje ir prie kurio galima pritvirtinti Full Load serijos analinį kaištį (taip pat žr. "Rekomenduojami priedai").
    • Nuolatinis buvimas: kai analinio kaiščio diržas uždėtas, analinis kaištis lieka savo vietoje. Pagrindinė mūsų analinio kaiščio diržo paskirtis - suteikti naudotojui stimuliuojančius ar jaudinančius pojūčius, tačiau dažnai tai taip pat susiję su partnerio kontrole ar dominavimu.
    • Optimali medžiaga: pagaminti iš geriausių medžiagų, mūsų analinio kaiščio diržai užtikrina maksimalų komfortą ir diskretiškumą.
    • Reguliuojamas prigludimas: prisitaiko prie kūno, kad užtikrintų saugią ir malonią patirtį.
    • Lengvas valymas: Vandeniui atspari konstrukcija leidžia lengvai ir kruopščiai išvalyti.


    Kaip naudoti analinio kaiščio diržus?

    Analinio kaiščio diržai uždedami keliais paprastais žingsniais ir iš karto priglunda kaip pirštinė. Reguliuojamas juosmens diržas tinka ir moterims, ir vyrams, o diržo, kuris eina per tarpkojį ir prie kurio tvirtinamas butt plug Full Load , dydis taip pat reguliuojamas. Siūlome universalaus dydžio analinio kaiščio diržą, kuris visada tinka visiems skirtingų dydžių "Full Load" serijos analiniams kaiščiams. Taigi analinio kaiščio diržai puikiai tinka kiekvieno kūno dydžio. Po naudojimo analinio kaiščio diržus galima lengvai išvalyti šiltu vandeniu ir muilu. Ypač kruopščiam valymui rekomenduojame naudoti VERYCLEAN purškiklį.

    Daugiau informacijos:

    • Analinio kaiščio diržai, skirti vienam butt plug iš Full Load serijos.
    • Analinis kištukas (į komplektą neįeina). Analinis kištukas Full Load yra nuo S iki XL dydžio. Taip pat žr. skyrių "Rekomenduojami priedai".
    • Analinis kištukas nuimamas, kad būtų lengva valyti.
    • Galima derinti su visų dydžių Full Load serijos analiniu kaiščiu.
    • Medžiaga: silikonas, TPR, PVC
    • Pastaba: Butt plug į komplektą neįeina. Jį reikia užsisakyti atskirai.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Sehr zufrieden

    Passt genau und ist angenehm zu Tragen. Meine Frau ist sehr zufrieden wenn ich ihn trage. Mit dem Plug in L genau richtig

      Vertinimas 

      Sehr gut

      Ist sehr gut .und man kommt auf seine Höhe Punkte, wenn mann es den ganzen Tag tragen tut.

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Analiniai diržai Full Load - analiniai diržai vyrams ir moterims

      Analiniai diržai Full Load - analiniai diržai vyrams ir moterims

      Mūsų analinio kištuko diržai užtikrina visiškai diskretišką ir seksualią stimuliaciją būtent ten, kur jums labiausiai patinka - giliai išangėje. Ir, žinoma, būtent tada, kai to labiausiai norite - bet kada ir bet kur! Analinio kaiščio diržą galite naudoti bet kada ir bet kur - prekybos centre, sporto salėje, vakarėliuose, vakarienės metu ar bet kur kitur!

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: