Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Varpos žiedai

Naujienlaiškis

Reguliuojamas varpos žiedas, pagamintas iš odos su Hanky Code - mėlynos spalvos

Mūsų odinis varpos žiedas yra reguliuojamo dydžio ir dėl patogumo yra vienas populiariausių varpos žiedų. Jis ne tik didina varpą, bet ir padeda jums, kai norite treniruoti savo erekcijos audinius.

Daugiau informacijos

8130/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Mūsų odinis varpos žiedas yra reguliuojamo dydžio ir dėl patogumo yra vienas populiariausių varpos žiedų. Jis ne tik padeda padidinti varpą, bet ir palaiko jus, kai norite mankštinti savo erekcijos audinius.

    Šis gražus, dviejų spalvų varpos žiedas pagamintas rankomis iš veršienos, o spalvos suderintos su gerai žinomu "Hanky Code". Spalvinės detalės (mūsų penio žiedą galima įsigyti raudonos, geltonos, mėlynos, geltonos ir juodos spalvų) yra identiškos visame pasaulyje žinomam "Hanky Code" kodui ir suteikia informacijos apie jūsų seksualines preferencijas. "Hanky Code" yra vienas pirmųjų ženklų, įvestų siekiant nurodyti seksualines preferencijas. Iš pradžių spalvinis kodas kilo iš subkultūros, kurioje jis atsirado septintajame dešimtmetyje. Nors heteroseksualioje scenoje kodai naudojami gana retai, gėjų ir BDSM scenoje jie laikomi privalomais. Geriausiai žinomos šios spalvos: balta - noriu tik masturbuotis (kartu), pilka - ieškau bondage partnerio, raudona - ieškau tinkamo fistingo partnerio, juoda - mėgstu kietą seksą, ypač sadomazochizmą, geltona - mėgstu auksinį dušą ir mėlyna - esu seksualiai aktyvus.

    Odinis penio žiedas turi daug privalumų, palyginti su kitų rūšių penio žiedais, pavyzdžiui, metaliniais ar guminiais penio žiedais. Tačiau didžiausias privalumas yra tas, kad jis yra patogesnis ir reguliuojamo dydžio. Oda yra minkštesnė ir elastingesnė nei metalas, ją lengva pritaikyti prie varpos dydžio ir individualaus patogumo. Be to, dėl užspaudžiamo užsegimo, palyginti su kitais varpos žiedais, jį lengviau užsidėti ir nuimti, o tai ypač naudinga lytinio akto metu.

    Yra kelios geros priežastys, kodėl verta naudoti odinį varpos žiedą:

    Geresnė erekcija: varpos žiedas gali padėti pasiekti kietesnę ir ilgiau trunkančią erekciją, nes apriboja kraujo tekėjimą į varpos sritį.

    Didesnis jautrumas: varpos žiedas taip pat gali padėti padidinti varpos jautrumą, nes padidina kraujo tekėjimą ir nervų stimuliaciją.

    Padidinti seksualinį malonumą: pagerindamas erekciją ir jautrumą, varpos žiedas gali padėti padidinti seksualinį malonumą ir pasitenkinimą lytinių santykių ar masturbacijos metu.

    Ejakuliacijos atitolinimas: varpos žiedas taip pat gali padėti atitolinti ejakuliaciją, o tai gali būti naudinga tiek jį nešiojančiam asmeniui, tiek jo partneriui.

    Seksualinio pajėgumo gerinimas: Reguliarus varpos žiedo naudojimas gali treniruoti ir stiprinti varpos erekcijos audinius, o tai gali pagerinti seksualinį pajėgumą.

    Kaip naudoti reguliuojamą odinį varpos žiedą?

    Odinis varpos žiedas uždedamas ant varpos ir kapšelio, kai jis nėra erekcijos metu. Kai varpa yra erekcija ir kraujas teka į erekcijos audinį, varpos žiedas yra toks sandarus, kad kraujas nebegali tekėti atgal. Taip varpa ne tik tampa kieta ir didelė, bet ir atitolinama ejakuliacija. Net po orgazmo varpa išlieka putli ir kieta. Be to, varpos žiedas taip pat gali padėti esant lengviems erekcijos sutrikimams arba jei varpa po ilgesnio lytinio akto savaime nusilpsta. Tačiau daugeliui naudotojų patinka ir estetika, nes gerai prigludęs varpos žiedas leidžia aiškiai išryškinti varpos venas.

    Daugiau informacijos:

    • CAZZOMEO varpos žiedas iš odos, reguliuojamas
    • Rankų darbo varpos žiedas, dviejų spalvų
    • Medžiaga: veršiuko oda, nerūdijančio plieno kniedės
    • Universalus dydis
    • Penio žiedą galima puikiai pritaikyti prie norimo dydžio.
    • Maždaug 2 cm pločio odinis varpos žiedas gali būti individualiai reguliuojamas pagal dydį (maždaug 40-60 mm skersmens).
    • Atkreipkite dėmesį, kad odinį varpos žiedą, kaip ir bet kurį kitą varpos žiedą, reikėtų naudoti atsargiai ir tik ribotą laiką, kad išvengtumėte diskomforto.
    • Valymas: Po naudojimo nušluostykite drėgna šluoste ir retkarčiais patepkite trupučiu odos tepalo.
    • CAZZOMEO ™ yra registruotas MEO prekės ženklas Vokietijoje.

    Atsisiųsti

    Varpos žiedai

    Kaip užsidėti varpos žiedą ir kaip pasirinkti tinkamą varpos žiedo dydį

    Atsisiųsti (1.21M)

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    YES !!!

    This is a GREAT product to use - especially AFTER you are already, uh, um, erect!!! East on/off...and Easy clean-up. Highly recommend!

      Parašykite savo atsiliepimą

      Reguliuojamas varpos žiedas, pagamintas iš odos su Hanky Code - mėlynos spalvos

      Reguliuojamas varpos žiedas, pagamintas iš odos su Hanky Code - mėlynos spalvos

      Mūsų odinis varpos žiedas yra reguliuojamo dydžio ir dėl patogumo yra vienas populiariausių varpos žiedų. Jis ne tik didina varpą, bet ir padeda jums, kai norite treniruoti savo erekcijos audinius.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: