Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Prostatos stimuliatoriai

Naujienlaiškis

"Nexus Gyro Hands Free" - prostatos ir G taško vibratorius

Įspūdingas vibratorius prostatos stimuliacijai laisvomis rankomis! Ypač platus, anatomiškai suformuotas kotas taip pat stimuliuoja visą analinį kanalą. Sėdėdamas vyras ritmingai sukinėja dubenį, o " Nexus Gyro Hands Free " pataiko į vyro G tašką (nereikia ilgai ieškoti ar bandyti).

Daugiau informacijos

2969/00

99,90 €


-20,00 €

79,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Įspūdingas vibratorius prostatos stimuliacijai laisvomis rankomis! Prostatos - vyrų malonumo centro - funkcija kontroliuoja erekciją, orgazmą ir ejakuliaciją. Norint stimuliuoti ir valdyti jautrias prostatos nervų galūnėles, "Nexus Gyro Hands Free" yra tobulas pasirinkimas. Itin platus, anatomiškai suformuotas kotas taip pat stimuliuoja visą analinį kanalą. Sėdėdamas vyras ritmiškai sukinėja dubenį, o "Nexus Gyro Hands Free" tokiu būdu pataiko į vyro G tašką (jums nereikės ilgai ieškoti ar bandyti). Taip prostatos masažo metu galite masturbuotis arba net vis dar uždėti rankas ant partnerio.

     

    Prostatos masažuoklis "Nexus Gyro Hands Free" sujungia nuostabias vibracijas ir judesius be rankų, kad suteiktų neįtikėtinai intensyvią ir stimuliuojančią patirtį. Nexus Gyro Hands Free yra išties unikalus P taško stimuliatorius, kuris suteiks jums sprogstamąjį prostatos orgazmą.

     

    Kaip naudoti "Nexus Gyro Hands Free" vibratorių?

     

    Įkiškite "Nexus Gyro Hands Free" analiniu būdu su šiek tiek "Aquameo" lubrikanto ir pajuskite intensyvų išangės tempimą bei prostatos stimuliavimą. Nexus Gyro laikosi tinkamoje padėtyje ir stimuliuoja bei masažuoja judindamas dubenį ir sutraukdamas išangės sfinkterio raumenis.

     

    Įdėję "Nexus Gyro Hands Free", atsisėskite ir švelniais sukamaisiais judesiais judinkite užpakaliuką. Tai natūraliai stimuliuoja prostatą ir greitai būsite pakeliui į ilgalaikį ir ypač intensyvų orgazmą. Tuo tarpu du vidiniai varikliukai, esantys stiebe ir pagrinde, pamalonina prostatą ir tarpvietę net po 6 skirtingus vibracijos modelius. Moterys taip pat gali mėgautis universaliu "Nexus Gyro Hands Free", nes dėl specialios konstrukcijos jis tinka ir G taškui stimuliuoti.

     

    Nesvarbu, ar sėdite, ar stovite, ar naudojatės laisvų rankų įranga, ar laikote kartu su partneriu, ar vieni... tiesiog išbandykite ir patirkite, koks intensyvus gali būti orgazmas.

     

    Kuo ypatingas "Nexus Gyro" laisvų rankų vibratorius?

     

    Nexus Gyro suteikia vyrams neįsivaizduojamą kulminaciją. Malonesnį ir intensyvesnį nei bet kada anksčiau! Tai aukštos kokybės ekstra klasės analinis vibratorius su neįtikėtinomis galimybėmis. Ar kada nors patyrėte prostatos orgazmą? Ne? Tada tikrai praleidote! Greitai tai kompensuokite su "Nexus Gyro Hands Free"! Visame pasaulyje žinomos "Nexus" serijos "Gyro Hands Free" stimuliatorius yra sekso žaislų rinkos perlas. Dėl aksominio švelnumo silikono ir labai lengvo valdymo Nexus Gyro Hands Free (Gyro = besisukanti viršūnė) yra ypač populiarus sekso žaislas vyrams. Minkšta ir patogi medžiaga yra maloniai minkšta, tačiau absoliučiai stabilių matmenų - tai ypač svarbu stimuliuojant prostatą. Nexus Gyro Hands Free yra unisex žaislas ir yra nemažo dydžio. Unikali konstrukcija leidžia stimuliuoti prostatą arba G tašką laisvomis rankomis. Sunkus pagrindas užtikrina didelį stabilumą, todėl "Nexus Gyro Hands Free" galite naudoti laisvomis rankomis. Jis turi 2 galingus variklius intensyviam vidiniam (prostatos) ir išoriniam (tarpvietės) stimuliavimui, kurių kiekvienas turi 6 vibracijos lygius ir modelius. Taigi galimi nesuskaičiuojami deriniai. Dėl lanksčios, ergonomiškos konstrukcijos "Nexus Gyro Hands Free", nepaisant jo dydžio, lengva įstatyti ir jis pasiekia tiksliai reikiamas vietas.

     

    Nexus Gyro Vibe Extreme galima greitai įkrauti pridėtu USB kabeliu, be to, jis yra atsparus vandeniui, todėl jį galima naudoti duše ar vonioje.

     

    Kaip valyti "Nexus Gyro Vibe Hands Free" prostatos stimuliatorių?

     

    Valykite "Nexus Gyro Vibe Hands Free" drėgna šluoste ir švelniu muilu. Jam valyti taip pat galite naudoti mūsų purškiklį VERYCLEAN.

     

    Ką dar turiu žinoti?

     

    Su "Nexus Gyro Vibe Hands Free" naudokite tik vandens pagrindo lubrikantus, pavyzdžiui, "Aquameo". Lubrikantai, kurių sudėtyje yra silikono, gali pažeisti aukštos kokybės medžiagą.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • "Nexus Gyro Vibe Hands Free
    • Ypač didelis prostatos vibratorius
    • Idealiai tinka naudoti laisvomis rankomis
    • Ergonomiškos formos
    • 2 galingi varikliai
    • Aksominio švelnumo silikonas
    • Įkraunamas per USB laidą
    • Matmenys: Ilgis 18 cm, įdedamas ilgis 10,7 cm, didžiausias skersmuo 5,4 cm, išorinis skersmuo 7 cm.
    • Atsparus vandeniui:
    • Medžiaga: silikonas, be ftalatų
    • Stimuliacija: Analinė stimuliacija, Vaginalinė stimuliacija, G taško stimuliacija , Prostatos stimuliacija
    • Reguliuojama vibracija / daugialypė terpė
    • Valdymas mygtuku
    • 2 x 6 vibracijos režimai
    • Veikimo trukmė: 150 min
    • Maitinimas: įkrovimo laidas (USB)
    • Įkrovimo trukmė: 120 min
    • Pastaba: Ar naudojate "Nexus Gyro Vibe Hands Free" pakaitomis analinei ir vaginalinei stimuliacijai? Tada prieš ir po naudojimo labai gerai nuvalykite jį drungnu vandeniu ir VERYCLEAN purškikliu.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Che mazza…

    Ormai difficilissimo da trovare in giro (anzi in Gyro), sopratutto a questo prezzo, non me lo sono lasciato sfuggire. Per rendere l’idea, dopo che raggiungo un orgasmo (uno solo?) con questo affare piantato dentro alla massima potenza (2 motori - OMG), mi tremano le gambe ancora per diversi minuti. Lo adoro.
    Lorenzo

      Vertinimas 

      Ottimo

      È un regalo,non ho avuto modo di usarlo per bene ma ho provato a farlo funzionare e devo dire che ha delle fantastiche vibrazioni. Più intense o più soft,che fanno muovere la parte o la tengono ferma. Deve essere proprio divertente giocare col telecomando per trovare la vibrazione che il partner preferisce

        Vertinimas 

        Ottimo prodotto

        Spedizione puntale, prodotto perfettamente funzionante con varie regolazioni di vibrazioni per un piacere più intenso

        • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
        Vertinimas 

        Süchtig danach

        Der Gyro war eine Offenbarung für mich. Nachdem ich mit ihm (laaaaangsam!!) meinen inneren Schließmuskel überwunden hatte, gab es kein Halten mehr. Wenn man sich mal an das Ding gewöhnt hat, kann man regelrecht süchtig danach werden. Er füllt einen total aus und gibt einem das vollkommene Gefühl der kompletten, unwiderruflichen, lückenlosen Stimulation!

        • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
        Vertinimas 

        Extraordinary innovative anal toy

        The Gyro is perfectly tailored to the male anatomy!!!! With the extraordinary anal toy Nexus Gyro, one can achieve orgasms that one has never before experienced! Like other products of the Nexus family, the Gyro stimulates the prostate directly. With no handle, the Gyro is intuitive and simple to control: once inserted, the ball-shaped end remains outside and one rocks rhythmically with the pelvis while seated, causing the Gyro to contact the so called male G-spot. This leaves the hands completely free!

        • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
        Vertinimas 

        extreme Gefühle

        Bin absolut begeistert vom Gyro, der sich tatsächlich dreht, stark pulsiert und damit ganz neue, bisher unbekannte Gefühle auslöst. Es fühlt sich in etwa so an, als würde eine schlanke Hand eindringen und dann von innen drücken und massieren. SEHR GEILES Feeling wenn der Gyro dann auf die Prostata trifft. Wer auf intensive anale Befriedung steht für den ist der Gyro wirklich perfekt. Verarbeitung ist top, Material super angenehm und die Funktionen sehr gut. Leicht zu bedienen und zu reinigen ist er auch noch. Ich möchte diesen starken Verwöhner echt nicht mehr missen!

        • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

        Parašykite savo atsiliepimą

        "Nexus Gyro Hands Free" - prostatos ir G taško vibratorius

        "Nexus Gyro Hands Free" - prostatos ir G taško vibratorius

        Įspūdingas vibratorius prostatos stimuliacijai laisvomis rankomis! Ypač platus, anatomiškai suformuotas kotas taip pat stimuliuoja visą analinį kanalą. Sėdėdamas vyras ritmingai sukinėja dubenį, o " Nexus Gyro Hands Free " pataiko į vyro G tašką (nereikia ilgai ieškoti ar bandyti).

        Parašykite savo atsiliepimą

        Kiti klientai taip pat pirko:

        30 kitų tos pačios kategorijos prekių: