Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Anal Depth Play

Naujienlaiškis

Ass Snake Dildo - 48 cm

Šis ypatingas dildo žavi savo nepaprastu 48 cm ilgiu, kuris leidžia pasiekti gilesnes ir anksčiau neatrastas kūno erogenines zonas. Unikalios formos Ass Snake Dildo su kiekvienu judesiu suteikia kvapą gniaužiančių pojūčių.

Daugiau informacijos

3693/00

59,90 €


-10,00 €

49,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

Daugiau informacijos

Šis ypatingas dildo žavi savo nepaprastu 48 cm ilgiu, kuris leidžia pasiekti gilesnes ir anksčiau neatrastas kūno erogenines zonas. Unikalios formos Ass Snake Dildo su kiekvienu judesiu suteikia kvapą gniaužiančių pojūčių. Su kiekvienu papildomai įkišamu rutuliuku sukuriama ypatinga stimuliacija, todėl įsiskverbimas tampa ritminga ir įvairiapusiška patirtimi. Mūsų dildo Ass Snake taip pat idealiai tinka intensyviems analiniams mokymams.

Įspūdingas ilgis:

. 37 mm skersmens rutuliukas ir 48 cm ilgio vibratorius užtikrina didelį įsiskverbimo gylį, kuris leidžia dar giliau įsiskverbti ir dar intensyviau stimuliuoti. Toks ilgis leidžia pasiekti įvairias erogenines zonas, kurių neįmanoma pasiekti trumpesniais dildo.

Orgazmo stiprintuvas:

Kai dildo Ass Snake prieš pat kulminaciją lėtai ištraukiamas iš išangės, daugeliui žmonių tai gali neįtikėtinai sustiprinti orgazmą. Taip yra todėl, kad tuo metu kūnas yra labai jautrus. Kiekvienas prisilietimas ar judesys suvokiamas intensyviau. Kadangi išangėje yra daug jautrių nervų, lėtai ištraukiant vibratorių šis jausmas gali sustiprėti Ass Snake Dildo gali sustiprinti šį jausmą.

Taip pat yra psichologinis komponentas. Įtampa ir orgazmo laukimas viską dar labiau sujaudina. Tai tarsi žaidimas tarp kontrolės ir pasidavimo, dėl to patirtis tampa dar intensyvesnė. Orgazmo metu kūno raumenys taip pat susitraukia. Kai tuo metu ištraukiamas dildo, jis sąveikauja su šiais raumenimis Ass Snake Dildo sąveikauja su šiais raumenų judesiais, o tai gali sustiprinti pojūtį.

Trumpai tariant, tai fizinių reakcijų ir psichologinio laukimo bei įtampos poveikio derinys, dėl kurio orgazmas ištraukus dildo prieš pat kulminaciją tampa dar intensyvesnis Ass Snake Dildo prieš pat kulminaciją. Žinoma, kiekvienas tai jaučia skirtingai, tačiau daugeliui tai tikrai jaudinanti patirtis.

Neprilygstamas lankstumas ir universalumas:

Dėl šio dildo lankstumo ir universalumo galima eksperimentuoti įvairiose padėtyse, kad dildo būtų galima naudoti pagal savo pageidavimus Ass Snake galima naudoti visiškai pagal savo pageidavimus. Jis visada puikiai prisitaiko prie vidinės anatomijos. Žinoma, dildo galima naudoti Ass Snake galima naudoti tiek vaginaliniu, tiek analiniu būdu.

Sferinė struktūra:

Išilgai dildo esančios sferos suteikia unikalią struktūrą, kuri naudojimo metu gali sukurti skirtingus pojūčius. Kiekvienas papildomas įdėtas rutuliukas gali sukelti intensyvesnę stimuliaciją, nes įdedant ir ištraukiant spaudžia aplinkines analines ar makšties nervų galūnėles.

Sferinė struktūra leidžia palaipsniui įsiskverbti, o kiekvienas papildomas rutuliukas suteikia naują iššūkį. Tai gali būti ypač įdomu naudotojams, mėgstantiems laipsniško analinio ar vaginalinio tempimo pojūtį.

Saugumas ir patogumas:

Naudojant tokį ilgą dildo, svarbu, kad jis būtų pagamintas iš saugios, kūnui nekenksmingos medžiagos ir turėtų siurbtuką, užtikrinantį saugų naudojimą, kad būtų išvengta per didelės penetracijos.

Stiprus siurbtukas dildo gale leidžia išlaikyti dildo vietoje Ass Snake Dildo leidžia pritvirtinti prie beveik bet kokio lygaus paviršiaus, suteikdamas papildomų naudojimo galimybių, ypač kai rankos turi likti laisvos.

Be to, dildo pagamintas iš vinilo be ftalatų, todėl yra saugus ir kūnui nekenksmingas pasirinkimas. Naudojant medžiagą be ftalatų užtikrinama, kad dildo yra Ass Snake Dildo sudėtyje nėra kenksmingų plastifikatorių, o jūs galite mėgautis be jokių dvejonių.

Naudodami dildo visada žinokite savo asmenines ribas Ass Snake Dildo, visada žinokite savo asmenines ribas bei pageidavimus ir užtikrinkite saugų elgesį, kad išvengtumėte per didelės penetracijos. Nes tai atvers neįsivaizduojamus Ass Snake Dildo atveria neįsivaizduojamas stimuliavimo ir malonumo galimybes.

Daugiau informacijos:

  • Dildo "Ass Snake"
  • Išmatavimai: Ilgis 48 cm, skersmuo 3,7 cm, įkišamas ilgis 47 cm.
  • Svoris: apie 358 g
  • Medžiaga: vinilas, be ftalatų
  • Lubrikantas: Rekomenduojame mūsų hibridinį lubrikantą "ManCunt".
  • Valymas: Šiltas vanduo, švelnus muilas ir mūsų "VeryClean" purškiklis.

 

Tai taip pat gali jus sudominti:

KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

Klientų komentarų dar nėra

Parašykite savo atsiliepimą

Ass Snake Dildo - 48 cm

Ass Snake Dildo - 48 cm

Šis ypatingas dildo žavi savo nepaprastu 48 cm ilgiu, kuris leidžia pasiekti gilesnes ir anksčiau neatrastas kūno erogenines zonas. Unikalios formos Ass Snake Dildo su kiekvienu judesiu suteikia kvapą gniaužiančių pojūčių.

Parašykite savo atsiliepimą

Kiti klientai taip pat pirko:

30 kitų tos pačios kategorijos prekių: